Nyheter MDTV Forum Om Doner

Terroraksjonen som ryster Frankrike var vel planlagt

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/terroraksjonen-som-ryster-frankrike-var-vel-planlagt/

I forbindelse med årsdagen for terroraksjonen mot magasinet Charlie Hebdo hadde læreren Samuel Paty på en skole i Conflans-Sainte-Honorine lagt opp undervisninga slik at han skulle vise elevene en av karikaturene deres. Dette førte til at han ble offer for et grusomt drap der han ble halshugget på åpen gate. Gjerningsmannen er identifisert som den…

2 Likes

samuel-paty

Viktig at minnemarkeringen fortoner seg som en hyllest til det multikulturelle Frankrike. At islamismeproblemet i Europa muligens skyldes politisk styrt masseinnvandring fra MENA unngår Macron og artikkelforfatter å nevne.

4 Likes

Vanskelig å vite om slike hendelser er ekte eller om de er psykologiske operasjoner utført av crisis actors osv. Personlig blir jeg bare mer og mer uinteressert.

2 Likes

Debunked
At det finnes noen politisk styrt masseinnvandring har blitt motbevist gang på gang av seriøse kilder, og det er kun rasistiske nettsteder på det ytre høyre som trykker slike falske nyheter og konspirasjonsteorier.

Bare les her på Wikipedia, tjatta, og så kan lese hvordan du har blitt lurt. :wink:

Du er forresten Islamofob også.

Jeg er buddofob. De mener jo at virkeligheten er generert av demoniske krefter i deg selv. Jeg foretrekker å klynge meg til håpet om at msm gir et riktig bilde av den.

Alle opplyste mennesker VET at vi har en fri presse og at når ekspertene er enige, så har de rett. Å hevde at journalister og eksperter har noen annen agenda enn å opplyse oss uvitende, er forøvrig også fake news og konspirasjonsteorier som har blitt motbevist gang på gang.

no go zones debunked

“Nu har det kanskje gått for langt i Sverige?”.

Svenskene har vært litt naive, da de ikke visste at rasismen satt så dypt i Medelsvenson at de nektet flyktningene fra vold og undertrykking jobb, skolegang eller gode fritidstilbud, og da blir resultatet slik utenforskap.

Hva som Sverige da må gjøre er å fordoble innsatsen mot de negative fordommene mot de rasifiserte som hat-nettsteder sprer, og de må også ta inn flere innvandrere og kvotere disse inn i jobb og skole, slik at det ikke blir hvite enklaver igjen, hvor fordommene mot de rasifiserte ikke blir motbevist av levende eksemplerl på at vi egentlig alle er like.

Det er helt korrekt Avatar, når du ser at eliten nå snur 180 grader og fordømmer volden og blåser historien opp så er det en agenda og den er å sette folk opp mot hverandre for å skape kaos så vi snart kan brake sammen og utrydde hverandre,
Ut av kaos en orden. :wink:

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.