Nyheter MDTV Forum Om Doner

Staten har vist seg...del 2

Meningsløst at debatter skal stopppes av tekniske årsaker. Så den kan fortsette her tenkte jeg

3 Likes

Enig. Staten sprer falske nyheter og så godt som all debatt og andre motargumenter blir begravd i media. Til og med på Youtube og Facebook, der utrolige konspirasjonsteorier pleide å florere, blir saklig debatt undertrykket. Faktasjekker-nettsider blir brukt som dommere for hva som er sant og ikke, selv om det ofte er faktasjekker-nettsidene selv som burde faktasjekkes. Også vitenskapelige journaler og offentlige forskningsmidler fungerer som tåkeleggingsmaskiner.

Da er det spesielt viktig med mer åpne fora, slik som her. Steder der det er mulig for folk å diskutere hva det er som egentlig er sant.

Total overreaksjon over COVID-19?
Under Hongkongsyken i 1968-1970 døde mellom 800 000 og 2 000 000 på verdensbasis. Det ble ikke gjort spesielle tiltak for storsamfunnet og man arrangerte til og med musikkfestivalen Woodstock. Avisene dekket pandemien, men ga mest plass til andre ting som skjedde på den tiden. Helsevesenet fikk etter hvert utviklet en vaksine, men ikke før pandemien var over. Viruset som forårsaket Hongkongsyken, H3N2 er fortsatt i omløp og blir sett på som en vanlig del av sesonginfluensa. Dødeligheten (IFR) av Hongkongsyken var under 0.2%. Sett i dette perspektivet begynner jeg å lure på: Hva er det egentlig vi driver med nå?

3 Likes

Det er nok flere ting.
En av tingene vi driver med, ser ut til å være å svekke immunforsvaret.
Ikke skulle man sole seg, i følge et av rådene, noe som er stikk motsatt av det vi trenger som har så lite sol, der vi får D vitaminer. Vi kan ta tran, der vi får A og D vitaminer, der det visserlig står på flaska at den styrker immunforsvaret.

Her er et par artikler som indikerer at vi ødelegger det naturlige forsvaret i huden ved overrenslighet, og da spesielt med sprit som tørker ut huden.Så at de solgte det ved kassa i butikken nå. Ikke for seint å snu…
Sprit er ikke nødvendig. Såpe og vann er bra nok. Evnt våtservietter å ha med rundt omkring.
Husk at spraying med sprit og desinfeksjonsmiddel kan innhaleres og det er vel om å gjøre å ta vare på lungene ? Huden på hendene har ikke godt av for mye sprit. Selv har jeg sluttet etter å ha vært på smittekurs.

Artikkel 1.
Overdreven hygiene kan virke mot sin hensikt.

 • Det er positivt med bakterier, de har en oppgave med å utkonkurrere skadelige bakterier, og hvis vi overdriver hygiene vil vi få økt risiko for infeksjon
  Du trenger bakterier
  Bakteriene som kalles stafylokokker er med på å gjøre huden motstandsdyktig mot sår og betennelser. Forskerne mener dermed at overdreven renslighet kan svekke immunforsvaret vårt.
  https://www.tv2.no/a/3031669/

Artikkel 2.
Vi har et vennepar som ofte blir gjenstand for diskusjon når de ikke er til stede. Resten av oss er ganske uenige i måten de behandler sine barn på, først og fremst når det gjelder hygiene. Hver gang vi er sammen med denne familien, kryr det av våtservietter, tuber med sprit til hendene og et evig mas om håndvask. Offentlige toaletter tror jeg kun benyttes ved absolutte nødtilfeller og kun etter grundig desinfisering. Barna er alltid gullende rene og ser ikke ut som om de noen gang har vært i befatning med sand eller jord. Alt hadde sikkert vært vel og bra, hadde det ikke vært for at de også er syke hele tiden, og vi klarer ikke å fri oss fra mistanken om at dette henger sammen
Les mer…
https://www.klikk.no/produkthjemmesider/norskukeblad/overrenslig-3118523

5 Likes

Det er helt bissart. Erna har nå fordrevet barna på 17. mai og gjort seg og sin regjering til dagens mediefokus. Det er som å være med på en dystopisk komedie

5 Likes

Ser nå at Nrk sammenligner denne 17.maien med frigjøringsdagene.

1 Like

Ufattelig

Youtube ønsker å forby “C-vitaminer og gurkemeie”


video 16:00 –
C-vitaminer og gurkemeie er “unproven cure” mot Covid-19 heter det fra CEO

(les mellom linjene her og bestillt C-vitaminer så du har nok)

Ifølge våre mainstreamere på steigan.no er det som (90% av) media forteller “sant” fordi det viser hva autoritene sier. Nå all omtale av C-vitaminer fjernes blir det dermed “bekreftet” av C-vitaminer er bortskastet…
TorgeirSalih
“Jeg oppsummerer at Tegnell er helt på kant med det øvrige epidemiologiske etablissementet internasjonalt”
Autoritene har alltids rett. At autoritetene er løgnere er ukjent for TorgeirSalih

Emne: Vitaminer-mot-koronavirus - Kan C-vitaminer forhindre eller kurere koronasmitte? Er mangel på D-vitamin en årsak til at folk lettere blir smittet?
Magnus_Skrunes
-Hva? Skal steigan.no spre fake news nå? Foreslår at det tas et oppvaskmøte i redaksjonen!
(her blir Magnus_Skrunes stemt opp av TorgeirSalih)

Formodentlig er de seriøse, så seriøs at de ikke kjøper C-vitaminer selv. Hvis de selv har medisin-skapet full av C-vitaminer er de ikke seriøse.

2 Likes

Han har valgt seg et ståsted som gjør en slik tanke utenkelig.

1 Like

Så de vil forby det som hjelper immunforsvaret ? Da kan det virke som tampen brenner.
Vi skal bare stole på ekspertene. Får assosiasjon til beleiring.

12 helsefordeler med Gurkemeie
Forbedret immunsystem

Immunsystemet spiller en viktig rolle i å hjelpe kroppen vår med å bekjempe bakterier, virus, og infeksjoner. Dessuten vil vi bli raskere friske fra sykdom dess bedre immunsystem vi har. Takket være lipopolysakkarider, et hjelpestoff i gurkemeie, kan denne urten bidra til å forbedre immunsystemet. Gurkemeie anses for å være en immunitetsforsterker. Personer som bruker gurkemeie i kostholdet sitt er mindre utsatte for influensa, hoste og forkjølelse enn de som ikke bruker det.

Hvis du er forkjølet, har influensa eller hoste, kan du bli raskere frisk ved å tilsette en teskje gurkemeiepulver i et glass med varm melk, og drikke det før leggetid hver dag.

Combining systems biology with artificial intelligence, we are decoding the human immune system.
Harnessing the enormous potential of artificial intelligence, we are conquering one of the greatest remaining frontiers of human health—the immune system.

3 Likes

India er en gurkemeie-nasjon. Norge har “124.11” og Kina har “139.44” som frekvens for kreft, India har “72.21”
Gitt at uten gurkemeie ville India vært som Norge -> 1.2 mill flere kreftofre i India per år.
Mht. til demens Norge vs. India, India er på en annen planet.
Dødsrate generelt er 10% høyere i Norge enn India.

Mens syke blodårer er epidemisk i Norge, sikkert også blant 30-åringer (syke men asymptomatisk - de vet ikke selv at de har syke blodårene) - ser det ut til at gurkemeie beskytter blodårene.

1 Like

Jeg prøvde å sende en link om at man kan detoxe tungmetaller med chlorella og koriander på privat melding til en venn på facebook messenger. Det fikk jeg ikke lov til, meldingen ble stoppet og sensurert.

Screenshot

Det finnes også krefter som vil ha en lov i USA om å lese alle private meldinger, samt fjerne mulighet for kryptering. Vet ikke om den kommer gjennom i denne runden da:

3 Likes

Jeg har kuttet ut gammelmedia igjen, nå som korona er over for Norges del. Livet er for kort til å daglig bli irritert over kjendiseri, vinklinger og agendajournalistikk, og det er lite der som man ikke like gjerne kan gå glipp av.

2 Likes

Dette kommer nok også

faith

faith_2

1 Like

for nordmenn flest. Det er helt utenkelig for en nordmann å ikke tro på hva autoritetene sier. Det gjør nordmenn flest til smilende zombier i mine øyne. Personlig frihet aner ikke en nordmann hva vil si. Ingenting har vist dette tydeligere enn nå med Corona hus-arestene, hvor ingen protestere mot å miste sin personlige frihet. Uavhengig av om intensjonen er god så gir de ifra seg en dyr kjøpt frihet, som andre tidligere har ofret sitt liv for å gi oss. I tillegg har de nå begynt å bruke sosiale medier som en gapestokk til å henge ut mennesker de mener er sivilt ulydige.
Vi ender ikke bare opp i en politistat hvor vi får bøter for å benytte oss av vår personlige frihet. Vi får også et angiveri samfunn hvor vår familie , venner og arbeidskollegaer henger ut og angir de som ikke innordner seg etter myndighetenes påbud.
De må virkelig stole på at de folkevalgte jobber for dem. Noe jeg ikke gjør og derfor ønsker å beholde min personlige frihet.

5 Likes

For å sette ting i perspektiv, i samme tidsrom som Covid-19 har vært registrert, har 230 000 dødd av malaria, 250 000 av selvmord, 300 000 i trafikkulykker, 390 000 av HIV, 600 000 av alkohol, 1,1 million av røyking, 2 millioner av kreft og 4 millioner av sult. Kilde Worldometer info.

Ingen av de overstående høye dødstallene har ført eller fører til verdensomspennende tiltak ledet av WHO eller har ført til daglige overskrifter og vært daglig hovedtema i MSM. Og det enda mange av disse er barn og yngre mennesker, og ikke i høy alder med andre underliggende alvorlige sykdommer og med redusert immunforsvar, altså i livets absolutte sluttfase allikevel, som 99% av de som dør av dette noe mer aggressive influensaviruset kalt Covid-19.

Sesonginfluensaen i 2017 her tok ca 1700 liv, som vanligvis typisk tar ca 900 liv årlig, til nå er rundt 250 døde etter drøyt et halv år, skulle tallene holde seg vil det bli 500 for hele året, men tallene går ned så det kan bli lavere dødstall enn tidligere sesonginfluensaer. En kan da få tanker om at de vil bli lavere selv om lockdown og karantenetiltak ikke hadde blitt satt i verk.
Kilde The Herland Report.

Forskjellen mellom denne influensaen og tidligere års influensaer er at MSM fremstiller alle dødsfall blant risikogruppene som unaturlig og unormalt, mens tidligere års sesonginfluensaer knapt ble nevnt. Journalister i MSM har tilgang på samme informasjon som alternativpressen, men det bare alternativ-pressen som driver kritisk journalistikk om saken.

2 Likes

Vanlige nordmenn lyver ikke bevisst, og da det er løgneren som tror at alle lyver, så forstår nordmenn heller hvor fleksible mange med makt er for å kunne beholde makten.

Ikke at jeg er helt uenig, men hvilke friheter er det vi egentlig har mistet?

Ytringsfriheten er der med noen begrensninger, men forsamlingsfriheten ble i praksis borte for ganske lenge siden, da det var bred politisk enighet at “rasister og nazister” skulle bekjempes.

Når det gjelder krav til værneutstyr og sertifisering, så er det arbeidstakerne som fokuset har vært rettet mot, så man har lov til det meste på egen eiendom.

1 Like

En artig artikkel på document.no idag; Coronavirus: den belgiske massakre

Spørs om det ikke er AI teknologien som har hatt en finger med der… og det samme med C vitamin og gurkemeie. Kan jo ikke bli slik at man må be bibliotekarene å fjerne alle bøker om urter og folkemedisin og bruksmuligheter for naturens planter som er sunt for kroppen til slutt . Kanskje man bør sende inn en klage over det med C- vitaminene , eller forlange en forklaring.

Holdningen til legene er at C-vitaminer aldri er blitt testet … og at vi trenger C-vitaminer utover vanlig mat er anekdotisk

Samfunnskontrakten : Man jobber og betaler skatt til felleskapet = man kjøper seg billett til togturen .
Målet er det man har blitt fortalt og har hørt om, og man bestemmer seg for å dra dit.

Så setter man seg i setet, og slapper av, for i lokomotivet sitter føreren som tar oss dit man skal.
Det skulle bare mangle at vi ikke skulle stole på togpersonellet.
Ingen kan tro at underveis på en nedlagt stasjon hoppet det inn ei fyldig dame i førerhuset , som slett ikke tenkte å ta passasjerene dit de ville.Toget er i fart, og ingen sjekker heller i førerhuset, og noen nødbrems er utelukket å tenke på. Toget suser avsted, og vi ser ut av vinduet. Det begynner å bli kvelden.

Vi passerer plutselig en masse ukjente stasjoner, som vi aldri hadde sett før.
Vi får en dårlig følelse.

Hva i huleste er det som skjer ??
Vi ser rundt oss i vogna, men de andre ser helt avslappet ut, som om alt er i sin skjønneste orden.
De leser, sover, eller skravler som folk pleier å gjøre.

Det er rart ingen legger merke til at vi er på et helt annet spor !

Melding over høytaleren :
Velkommen ombord.

 • Ja, nå blir det en forandring i forhold til retningen, dere, men ingen må gå av på noen stasjon før vi her på toget har gitt klarsignal.
  Vi får se om vi stopper snart.
  Det er ikke sikkert.
  Av sikkerhetsmessige årsaker vil vi at alle drar ned rullegardinene foran vinduene.

Konduktøren kommer snart gjennom vognen, ledsaget av politihund som vil måtte stå ved setene , og konduktøren vil måtte bruke en diger stiftemaskin for å stifte sammen brødsaksa på de umedgjørlige.

Ha en god reise. :thinking:

7 Likes

Slik ser reisen min ut, den du beskriver så godt

1 Like