Nyheter MDTV Forum Om Doner

Taliban står sterkere i Afghanistan enn noen gang siden 2001


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/taliban-star-sterkere-i-afghanistan-enn-noen-gang-siden-2001/

USAs lengste krig noen gang er krigen i Afghanistan. Den har pågått siden 2001 da USA gikk til angrep på landet etter 11. september, en aksjon Afghanistan ikke hadde hatt noen ting med å gjøre. I over sytten år har altså USA ført krig mot Taliban, og i sin kvartalsrapport til Kongressen i USA kan…


#2

Nå var vel aldri målet å “bekjempe Al-Qaida” eller Taliban eller noe som helst i den retningen. Det burde være rimelig åpenbart for folk med en viss evne til faktasjekk, logikk og deduksjon. Men heldigvis for løgnerne og krigshisserne i us er frykten for å bli kalt konspi betraktelig større enn frykten for å fremstå som en lallende dumstut. Og slik går nu dagan…


#3

Veldig interessant.
Den samme videoen ligger også ute på Niels Harrits facebookside. Frank Taylor rapporten hadde ikke mye bevis . Hva NSA har oppfanget, eller “Five eyes " er en eventuellt mulig X-faktor. Dette er altså fundamentet som det hviler på .
Jeg har tidligere vært oppmerksom på rettsaken til danske Nils Haarrit som legger fram dokumentet her.
og måten han har blitt behandlet på, og har fått respekt for ham for hans undersøking av støvet fra 911 med nanothermite. Nordmannen Torstein Viddal ble nevnt i videoen , forfatter av boka Politisporet
James Corbett som laget denne videoen har jo tidligere jobbet sammen med Sibel Edmonds i Newsbud .
Denne var i en klasse for seg selv.
Afghanistan, sa Jimmy Carter, var en " stepping stone to much of the world oil supplies”


#4

Nå var 9/11 min oppvåkning - så muligens vært dypere i det hullet enn “folk flest”. Men at det er mulig å tru på den offisielle versjonen av historien - hvis man altså har forsøkt å sette sammen de offisielle fakta til en hel historie - er spinnvilt. Det får folk fra akademia til å fremstå som hjernedøde zombier. Intet mindre. Egentlig.


#5

Kontrollen over Afghanistan handler også om kontrollen over opiumshandelen. Det er ikke tilfeldig at Europa ble oversvømt med store mengder billig heroin etter at USA rykket inn og tok kontroll over valmueåkrene i Afghanistan. I tillegg er det militærindustrielle komplekset tjent med en permanent krigstilstand i store deler av verden. Glem heller ikke at Iran ligger inneklemt mellom Irak og Afghanistan, så ødeleggelsen av de to sistnevnte landene var viktig for USA/Israels langsiktige plan om å ødelegge Iran.

USA startet forøvrig bombingen av afghanske byer allerede dager eller uker FØR 9/11.


#6

Jeg ser at Aftenposten i dag forsøker å legge skylden for dette på Taliban. Men så vidt jeg husker hadde Taliban innført forbud mot opiumsproduksjon før landet ble invadert.


#7

Det er ikke bra for helsa å lese gammeltanta. Hu’ er blitt senil og har utviklet et påtrengende tourettes syndrom. Av en eller annen mystisk grunn ser det ut til å være smittsomt. Hold avstand! Ellers takk til K11. Jeg fatter bare ikke at 9/11 ikke er “verdens viktigste tema”. I 17 år har verden betalt en giga pris for den innside-jobben, men djupstaten har taket på de aller fleste med konspi-frykten de har klart å rigge. Det eneste konspi med 9/11 er den offisielle versjonen. Den er hinsides alt. Selv de fysiske lover.


#8

@Anki Gamletanta i Akersgata har jo alltid vært ganske slem. Hun støttet nazistene under krigen og nå støtter hun krigsindustrien. Jeg leser henne egentlig bare for dødsannonsene, Dollhouse og Tegnehanne, og bare når det er kampanjetilbud. Skjønt det skal sies at noen av journalistene hennes av og til glimter til og har laget noen riktig gode, anstendige gravende saker, for eksempel om sweatshops, blodtomater og skatteparadiser. Ondskapen sitter nok mye på redaktør- og kommentatornivå, mens en del av journalistene er bra nok.


#9

Joda, joda. Greit at de “graver” i noen (små)saker. Men om det ligger et par diamanter i søpla endrer jo ikke all verden på søpla :slight_smile:


#10

Helt enig. Nå er behovet for skikkelig informasjon , realitetsorientering, og opplysning så prekært, at det blir på trynet totalt sett. Finner ikke igjen en vitsetegning som jeg syns var bra. Det var noen som stod og fokuserte på noe uviktig, men i bakgrunnen var det en gigantisk tsunamibølge som reiste seg over horisonten.