Nyheter MDTV Forum Om Doner

Spillet om Libya tetner til

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/spillet-om-libya-tetner-til/

Den tyrkiskstøttede regjeringa i Tripoli i Libya, den såkalte Government of National Accord (GNA), var i ferd med å tape krigen mot den rivaliserende regjeringa i Benghazimed sin Libyan National Army (LNA). Men krigslykken snudde delvis da Tyrkia, som har NATOs nest største hær, intervenerte. Tyrkia sendte ikke bare mange nye våpen og egne hærstyrker.…

3 Likes

At disse - per def. krigsforbryterne fremdeles spankulerer fritt rundt i samfunnet, mens de propper i seg kanapéer som skylles ned med kostelig champagne på almuens bekostning, oppfattes av undertegnede som en av de desidert største, alvorligste og svarteste skamplettene på det norske ‘‘demokratiet’’!

Skjønt; Ethvert folk får de globalistprostituerte politiske ‘‘ledere’’ det til enhver tid så absolutt fortjener . . . . :confounded:

2 Likes

Vi husker Kina tapte sine investeringer i Libya etter NATO-angrepet på Gadaffi. De har mye å hevne.

NATO setter inn sine beste fotsoldater, ISIS. Da bør øst svare med det samme, dvs. Irans Revolutionary Guard, frivillige fra Kina, russiske leiesoldater, og helst også nord-koreanske headchoppere … verdens beste. Øst har 10 : 1 i bakkestyrker, men de oppfører seg som om det er omvendt.
Russland, Iran og Nord-Korea er allerede sanksjonert for krigføring … men uten at de har startet krigføringen sin.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.