Nyheter MDTV Forum Om Doner

Syrias hær med offensiv mot terroristene i Latakia

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/syrias-haer-med-offensiv-mot-terroristene-i-latakia/

Jihadistene har gjennom mange år bygd seg opp en sterk bastion i den nordøstlige delen av Latakia-regionen i Syria. Regionen ligger i det nordvestlige hjørnet av landet og grenser til Idlib. I slutten av mai 2020 innledet den syriske hæren det som ser ut til å være en større offensiv mot terroristenes base. Dette går…

2 Likes

Ingen tvivl om at USA og dets Nato-slæng herunder Danmark og Norge samt Mellemøst-allierede som Tyrkiet og Saudi-Arabien går efter et permanent Afghanistan 2 i Syrien, og til formål opretholder stabile forsyninger til deres udøvende terrorist-grupper, herunder al Nusra og ISIS.
Egentlig fantastisk at danskere og nordmænd, som formodes at være veluddannede og veloplyste, tilsyneladende ikke via rationel, intellektuel reflektion kan gennemskue, at den danske og norske regering rent faktisk støtter terrorismen i Syrien - og følgelig konsekvent presser deres regeringer til øjeblikkelig at stopper støtten til disse terrorist-svin.

3 Likes

Det er fantastisk at hele verden er for ISIS, vi også. Stoltenberg er ISIS-leder. Han vil selv blånekte på det, men vi ser hva han er, en hitler i Ukraina og Midt-Østen.
White Helmet er MI6, som organiserer fake gassangrep på syrene og anklager Assad for å stå bak.
Idag overføres ISIS til Libya for å forsvare FN-regjeringen der.
-You cannot make it up

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.