Nyheter MDTV Forum Om Doner

Stefania Maurizi: “Våre medier har beskyttet Pentagons krigsmaskin i flere tiår”

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/stefania-maurizi-vare-medier-har-beskyttet-pentagons-krigsmaskin-i-flere-tiar/

USA trekker nesten 12.000 soldater ut av Tyskland, mange flyttes til Italia. «Italia er et utmerket sted å utøve vår politisk-militære virksomhet», ifølge amerikanerne. Stefania Maurizi er en italiensk gravejournalist og forfatter som i 14 år skrev for avisen «la Repubblica» og nyhetsmagasinet «l’Espresso». Siden 2009 har hun jobbet med WikiLeaks og Julian Assange, og…

3 Likes

Det samme kan ettertrykkelig sies om våre egne medier her i Norge. Norsk MSM med NRK har trofast gjengitt USAs utenriksdepartementets versjon av USAs kriger, under krigens gang og etter krigen, og forberedt den norske befolkningen på krigene.

Det verste eksempelet er Libya. Hadde norsk MSM beskrevet Libya som det var før krigen, noe som journalister med utenrikspolitikk som spesiale må må kjent til, ville det norske folk aldri ha tillatt Norges deltakelse i angrepskrigen med konstruerte anklager mot Gaddafi som påskudd.

Der er også Norge i godt selskap med Italia, med en så indoktrinert og hjernevasket befolkning av MSM og NRK at de fleste tror at USAs kriger og deltakelse i dem kommer Norge til fordel. Av den grunn uten store folkelige protester har enorme mengder amerikansk militærmateriell for en angrepskrig mot Russland blitt forhåndslagret her. Et Russland som aldri har angrepet Norge, men faktisk frigjort oss fra tysk okkupasjon.

588 bomber fra Norge bidro sterkt til å ødelegge den mest velfungerende velferdsstat på det afrikanske kontinent, Libya, og det norske forsvaret er nå best beskrevet som en integrert del i den amerikanske krigsmaskinen sammen med NATO. Våre styrker er ubetalte leiesoldater som eufemistisk kalles fredsbevarende styrker i USAs imperialistiske angrepskriger. Maurizis beskrivelse av Italia som vasall under USA kan like godt brukes på Norge.

2 Likes

Mussolini forbød frimureri og knuste mafiaen. Når amerikanerne tok over var det tilbake i buisness for begge.Med tanke på 22. juli og ABBs åpenbare linker til vårt eget frimureri kan man bare lure. Sikkert er det at denne terroren blir brukt til å forme samfunnet til noens fordel. Som annen terror siden 911
1 Like

Vi har jo så lett for å tro at “mediene” er der for å ivareta demokratiet. Når de aldri har gjort annet enn å selge annonser.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.