Nyheter MDTV Forum Om Doner

Svenske sosialdemokrater: Går til høyre for å hindre høyrepolitikk. Fordi kamp mot rasismen er viktigste sak.


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/svenske-sosialdemokrater-gar-til-hoyre-for-a-hindre-hoyrepolitikk-fordi-kamp-mot-rasismen-er-viktigste-sak/

Av Ove Bengt Berg. Sosialdemokratene i Sverige blir sittende i regjering med Miljøpartiet de gröna (MP) med støtte av Centern og Liberalerne. Prisen for det er enda mer høyrepolitikk i Sverige, alt for å hindre Sverigedemoktarerna mulighet til politisk innflytelse. Sosialdemokratene øker farta til høyre. Høyrekrava fra C og L er bare unnskyldninger for en…


#2

“kamp mot rasismen” den er viktig men politikker og tjener også mer personligen på høyre politikk og det er nok en enn viktigere variabel. Utover det så får man msm mot seg eller med seg (se nedenfor) .

Andre menneskers penger “Follow the money” alltid…

hovedkampen i verden i dag:crazy_face::confounded::dizzy_face::scream:

Hovedkampen burde vare kampen mot korrupsjonen som ødelegger alt vi har…

Kuriosa…

Håkan Julholts, (Svensk partileder sosialdemokratene en kort periode) definsjon av makten som han kaller klegget er intressant.

-Klägget, det är en smet av makthavare inom media och politik som umgås privat. Det är ett klägg. Och de byter tjänster med varandra: du får det av mig så får jag det av dig. Jag får den nyheten av dig där och jag lyfter fram dig där. Och de kliar varandra på ryggen och de växer gemensamt upp. Jag var aldrig en del av det klägget.

Han har medvirket til en bok “Håkan Juholt – utmanaren” som sikkert er interessant lesing…:crazy_face::confounded: