Nyheter MDTV Forum Om Doner

Tangen-sirkuset fortsetter

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/tangen-sirkuset-fortsetter/

Vi vet at finansminister Jan Tore Sanner har tabbet seg ut når han begynner å snakke om «læringspunkter» og vi vet at NRK prater tull når de sier at Tangen kommer til å tape «flere hundre millioner kroner i året på å ta jobben som sjef for oljefondet». Redningsoperasjonen for Nicolai Tangen og banksjef Øystein…

5 Likes

“Gjennomførte Forsvarets russiskkurs i 1988. Trent i avhørsmetoder og etterretning i Forsvaret. Tok mellomfag i russisk.”

Dette er altså Nicolai Tangen, i følge media. Han er visst født i 1966, men fødselsdatoen er ukjent, av en eller annen grunn.

Greit nok.

Nå er visst Tangen blitt folkehelt i Norge, etter å ha sagt at han vil “donere bort” formuen til sin EGEN “veldedige” stiftelse, en stiftelse offentligheten ikke har innsyn i. Ingen utenforstående får sjekket hvordan pengene blir forvaltet av stiftelsen. Men la gå, kanskje pengene går til noe så uskyldig som å finansiere pizza- og valnøttsausrestauranter i Woking. (Tangen lar ingen anledning gå fra seg til å påpeke at han ELSKER pizza. Kanskje han elsker å “spille domino på pasta” også, som det heter i kretsene han vanker i?)

Det jeg lurer på er imidlertid hvorfor etterretningsmannen Tangen på død og liv vil gi fra seg hele formuen sin for å forvalte Norges oljeformue. What’s in it for him? Er det ren altruisme fra en uselvisk mann? (Han ser jo så “snill” ut. Det tomme, svarte blikket er skikkelig tillitvekkende.)

Han velger, i følge det offisielle narrativet, å “gi bort” alt for å få en ganske dårlig betalt jobb som sjef for Oljefondet. Hvorfor?

6 Likes

Godt spørsmål. Det er åpenbart at dette betyr mye for han. En globalistisk finansakrobat som spiller med skjulte kort og en fullstendig evneveik politikerkaste som skal fungere som kontrollinstans. Dette går nok bra

3 Likes

Tenk deg at en fremmed makt, kanskje Israel, trenger mer kapital for å booste israelsk hi tech. De rekrutterer en hedgefundforvalter i London, en mann som fra før har forbindelser både til etterretningen og til Rothschildfamilien. Han skal installeres som sjef for det norske oljefondet, et av verdens største fond, som forvalter verdier for over ti tusen milliarder kroner. For å gi ham denne sjefsjobben må det brukes en utpressingsstrategi: Sentrale norske politikere og næringslivsstørrelser, inviteres med på hedgefundforvalterens privatfly, for å delta på middag, konsert og orgier. De lokkes med sex med unge gutter og jenter, og de seksuelle handlingene filmes, uten at maktmenneskene er klar over det, enn så lenge.

Nå sitter Israel på utpressingsmateriale som de kan bruke for å få viljen sin, og de informerer orgiedeltagerne: «Hvis dere ikke gir jobben til Tangen, slipper vi videoene ut i offentligheten.»

Siden videoene (og bildene) ville stilt f.eks. sentralbanksjefen i et veldig dårlig lys, gir han noe motvillig jobben til Tangen. Sistnevnte «donerer» så sin kapital til sin egen private stiftelse, en såkalt «veldedig» stiftelse med hemmelige vedtekter og skjult regnskap. Etter dette blir han folkehelt i Norge, og debatten rundt ham stilner. Enhver kritiker stemples som sinnssyk konspinisse.

Tangen settes inn som sjef for Oljefondet, og begynner å investere tungt i israelsk høyteknologisk industri, som ganske snart, etter kapitalinnsprøytingen, inntar en dominerende stilling i verden. Som takk for sin innsats for Israel, blir ikke Tangen kun belønnet med saftig pizza (som han elsker), men også noen nye velfødde bankkonti på Caymanøyene.

5 Likes

Det er en lang historie. Fra Hambros Bank i København som stilte garantier for Norges utenlandsgjeld, to stortingspresidenter, tungtvann, hemmelige basestasjoner i Oslo, Bondeviks paranoide sammenbrudd, Clintonfondet (2 300 000 000 kr) til Terje Rød Larsen og Mette Marits samrøre med Epstein + det vi ikke vet

2 Likes

En milliardær og trojansk hest som skal kuppe oljefondet for WEF gutta, nå har de full kontroll.
Det tok en uke for IMF å redusere Libyas oljefond med 90% i 2010.

Tangen er en milliardær som sier han elsker pizza, andre i gutteklubben elsker også hotdog, ost og pasta.

dghfshsfhshsh

1 Like

Og i motsetning til Muslime pedo ringer blir ikke milliardærklubbens pedo ringer avslørt. Ingen gravejournalisme å spore annet enn et par brødsmuler nå og da.

1 Like

Skjer store ting nå, titusenvis av barn og unge har samlet seg utenfor Buckingham Palace der de protesterer mot Tangen gjengen med plakater der de synger samstemt på Pink Floyds låt med en liten tekst endring. “Hey Paedos leave our kids alone”

Barn og unge er leie av å bli satt i unntakstilstand, maskebæring, håndvask og sosial distancing.

1 Like

Den videoen der kommer fra fra facebooksida til propagandakanalen “Russia Today”. Bare ville nevne det.

1 Like

Hva mener du ? Er det bedre om det kommer fra vestlige propaganda kanaler ?
Mener du at det er Russland som står bak de vestlige pedofile nettverkene til super eliten ?

Om du heller liker vestlige propaganda kanaler så kan du jo lese Expressen UK. akkurat samme film der. Men litt propaganda med at Pedo prinsen sier han er uskyldig så da lyver vel alle jentene som er voldtatt av han ?

1 Like

Ettersom hva jeg har funnet finnes det ikke et eneste land i verden som ikke har statssubsidert propaganda. Bare se på NRK eller BBC som min sønns gudfar titler som Broadcasting Bull Constantly :grin: edit Jeg leser dem fortsatt. RT har jeg nok bare vært på 5 ganger men skjønner ikke hvorfor de skulle være verre enn andre.

2 Likes

Ser poenget ditt. Beklager den. Var nok steinalderjournalisten i meg som stakk hoven fram.
Har vært ute av bransjen de siste ti åra og spekulerer meg grønn på hva som har skjedd med journalistikken i mellomtida. “Mediehusene” som har poppa opp som sopp siden jeg var med, ligner mer og mer på horehus.
Steigan er et forfriskende pust. At ei nettavis som er så gjennomført faktabasert, analytisk, meningsbærende og ikke minst kritisk som Steigan blir så til de grader latterliggjort, er farlig.
Det er bare tre statsmakter igjen i Norge og da har demokratiet tapt.

3 Likes

Ja, Steigan er absolutt fantastisk. Det er mange utøvende, skal vi si påståtte for ordens skyld, journalister som burde tatt kurs hos ham. Det er trist at vi ikke lenger har faktasøkende gravejournalister.
Siden du har bakgrunn innen journalistikk, hvorfor ikke ta kontakt med gamle kolleger og opprette en egen nyhetskanal eller avis? Eller kanskje skrive for Steigan?

2 Likes

Nemlig. Det er utenfor enhver rasjonalitet at han gjør dette av sitt gode hjerte eller fordi det er gøy. Når han lett ofrer 10 milliarder for å få jobben er det klart han har tenkt å tjene mye mer enn det, men med tanke på hans egne ord at det er begrenset hvor mange pizzaer han kan kjøpe, kan det virke som det er noe mer enn penger som gjelder, og særlig med tanke på den enorme politiske makten som ligger i å styre et av verdens største fond.

Israel kan godt være en faktor, han er jo sørlendig tross alt. Han kan jo alle triksene til å styre summer utenfor innsyn med underselskaper og alt hva det gjøres, og gud vet hva de pengene da går til. Fremmedkrigere til å forlenge nok en midtøstenkrig for å fullstendig gruslegge et av Israels naboland som Syria er ikke urealistisk, særlig hvis han også er drevet av å ta Russland.

1 Like

Gekaufte Journalisten, av Udo Ulfcotte, foreløpig på tysk , har du kanskje lest ?
Noe skrevet av Daniel Estulin kan kanskje gi noen svar.

Fra bokomtalen til " Gekafte journalisten "på Amazon.
( google translate fra tysk ) :

"I denne boka vil du finne ut hvilke journalister som er representert i hvilke lobbyorganisasjoner. Forfatteren navngir hundrevis av navn og tar også en titt bak kulissene til de organisasjonene som ensidig påvirker våre medier propagandistisk, som: Atlantik-Brücke, Trilateral Commission, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute og Institute for European Politics.
Den hemmelige servicebakgrunnen til lobbygrupper der man kan skaffe midler til prosjekter som tar sikte på å påvirke opinionen i Tyskland fra den amerikanske ambassaden, vil også bli avslørt.

Når CIA dikterer det som er skrevet
Kan du forestille deg at ansatte i hemmelige tjenester i redaksjonen skriver tekster som deretter blir publisert i redaksjonen under navnene til kjente journalister?

Vet du hvilke journalister og hvilke medier som ble bestukket for deres rapportering? Og har du en ide om hvordan prestisjetunge “journalistpriser” deles ut? Det er i bakgrunnen som den tidligere utmerkelsen til “arbeidets helter” i det tidligere DDR - propagandaarbeid blir hedret der.
Det er ikke langt fra journalist til propagandist.

Når du har lest denne boken, vil du se avisene våre med helt andre øyne, du vil ganske enkelt slå av fjernsynet oftere, og du vil også vite hva du fremdeles kan tro radioen: nesten ingenting. Fordi Ulfkotte også skriver nøye ned hvilken stasjon som tilhører hvilket politisk parti og hvilke journalister som er påvirket og hvordan. Du kan se hvordan du blir manipulert - og du vet av hvem og hvorfor. Til slutt blir det klart: Mangfold av mening er nå bare simulert. Fordi “meldingene” våre ofte er ren hjernevask."

Udo Ulfkotte,Gekaufte Journalisten : Wie Politiker, Geheimdienste und Hochfinanz Deutschlands Massenmedien lenken
https://www.adlibris.com/no/bok/gekaufte-journalisten-9783864451430


Mulig de som ikke lot seg kjøpe, forsvant, mens de andre ble igjen.

Boken “Manufacturing Consent” kom ut i 1988, så hvis du ikke var oppdatert for ti år siden kommer du nok aldri til å bli oppdatert.
RT er særdeles pålitelig når det gjelder vestlige nyheter, Nyheter om Russland er det så som så med. Når det er sagt så går det absolutt ikke an å lese nyheter om Russland i vestlige media, Pravda blekner i forhold.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.