Nyheter MDTV Forum Om Doner

Storbritannia: – 16 000 kan ha dødd av «lockdown»

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/storbritannia-16-000-kan-ha-dodd-av-lockdown/

Storbritannia har fulgt politikken med å stenge landet, såkalt «lockdown». Nå sier analyser som er gjort for myndighetene at denne stengninga i seg sjøl kan ha ført til 16.000 døde. Det er det statistiske byrået Office for National Statistics (ONS) som har gjort denne analysen, og de er kommet til at at av de 38.500…

4 Likes

Det er 2 billige terapier for å kurere Covid-19 og forebygge, etter hva jeg har lest meg til.

Den ene er den kjente HCQ+Sink+C og D vitamin.

Den andre er også en 3delt terapi inneholdende Ivermectin+Zink og Doxycycline. Denne siste kuren er utviklet av Dr. Thomas Borody som har en mengde titler bak navnet sitt, foruten professor: MB,BS, BSc (Med), MD PhD, DSc, FRACP, FACP, FACG, AGAF!

Han er også mannen bak “peptic ulcers” som har reddet millioner mennesker.

Men et potensielt problem med disse behandlingene, er at BigPharma vil tjene penger på dette, for begge terapiene er utenom Bill Gates & Rockefellers & Rothchild og andre sin kontroll, så de kan ikke tjene flere milliarder på disse kurene.

Kurene brukes ikke i Norge som forebyggende, for jeg har snakket med min fastlege, og han har ikke lov til å foreskrive noen av dem!

Mulig jeg kan få behandlingen om jeg blir innlagt på sykehus i CV, men jeg tviler, for der rår mye dyrere og usikrere behandlinger.

Nok om det, for greia er at selv om begge terapiene har vist seg, og viser seg billige og uhyre potente i både å forhindre og kurere CVsykdom, så vil ikke norske eller andre vestlig myndigheter anbefale dem. Og der kommer min konspiratoriske hjerne, eller mistenksomme hjernes funderinger!

Er det for at BigPharma ikke vil kunne tjene penger på disse kurene og av at de vil vi skal vente på en vaksine de kan tjene milliarder på?

Det andre alternativet, at disse kurene ikke virker, er motbevist nå, så jeg står igjen med alternativ 1.

Da blir igjen spørsmålet mitt: Er BigPharma så onde at de lar 100.000 mennesker dø bare for å tjene noen milliarder, og har de lurt våre politikere? -Eller har de presset våre politikere, tatt de som gisler og for eksempel truet med å ikke levere andre livsnødvendige medisiner, for å presse igjennom en fremtidige inntektskilde?

2 Likes

Er så onde at de vil drepe 100 000 mennesker ?
Ifølge Bill gates, Ted Turner, Rockefeller og en lang rekke andre super milliardærer så skal vi ned til 300 millioner på kloden. Altså myrde 7.5 milliarder.
De ser ikke på seg selv som onde, mer det motsatte, de skal redde planeten fra å bli overbefolket slik at de som blir igjen vil få det bedre ifølge dem selv.

må man jo spørre seg hva hensikten er med daglig publisering av tall med overdrivelser og store statistiske svakheter.

Svaret på det er å skremme vannet av folk så de kaster seg over vaksinen som er selve agendaen.

Det er mange som har varslet at i 2020 skal de plante et corona virus for å få folk til å ta en DNA vaksine som vil gjøre folk til lydige slaver der sunn skepsis og kritisk tenking ikke lenger eksisterer.

Da kan de bare si at noen millioner skal hoppe utfor et stup så gjem dem det. Den delen av hjernen som skal si stopp vil ikke lenger eksistere.

Det handler bare om kontroll, vi fikk allerede en ligth versjon av programmet i starten på 60 tallet. Stalin og Hitler tilsatte fluor i drikkevannet til fanger og opposisjonelle for å gjøre dem lydige og frata dem opprørstrangen så de ble lette å kontrollere, dette ble en mega suksess og ble innført i hele vesten på 60 tallet.

Det som skjer i verden nå heter WW3, total krig mot menneskeheten.

FB_IMG_1586192335754 dtyrewywtwetwrtwet

2 Likes

Og de som døde av “lockdown” hadde ikke underliggende årsaker?

Jo, de døde jo av det. Litt uklar artikkel, men de 41% hadde tydeligvis covid på et tidspunkt, men døde av noe annet fordi de ikke kunne eller turte få hjelp. Som i resten av verden har de som dør med sykdommen to eller flere potensielt dødelige sykdommer.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.