Nyheter MDTV Forum Om Doner

Stoltenberg ville ha bombet Libya igjen

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/stoltenberg-ville-ha-bombet-libya-igjen/

Petersenutvalget har prøvd å frita norske politikere for skyld for de krigsforbrytelsene de var delaktige i overfor Libya. Utvalget skylder på at norske politikere visste for lite og at de var avhengig av informasjon fra mediene og de allierte. (s. 78) Utvalget innrømmer at mediene hausset opp rapporter om et angivelig nært forestående folkemord og…

3 Likes

Huff, jeg så det der i Dagsrevyen. Dessverre ikke spesielt overraskende.

Mener å huske at en annen nordmann som bombet i 2011, Anders Behring Breivik, også var ute og sa at han ikke angret på noe. Breivik & Stoltenberg.

3 Likes

Jeg er glad mora mi har vært dau i 25 år, så det ikke merkes så godt når hun roterer i grava.

Stoltenberg beviser her at han er en ekte krigshisser, og det må man jo være hvis man skal være generalsekretær i NATO og utføre alle ordre som kommer fra høyeste hold. Altså en veldig farlig mann.

Korleis er det med norsk deltaking i krigen i Syria? Er vi der med “rådgjevarar” framleis? Eller er vi ute? Nokon som veit? Det norske folk burde kanskje få vite…

1 Like

Stoltenberg er en farlig mann .
En frittgående terrorist som kan slå til når som helst uten rettergang.
Som psykopaten angrer han heller ingenting på sin ugjerning .

1 Like

Mine tanker gikk en dag tidligere i uka på jorda og dennes knappe ressurser for en stadig økende folkemengde.
Det som er gjort her er jo egentlig en forbrytelse mot jordas befolkning. Man nuket ned Afrika-kontinentets enorme grunnvannsreservoar og ødela enorme mengder historisk materiale ved våre sivilisasjoners vugge. Helt respektløst ovenfor menneskeheten. For å vise hvor vanskelig og hvor lang tid det tar å bygge opp /restaurere infrastruktur igjen, skal jeg prøve å sette opp et perspektiv. Til det anvender jeg derfor en digresjon: “Unøyaktigheter” i anbudet gjør at et lite stykke på vestfoldbanen ikke får dobbeltspor på jernbanen i 2025 likevel. Prosjektet for å legge jernbanen rundt Oslo startet vel på åttitallet, såvidt meg bekjent?. Hva om noen hadde bombet infrastrukturen rundt Oslo, hvor mange år hadde det da tatt å fikse dette? Det samme kan sies om en del veiprosjekter bla ulykkesveien i Grane (50 år)Jeg tror at denne mannen, når livsløgnen synker inn over ham, og det norske folk blir mer klar over hva han har gjort, kommer til å ta sitt liv.

Hvem fattet vedtaket om å utslette Libya.et vakkert land som var på vei opp, medlem av Nato, og så velger Staten Norge og utslette et av sine medlemmer, massakrere kvinner og barn, uskyldige, et folkeslag med håp om at framgangen i landet deres skal fortsette.
Men folket og landet, blir utslettet, og det med Staten Norge som frontfigur.

Jeg tenker: 1:) Slutt og drøft om Petersen Utvalget diskuterte rapporter riktig, og om rapporten innehold temaet krigsforbrytelse.
Hvem fattet at Petersen utvalget skulle granske .Ingen utvalg, kommitereer, landsmenn eller kamerater skal granske. iNGEN operasjonsentralsystemer skal heller ikke styre kommunikasjonen i arbeidet med å få skaffe materiale for å få disse jævlene dømt i Krigsrett
Norske domstoler
Amnesty(brudd på menneskerettigheter)
Ulike militøre domstoler
Alvorlige brudd på Grunnloven
Kina og Russland må involveres og de må engasjeres
Norske folk er nødt til å "ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer den selv
Og så er det viktige at det engasjerer og forbanner folk så jævlig at det dannes grupperiner som terroriserer denne staten(Stoltenb./Støre nå inn i med hærverk på infrastruktur, hærverk og trakassering av stortingsbygning, ørefiker og noen veltalende ord om du møter de 2 på gata.
Jeg vet ikke - DET moralske bunnivået ER NÅDD.

Det må derfor oppfordres til i første omgang til lett hærverk og trakkasering.Kom til Kristiansund dere så skal jeg faen meg jage dere til skogs jævla kunnskapsløse drittsekker. Dere er blir aldri skikket til å representere et land.

HÅPER DET NORSKE POLITI OG DEN NORSKE STAT KJENNER SIN OPPRINNELSE OG ERKJENNER AT OPPSTANDELSEN VAR FORFØLGELSE AV GRUPPERINGER i NORGE, GJERNE DE RESSURSSVAKE, ALTSÅ FORLØPEREN TIL DET TYSKE NAZIPOLITET UNDER KRIGEN.
STATEN, STATENE.SYSTEM FAILURE.

En liten hilsen til Jens og Jonas:)
Man bygger et land, man bygger en nasjon ved å bygge opp menneskene i sitt eget land før du bygger infrastruktur.Dere har dere mislyktes
Det er gratis å være hyggelig mot mennesker fra andre land og behandle de med respekt.Dere dreper uskyldige kvinner og barn.Dere har mislykkes.
Man bygger grunnmuren i et land ved at man setter ned å sier:hvem skal vi være, hva er vår identited, hva skal være landets verdier og hvilke prinsipper kan det ALDRI DVELES MED.

Ingen norske partier sier"VI STØTTER IKKE DELTAGELSE I KRIG UANSETT; VI STØTTER OVERHODET IKKE NATO OG \STØTTER IKKE USA

Hvem fattet vedtaket om at vi skulle bidra til noe av historiens verste og grusomme handlinger spør vi oss??? OK, men egentlig skulle vil sluppet å stille oss det spørsmålet
fordi INGEN INGEN kan fatte slike vedtak.Det lar seg ikke gjennomføre.
FORDI:
Vi er Norge, Vi har karakter, Vi vet hvem vi er, Vi finansierer ikke USA sine kriger, Vi støtter ikke NATO og ingen -ingen kan fatte vedtak om deltakelse i kriger.Vi er Norge,

Dere fikk det til Dere 2 Pikenes Jens og du Jonas med Nazi penge arven.

Jeg ser helst at dere to ikke representerer Norge i noen som helst anledning, ikke engang en lunch. Dere er SKAMMENS NORGE.

Og ikke kom å unnskylde dere over mangel på kunnskap, rot i forberedelser, misforståelser… At dere er dumme, kunnskapsløse, bortsette drittunger fra OSLO VEST er deres problem, At dere har de store personlige skavankene når det gjelder:

1.FEIL TANKEGANG
2.DÅRLIGE HOLDNINGER

3.KATASTROFALE , UTILGIVELIGE HANDLINGER
, er også deres problem., OG:"DET FRITAR DERE IKKE FOR ANSVAR NÅR STRAFFEN UTMÅLES.

Dere er blant de verste nå JonasJens, ikke langt bak Hitler.
PÅ tide å våkne, jævla femiie snobbeguter fra Oslo Vest.
JEG LIKER DERE IKKE og BEGYNN Å SNAKK NORSK

OG hør nå godt etter: “Pass dere”

Og det er jo grunnen til at denne traumatiserte pjusken fikk jobben i North Atlanic Terrorist Organization. Han er det lydigste man kan tenke seg overfor krigsprofitørene. Man kan jaggu lure på om han er under mk ultra. Eller lure gjør man vel egentlig ikke…

2 Likes

Psykopatreglene. ( Spar paa dem)
1 Mine behov er viktigere enn dine
2. Jeg vil ikke vente, faa opp farta! Jeg vil ha viljen min NAA!
3 Det er aldri min feil. ALDRI.
4.Vanlige regler i samfunnet gjelder for andre mennesker ikke for meg.
5.Faar jeg ikke viljen min,svarer jeg med et raserianfall.

NB! Hvis raserianfallet kommer,hos folk generellt som vil vise makt, skal ingenting skje. Ingen kommentarer. Ingen reaksjoner.
Dette siste raadet om raserianfall, gjelder raserianfall generellt, at de ikke skal belonnes med oppmerksomhet, stammer fra politiet.

.

Mangel på kunnskap er ingen unnskyldning…
Det kunne de holocaust vaktene også ha sagt , men nei du har PERSONLIG ansvar for hva du er med på !!

1 Like