Nyheter MDTV Forum Om Doner

Statskuppen som försvann

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/statskuppen-som-forsvann/

Här finns inget att se. Bara en vänsterpresident som avsatts. Av Kajsa Ekis Ekman. När jag skriver detta har det gått exakt tre månader sedan den ödesdigra dagen 12 november 2019.  Nu tänker du kanske: ”Va?” Det är inte konstigt. Jag talar om statskuppen i Bolivia, en icke-händelse i svensk press. Det var då militären…

4 Likes

Nej tyvärr. Morales nasjonaliserte landressursene og ville nasjonalisere vannforsyningen og fordelte velstanden blant folket, bygde infrastruktur og bygde skoler og etablerte et helsevesen for de lavere samfunnsklassene. Han kvittet seg med gjelden til Verdensbanken og IMF, og unngikk dermed deres administrasjon til markedsøkonomi. Han ville ha nasjonal kontroll over de enorme litium forekomstene.

Med andre ord, han hindret den globale storkapitalen å kjøpe landressursene og infrastrukturen, og stoppet den neo-liberale markedsøkonomien. Når et land ikke gjør som USA vil, les Wall Street NWO bankkartell kabalen, setter deres CIA, Pentagon, det Hvite Hus, Utenriksdepartementet og vestlig MSM igang prosesser som fører til at regjeringen blir styrtet som i Bolivia, eller de forsøker å styrte den, som med feks Venezuela og Iran.

En sterk nasjonalstat med landressurser og infrastruktur eiet av folket og fordeling av velstanden blant befolkningen er det motsatte av globalisme, og det bekjempes av den globale storkapitalen med alle midler inkludert krig, som mot Gaddafis Libya.

For den globale storkapitalen NWO vil ikke ha nasjonalstater eller landegrenser, de vil at verden skal bli ett eneste stort marked hvor de eier alt av landressurser og infrastruktur, og som styres av kapitalens lover, deres sosialdarwinistiske monetære neo-liberale markedsøkonomi.

3 Likes

Morales er en oppgående indianer, som også behersker spansk flytende. Det var noe nytt i en stat hvor presidenten normal var spanjol og kristen, med utdannelse fra USA.


Boliviansk elite


Majoriteten er noe annet

1 Like