Nyheter MDTV Forum Om Doner

Sverre Diesen på autopilot

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/sverre-diesen-pa-autopilot/

Av Lars Birkelund. NATO og NATO-land manglet politisk vilje da de i 2014/15 lot titusenvis av IS-krigere og våpenforsyninger til disse strømme fra NATO-landet Tyrkia til Syria i steden for å stanse denne trafikken, sa tidligere forsvarssjef Sverre Diesen da. Så hvor oppriktig er egentlig Vestens såkalte kamp mot IS? La det ligge, for poenget…

5 Likes

Takk for viktig innlegg.
Det er rett at Russland ikke er en trussel mot Norge. Russland har heller ikke okkupert eller annektert Krim, slik NATO-landene påstår. Russland har hjulpet folket på Krim til frihet fra et statskupp i Kiev, som de ikke godkjente. Krim var og er en autonom republik, og hadde like stor rett til uavhengighet fra Ukraina som Norge hadde rett til uavhengighet fra Sverige i 1905. Ingen er forpliktet av folkeretten til å annerkjenne statskupp.
USAs baser og tilstedeværelse gjør Norge til bombemål, og er vår største sikkerhetstrussel. Hjelp fra USA i en konfliktsituasjon vil bli ødeleggende for Norge. USA med Norge har vist at de har vært flinke til å krige, drepe og ødelegge i mange land, men skaper selvsagt ikke fred på den måten.
Norge behøver en ny forsvarspolitikk, hvor formålet er overvåkning og avskjæring. Det er feil målsetting å ville skremme en stor nabo. Vi skaper fred ved å samarbeide med naboene.

5 Likes

Har bodd på Svalbard. Norge har land i Arktis og sydpolen som har store naturressurser. Vi har et eierskap til den eiendomen som bygger på en tid når disse land områder betraktades som ubrukelige. Nå har teknologiutvikling åpnet opp for utvinning i ulike former. Verdier for 1000 tals med miliarder… Russland som er laaaangt ifra en demokrati og er en korrupt plurokrati som tar alt vi har asap uten den kjøpte beskydelse vi har fra USA. Trur jeg da men hør med russerne selve og snakk da med “vanlige” folk på gaten.

I en ideell verden, men vi lever i en verden hvor det store spillet om global innflytelse er en realitet, og da spillereglene her tilsier at USA+NATO må kunne være en reell trussel mot både Russland+Kina samtidig under den nye kalde krigen, så må det rustes opp, og de vestlige befolkningene må lære hvem som er fienden gjennom mediekontroll og propaganda.

Til runeulv. Du sier at vi må ruste opp og slåss mot en innbilt fiende.
Jeg sier at North Stream 2 er et godt middel for fred.
Vi bør samhandle både med Russland og Kina.
Men USA søker å holde Russland ute og reservere EU som marked for USA.
NATO har verken demokrati, humanisme eller fred som reelle mål.

5 Likes

Sverre Diesen er en som dreper andres barn over en lav sko over hele verden mens han flirer og ler. noe som er en bekreftelse på at han er en super psykopat.

Et ekte menneske ville vært helt ødelagt om han bare skadet et barn.

Skal man få en verdensfred så må alle psykopater tvangsinnlegges ett eller annet sted for resten av livet.

Mange nazi Nordmenn er nok sinte på Russland for at de jagde ut de stakkars snille nazistene.

Det er bare en myte at vesten bidro til å bekjempe Hitler. for de første så ble alle nazi toppene og SS tropper inkludert i NATO, CIA, NASA mm etter krigen i oppresjon Paperclip, Vatikanet og Røde Kors gav dem falske papirer og nye IDer.

Vesten ofret ingenting, Russland ofret alt, 30 mill soldater, sivile og partisaner.

World_War_II_Casualties2-no.svg-1

Vi blir ikke kvitt det store spillet om global innflytelse med det første, så da bør man i steden utnytte seg av spillet til å bli kvitt globohomo. Kald krig er ikke det verste for folket, da den ytre trusselen gjør at elitene må investere i egen befolknings ve og vel for å beholde lojaliteten deres, i steden for å plyndre befolkningene sine til fordel for de rike, slik Vesten gjorde etter Sovjetunionens fall hvor den ytre trusselen ble borte for en tid.

world ends

Riktig nok. NATOs mål er at USA skal kunne fortsette verdenshegemoniet sitt, og da må vi gjennom en ny kald krig med Russland og Kina. Og for at trusselen mot dem skal være reell, så må NATO ruste opp så de kan føre krig mot begge to samtidig.

1 Like

Begrunnelse;

Det sikkerhetspolitiske landskapet i verden forandrer seg raskt. Fremveksten av voldelig ekstremisme, organisert kriminalitet, terrorisme og piratvirksomhet påvirker oss alle – også her hjemme i Norge.

1 Like

Til runeulv. Det er skadelig for Norge å delta i ‘det store spillet’. Det er også skadelig for verden at vi deltar. Vår deltakelse i USAs kriger har vært skadelig. Derfor behøver vi en ny forsvarspolitikk. Den nye politikken er ikke så vanskelig å finne. Vi må gå tilbake til tida før krigen i Jugoslavia, og kun delta i FN-operasjoner.

5 Likes

Til Smurfen52. Diesen tror at vi må ha mest mulig forsvar, men militæret skaper ikke fred. Dette ser vi på USAs kriger etter wwii. Fred skapes med andre midler. Vi må våge å ikke true, for å skape fred.

4 Likes

Det er nok riktig, og USA gjør mye dumt, men de er ikke så dumme at de lar nordmenn bestemme dette selv.

1 Like

Til runeulv. Det er rett, og det er så trist at vi har utenriks- og forsvarspolitikere som er så lite selvstendige. De arbeider gjerne for USA i stedet for å arbeide for Norge. De er stolte av å få være medløpere.

5 Likes

Hele historien om de landområder vi har i arktis og sydpolen er interessant. Men det er landområder som har et gigantisk verdi i penger for den norske befolkningen. Igjen vi har ikke militær kapasitet å beskytte de landområderne…

3 Likes

Jeg tror ikke de forstår det. Tar vi de syv regimendringene etter 911, så handlet de om å preventivt frata Russland/Kina muligheten for å skaffe seg alliterte i Nord-Afrika og Midt-Østen, men hver gang så virker tilsynelatende oppegående mennesker å kjøpe ad-hoc narrativet om hvorfor de må regimeendres.

Afghanistan, Irak, Jemen, Sudan, Somalia, Libya og Syria var alle allierte med Sovjet under den forrige kalde krigen, mens det i dag men unntak av Syria, vil være vestlige marionetter som har kontrollen.

1 Like

“«norsk avhengighet av våre viktigste allierte i en krise eller krig er en konsekvens av at vi er en småstat på stormakten Russlands periferi» og at norsk allianseavhengighet dermed er «en permanent geopolitisk omstendighet vi må leve med»”.

Russland har en økonomi omtrent som Italia, og er 57 ganger større enn Italia i areal, og nesten det dobbelte av USA, og forsvarsbudsjettet er under en tidel av USAs. NATO landenes samlede forsvarsbudsjett er 22 ganger større en Russlands.

Russlands militærmakt er derfor organisert for forsvar, og ikke angrep og invasjon som USAs, som også bruker over 500 militærbaser i utlandet og flåten politisk for sin globalisme. Russland har mer enn nok med å svare på at USA/NATO har omringet landet med krigsvåpen som rakettbatterier. Russland svarer med å stille opp tilsvarende våpen på egen jord.

Krim brukes som eksempel fra USAs utenriksdepartement og dermed også av vestlig MSM på at Russland kan annektere, men Krim var ikke en annektering så mye som det var en sesesjon. Det er USA sine baser her i Norge som truer Norges sikkerhet. Et russisk angrep på Norge vil i tilfelle bli et gjengjeldelsesangrep på et angrep USA/NATO starter fra norsk territorium.

3 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.