Nyheter MDTV Forum Om Doner

Syria: Størsteparten av det søndre Idlib frigjort

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/syria-storsteparten-av-det-sondre-idlib-frigjort/

Siden desember 2019 har den syriske hæren lykkes i å frigjøre store deler av provinsen Idlib som i mange år har vært i terroristenes jerngrep. Den store strategiske seieren ble oppnådd da hovedvei M5 som forbinder Aleppo med Damaskus ble frigjort og gjort klart til bruk for det syriske folket – for første gang på…

1 Like

Vel og bra dette, men siste nytt er at Tyrkia går til fullskala krig mot Syria etter Syrias motsvar til Tyrkiske angrep for å støtte Al Qaeda.

Tyrkia krever også flyforbudsone over Syria, noen mener er fint for det er jo ikke bra at passasjerfly ikke flyr over en krigssone.

Lite husker de fra flyforbudsonen over Libya som betyr en fullskala krig der NATO bombet en nasjon til grus der landet gikk fra å være verdens beste land å bo i til verdens verste land å bo i på bare 6 mnd med Norsk lederskap.

Det er så utrolig mange visjonære, klarsynte og andre som har sett at WW3 vil starte med krig mellom Tyrkia og Russland at dette kommer ikke som noen bombe, en krig NATO og resten av verden blir involvert i etter kort tid som blir så grusom at de 2 andre vil se ut som en kosestund i barneTV i sammenligning.

Nå som folk er i panikk pga 5G viruset Corona så går det som en drøm for eliten, en perfekt storm har startet.

Det blir surrealistisk å tenke på at WW3 skal starte for å beskytte og hjelpe Al Qaeda, men helt i tråd med profetiene: Krigen vil starte på en måte som ingen hadde forventet.

1 Like

33 Turkish soldiers killed in Syrian air raid in Idlib

At least 33 Turkish soldiers were killed in an air strike by Syrian government forces in northwestern Idlib province as Turkey vowed “to respond in kind” with attacks on “all” their positions.

The rapid escalation of the conflict on Friday also threatened another refugee crisis as media reports cited Turkish officials as saying they “opened the gates” for Syrian refugees to transit unimpeded to Europe

1 Like