Nyheter MDTV Forum Om Doner

Telenor inviterer til Arendalsukas mest avsporende tema

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/telenor-inviterer-til-arendalsukas-mest-avsporende-tema/

Av Einar Flydal. Denne teksten ble først publisert som bloggpost på einarflydal.com den 09.08.2019 Jeg har nettopp mottatt presseinvitasjon til det som Telenor kaller for «viktige diskusjoner» og «spennende arrangementer» under Arendalsuka. Telenor forteller meg at «digitalisering, endring og innovasjon bygger sterkere samfunn», og at de høye forventningene vi har, jobber Telenor intenst for å…

4 Likes

Da bør vel 5G- aktivister møte opp i stort antall, skodd med flyers og fakta! Å den som hadde vært litt mobil (pardon the pun).

1 Like

Jeg ser det er to lenker som ikke funker i referanselisten. Her er noen som virker, kopiert fra bloggposten på einarflydal.com:

2018: Internasjonal appell, Stopp 5G på Jorda og i Rommet. Signert av mer enn 100.091 mennesker fra 187 land per 7. juni 2019, https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal (Velg norsk tekst i menyen.)

(…)

2018: Appell til EU om 5G – Forskere advarer mot alvorlige helsevirkninger fra 5G. Undertegnet av mer enn 180 vitenskapsfolk og leger i 37 land. http://www.5gappeal.eu/ Norsk versjon: https://einarflydal.com/wp-content/uploads/2017/09/5g-appell_2017_norsk.pdf

1 Like

«Dersom vi fortsetter med digitaliseringen som i dag, blir den til bensin på bålet for de økologiske og sosiale krisene på planeten vår,» advarer Tysklands miljøminister Svenja Schulz iflg. nyhetssiden Heise. «At informasjonsteknologien har betydelige innvirkninger på miljøet og naturen, har lenge vært undervurdert. Digitalisering vil også medføre økt energi- og råstoffutvinning, mer forbruk og mer trafikk.»

Miljøministeren er også streng i tonen når det gjelder 5G:

1 Like