Nyheter MDTV Forum Om Doner

Storbanker hjelper oligarker, kriminelle og terrorister

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/storbanker-hjelper-oligarker-kriminelle-og-terrorister/

Lekkede datafiler viser tusenvis av milliarder i svarte dollar strømmer fritt gjennom større banker og oversvømmer et internasjonalt finanssystem som ikke kan eller vil hindre det. Dette går fram av den siste store lekkasjen som er gjennomført og publisert via International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Det er et internasjonalt konsortium av mediebedrifter som har…

5 Likes

En hypotes: oligarkin - dvs. centralbankerna och superoligarkfonderna (t.ex. Blackrock, Soros) behöver de privata storbankerna 100% på sin sida för att systemet skall kunna upprätthållas i 5-10 år till. Alla banker måste följa direktiv, köpa och sälja det de får besked om, inte försöka tjäna pengar på något som kan undergräva de systemnödvändiga elementen (dollar, aktiekurser, räntor). Gör som vi säger, annars…

1 Like

Ser vi her en gryende tendens til at motsigelser i det ypperste økonomiske sjikt er i ferd med å komme til overflaten?

Når man følger den politiske kampen mot Trump, kan en få inntrykk av at det er en person mot røkla, men det hadde ikke vært mulig for han å sitte uten at han har hatt solid økonomisk støtte i ryggen.
Jeg tror at de store motsigelsene vi seri politikken gjenspeiler motsigelser blandt de aller rikeste.

1 Like

De er jo stort sett sosiopater, og har også en overhyppighet av psykopater, så samholdet dem i mellom, holder kun så langt de tjener på det.
Ellers konkurrerer de med hverandre.

1 Like

Og dagens progressive er mest opptatt av hvor undertrykkende den hvite arbeiderklassen er.
occupy

1 Like

for hvis ikke, så sørger venstreaktivister i presse og NGOer for at du mister jobben.
different

Korrekt. Trumps største donor er sionisten og casinomagnaten Sheldon Adelson, som er kjent for å snakke offentlig om nødvendigheten av å slippe atombomber på Iran. Han har naturligvis israelsk statsborgerskap, og er en av de mest notoriske sionistene i USA. Trump er generelt veldig populær i Israel og blant ultrarike sionister.

Sånn sett er det forståelig at Trump-administrasjonen er full av sionister med bakgrunn fra bl.a. Goldman Sachs og Skull & Bones. (Finansminister Mnuchin har forøvrig bakgrunn fra begge. “Anti establishment”?)

2 Likes

Nu är du OT, då detta inte handlade om små deplorables som dig och mig.

Detta var om hajar och rovbläckfiskar i det svarta djupet. Meddelandet kommer från dem som står högre i hierarkin där nede, från Leviathan och mörkrets furstar. Leviathan säger:

Om ni hjälper till att upprätthålla ordningen - dollarn, aktierna, räntorna, amerikanska statsobligationer - så kan ni i övrigt göra precis vad ni vill, vapen, droger, sexslavar, pyramidspel, allt är ok.

Om ni går mot ordningen - t.ex. köper fel valutor, guld, stöder ryska och kinesiska intressen, säljer treasuries, så lagförs brotten ni begår. Eller så blir det spikpistolen.

Detta är den stora fördelen med att ALLA är korrupta och kriminella. De politiska domstolarna kan döma i enlighet med lagen, de behöver bara välja vem de skall döma.

1 Like

Har du forsøkt å få de svenske domstolene til å slutte med å ha politikere som lekdommere?

Det er den kapitalist-progressive alliansen som styrer i Vesten i dag, så det hadde ikke gjort noe om progressive sosialister hadde feid for egen dør, i steden for å gi kapitalismen all skyld.

Dumt er det og, da man ikke får et kraftig sosialistisk flertall ved at den sosialistiske eliten er tankepolitiet folket føler seg undertrykket av, mens kapitalistene er usynlige.

Kapitalistene er smarte og får de såkalte sosialistene til å gjøre drittarbeidet, men slik er kapitalismen, du lar andre gjøre jobben og så tar du alle pengene!

Jeg forstår at en troende sosialist ser på det slik, men når de ekte sosialistene ikke tar kampen opp mot de nyttige idiotene i egne rekker, men heller hele tiden forsøker å holde fokus på kapitalisten, så blir man oppfattet som en av manipulatorene og en del av tankepolitiet hos en stadig større del av befolkningen som ser at sosialister lyver om deres hverdag, og som roper på sensur om noen påtaler det.

Om grunnfag i propaganda hadde eksistert, så hadde det første man lærte vært at man ikke kan lyve om hverdagen til folk, som at det er kapitalistene som egentlig sensurerer, når det er sosialister de ser som roper ut om sensur, om man ønsker å få dem til å tro på de tingene de ikke kan skjekke ut selv. (Som at det egentlig er kapitalistene som sensurerer)

Øhhh…? Jeg har bachelor i propaganda. Ellers har jeg tatt NSB og har to netter på husmorskolen.

1 Like

En kapitalists syn på propaganda

Åpningen her er selvfølgelig bare tull. Bernays elsket ordet “propaganda”. Det var først etterpå han skjønte at ordet hadde fått en dårlig klang. Og begynte å kalle det PR.

1 Like

Men de kan da ikke lære noe viktig der om å ikke lyve om hverdagen til folk, for ellers så hadde ikke klart kunststykket om å få stadig fler nordmenn til å lese dem som russerne leste Pravda rett før murens fall?

En spanjol jeg kjenner snakket om at vi måtte lage en propaganda, og jeg ble litt paff inntil jeg forsto at han snakket om en plakat.

1 Like

Når en stormakt er i ferd med å gå til grunne, begynner herskerne å sloss innbyrdes… - var det vel en som mente.
Eller:
Når krybben er tom bites hestene.
Og den amerikanske krybben må vel sies å være tom og går på kunstig åndedrett.

2 Likes

Sionistene har vel innflytelse på politikere på begge sider.
Selv om disse gutta har både ideologiske og religiøse tilbøyeligheter, er det først og fremst økonomiske interesser som styrer dem.
Selv om de er enige om mange ting og verner om sine klasseinteresser i fellesskap, rivaliserer de helt sikkert om penga.
Med innsikt i hva som foregår der, tror jeg vi lettere vil forstå hva som skjer ipolitikken.
Jeg ønsker meg en analyse her.
Om det er mulig?

1 Like

Det här var förresten lite intressant i sammanhanget: Blackrock talar om för Sveriges Riksbank vilka obligationer de ska köpa och hur de skall gå till väga. Blackrocks rapport är hemligstämplad.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-09-21/blackrock-probe-of-swedish-bonds-hit-by-secrecy-law-in-qe-debate?sref=ZMFHsM5Z

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.