Nyheter MDTV Forum Om Doner

Stopp galskapen – åpne Norge nå og gå etter viruset!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/stopp-galskapen-apne-norge-na-og-ga-etter-viruset/

Av Pål Steigan. Regjeringa Solberg ba om diktatoriske fullmakter i ett år på grunn av koronaepidemien. Den ville oppkaste seg til en junta hevet over grunnloven. Det gikk heldigvis ikke fullt så ille. Men i stedet for å få en redusert kriselov skulle de ha vært avsatt på stedet. Den stenginga av Norge som de…

5 Likes

Men det er i hverfall ikke fordi viruset er mer farlig, og vil ramme alle steder omtrent like hardt om samfunnet ikke stenges ned en måned eller to.

Det tar veldig lang til fra smitten ikke lengre er noe problem, til den er borte.

Det er også verdt å minne om at Steigan er så nedsnødd når det kommer til matematikk, at han hevdet at det var mulig at andre land enn Kina kunne vært smittet først.

WHO har nok bommet litt for mye, til at det er noe videre lurt. (Høyreklikk og åpne bildet for å se)

who lied

Mye «rart» her. Fra d-vitamin til smog.
NHO krever vel omtrent det du forespråker.

Kineserne isolerte men de testet vel også.
Kan ikke være noe i veien for begge deler.

Politikerne har minimalisert mye av helsevesenet ja, men slik er nå situasjonen.
Ser vel ut som testutstyr og kanskje folk til å teste er mangel

Mange vil kanskje konke. Penger finns til å redde de fleste.
Dessuten er det slik at etter katastrofer har alltid folk kunnet bygge opp. Det er ikke slik at da sitter folk stille i passivitet.
Ønskelig ville det jo være at man så konsekvensene av dagens system og bygde noe nytt.

Her utdypes det med 5G og hvordan tidligere epidemier også skal ha blitt forårsaket av introduksjon av ny teknologi. 10 interessante minutter

1 Like

Den økonomiske krisen er som følge av underliggende strukturelle problemer, den ville kommet uavhengig av viruset.
Svekkingen av den Norske kronen er også en trend som har pågått lenge, Norge kunne tatt grep for å forhindre dette men har selvsagt lydig fortsatt å føre globalisthorepolitikk.
Andre land har i flere år kjøpt opp gull i høy skala, Kina og Russland er de landene som har gjort dette i størst grad. Norge er et av de få landene i vesten som ikke har egen gullbeholdning til å støtte opp valutaen vår.
Kommuner rundt om kring i landet har stengt uavhengig av hva regjering/storting måtte mene, det som nå skjer er ikke til å unngå.
Det er simpelthen ikke mulig å redde “Norsk” økonomi og arbeidsliv, for det er en del av en global økonomi som ligger på sotteseng.
For å gjøre Norge klart for fremtiden må vi rive oss løs fra den globale økonomien og den globale politikken, Norge og norske interesser må komme først.
Produksjon må flyttes hjem til Norge, vi har alle forutsetninger for å gjøre dette med vårt overskudd av potensielt blillig strøm og høy kunnskap om automasjon. Da må utenlandskablene stenges av først.
Alle som sitter på stortinget er globalisthorer i større eller mindre grad, de må byttes ut hvis Norge skal ha noen fremtid i det hele tatt.
Alle store omveltninger i et samfunn kommer i kjølvannet av en økonomisk krise, Det at Steigan er så livredd for en økonomisk krise gjør at man må stille seg tvilende till at han er tilhenger av revolusjon.
Det Norske folk står på dørstokken til fremtiden, vi må bare tørre å ta steget over og hevde suverenitet over vårt territorium og våre ressurser.

5 Likes

Har du drukket for mye Møllers tran, Steigan?

Nei. 5G er har ikke noe med om folk blir syke av Kinaviruset eller ikke. Iran har ikke 5G, f.eks.

2 Likes

Norges problemer er flerfoldige
Våre politikere har delegert ut våre viktigste støttepillarer til utlendinger gjennom bindende avtaler.
Herunder lovgivende, dømmende og utførende til EU.
Krig til NATO. Helse til WHO. Klima til FN. Oljefond og rente til BIS.
Med en befolkning som nå blir arbeidløse, husløse og totalt avhengig av støtte fra Staten, er neste fase klar:
Underskuddet blir med Corona, Vindmøller, Innvandring og manglende industriell virksomhet raskt NOK 1.000 milliarder årlig.

For å si det mere folkelig, på språket de bruker i MONOPOL.
“DINE HUS OG HOTELLER BRENNER”.
“RYKK TILBAKET TIL START”!

Det neste blir: NY CASHLESS VALUTA - PÅLAGT VAKSINE - RFID CHIP!
Kom igjen, rull opp ermet og ti still. Du fikk muligheten i årevis, men valgte å følge med strømmen.

NÅ ER LØPET KJØRT!Skjermbilde 2020-03-30 kl. 17.07.44

Er mer enn det som mangler. De mangler sengeplasser. F eks i Sverige er situasjonen alvorlig. I stockholm og omegn bor det røfflig 4 millioner, og det er kun 30 sengeplasser med kapasitet for å teste/behandle korona. Tviler på at det er noe bedre her, da vi liker å sammenligne oss med svenskene og lignende land på nærmest alt. Svenskene skulle bygge et provisorisk sykehus med plass til 300 i Arlanda militær flyplass, men klarte ikke med dette elendige systemet som kalles demokrati å få til det. Nå er planen lagt i grus og de prøver å få det til et annet sted i landet… Så da må de spre sykdommen til et annet sted i landet for å behandle folk…smart.

Myten om sterke helsevesen i sosialdemokratiske land ble borte ved første lille krise. New public management og grådighet er noe av årsaken. Vi må også se på andre, blant annet kulturelle årsaker til at vi liker å lyve så grådig om oss selv.

Det ser ut til at nesten alle myndigheter lyver om tallene av mange årsaker. Jeg tror vi kan gange tallene fra Italia med 10 og Norge med 100.

1 Like

Hva jeg finner så helt sinnsykt, er at det er kun Island som har testet et repressentativt utvalg og ikke får folk som ikke er syke nok til innleggelse en test heller. Myndighetene har da ingen god måte å beregne antallet syke på, og da vet man ikke om prediksjonene til FHI’s modeller er i nærheten av korrekte.

Det er så faens amatørmessig når avgjørelser til flerfoldige milliarder av kroner og tusenvis menneskeliv tas på et slikt drittgrunnlag, og det er også en skandale at Camilla Stoltenberg ikke har mistet jobben fordi hun ikke var forberedt, da FHI under hennes ledelse prioriterte noe annet.

Det er også en skandale at norsk media heller ikke har krevd hennes avgang, mens som vi får bekreftet gang på gang, så er det medias jobb å beskytte eliten ved å holde befolkningen uvitende.

1 Like

Jeg har aldri fulgt noen strøm, og løpet er aldri kjørt. Folket har fordelen av massivt flertall, tar folket våpen i hånd går elitens makt raskt i oppløsning.
Den som graver en grav for andre, faller selv i den.

Det er MYE bedre her, da den norske regjeringen ikke fulgte FHI’s plan om å smitte alle. Selv om det viser seg nødvendig til slutt, så kjøper vi tid til å kjøpe inn utstyr og for å lære opp helsearbeidere, mens den svenske regjeringen bare kjører på, uten å virke til at de bryr seg om hvor mange som dør til slutt.