Nyheter MDTV Forum Om Doner

Stillingsannonse avdekker amerikanske militære i Ukraina

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/stillingsannonse-avdekker-amerikanske-militaere-i-ukraina/

En stillingsannonse fra selskapet Mission Essential avdekker at USA har militære styrker i Ukraina. Den som ansettes må være forberedt på å operere i krigssoner. Dette skriver ABC Nyheter og fortsetter: «Mission Essential er et privat amerikansk selskap med hovedkontor i Ohio, og bistår blant annet med å skaffe støttespillere for USAs militære engasjementer rundt…

2 Likes

Det er synd at avdøde president George H.W. Bush (som også har vært CIA sjef) ikke har deltatt mer i debatten om Ukraina. Derimot har Henry Kissinger uttalt seg om saken, bla at landene Finland, Hvitrussland og Ukraina bør forbli nøytrale for å skape en buffersone i Europa mellom atomstormaktene for på dette vis å redusere faren for utilsiktet atomkrig ved en feiltakelse (selv om feks Finland og Ukraina selv skulle ønske å bli medlem av NATO).

Nå har vi derimot fått en generalsekretær i NATO som er dypt bekymret for Russlands utplassering av atomvåpen i Europa, men som ikke kan se at det er noe galt i å bygge opp baser og rakettskjold øst i Europa og andre steder i verden nær den russiske grensen (og vi må også regne med at det ligger USA-ubåter klare med atomvåpen utenfor norskekysten). Ref historien om bjelken og splinten i øyet.