Nyheter MDTV Forum Om Doner

Special Forces raided serversenter i Frankfurt, fem soldater drept i kamp med

1 Like

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/wvw-tv-exclusive-lt-general-michael-flynns-first-interview-president-trumps-pardon

https://yournews.com/2020/11/29/1944742/full-transcript-of-bombshell-interview-gen-michael-flynn-gen-thomas/

La oss si dette er sant: (Kan godt hende.) Får det noen konsekvenser? Kommer Trump til å få saken opp for Høyesterett, og vinne? Blir han innsatt som president?

Jeg tviler sterkt.

Demokratiet fungerer kun i den grad folket hegner om det, Om det er opp til systemet vil det selvfølgelig ikke det.

Hvis noe virker for utrolig til å være sant, er det ofte nettopp det, altså ikke sant. Jeg har prøvd å sjekke litt nærmere for å finne ut om det er hold i denne temmelig spektakulære historien om US Special Forces-raid mot et CIA-drevet serversenter i Frankfurt, Tyskland. Uten at jeg enda er 100% sikker på hva som er tilfelle, er det i hvert fall nok av artikler og informasjon å finne der ute som bestrider denne nyheten. Jeg ville ikke basert noe som helst av hverken virkelighetsoppfatning, prediksjoner eller planer på akkurat denne nyheten, for å si det mildt. Nå er det vel ingen her som lager planer for noe som helst utover privatsfæren uansett, men sånn i prinsippet.

2 Likes

Kan man tro noe som helst lenger. Noen mener dette er dekkhistorien.

Kynismen til deltagerne i dette spillet (demokratiet/valget) kan ikke overdrives. At man skulle finne noen bekreftelse på at noe slikt hadde skjedd i msm er nok muligens naivt. Artig J Dore her som har kommet over et CIA dokument som sier man ikke kan satse på apati.

Krigen i Afganstans viktigste salgskort ovenfor befolkningen har vært likestilling. Her fra norsk msm;
“I rollen som «gender advisor», på norsk oversatt til tittelen «kjønnsrådgiver», måtte jeg gjennom NATO-koalisjonen jobbe med å gi afghanske kvinner den beskyttelsen og de like rettighetene de har etter loven og den afghanske konstitusjonen. For å få til dette i et kjønnsdelt samfunn som Afghanistan besluttet vi at en viktig prioritet var å få flere kvinner inn i politi og forsvar. Kvinner som så kunne jobbe spesifikt med beskyttelse av kvinners juridiske rettigheter”.

1 Like

Det er noen detaljerte tråder om denne saken inne på Godlike Productions også. Av erfaring vet jeg imidlertid at slike tråder pleier å være fan fiction (LARPing).

Et annet problem med slike historier er at de ofte er ufalsifiserbare. Det skyldes at de inneholder narrativer av dette slaget:

“Biden blir TILSYNELATENDE innsatt som president 20. januar, men egentlig er han en klone (eller deepfake/hologram). Den ekte Biden ble henrettet sammen med Hillary og Obama i et hemmelig militærtribunal i Gitmo tidligere i høst. Siden folk flest ikke takler å høre denne sjokkerende sannheten, har Trump bestemt at en holografisk/klonet Biden skal få fungere som gallionsfigur – mens Trump i hemmelighet styrer landet fra bak kulissene.”

Varianter av denne teorien har allerede sirkulert i flere år, og har vært populære blant Qanon-tilhengere. Akkurat nå snakkes det bl.a. om at Gina Haspel, CIA-sjefen, omkom i raidet i Frankfurt. I en annen versjon av historien ble hun fanget levende og fraktet til Gitmo, hvor hun gikk med på å bistå Trump i hans påståtte “kamp mot Dypstaten”.

Hovedproblemet med alle disse narrativene er altså at de ikke kan falsifiseres, da det hele tiden snakkes om kloner, hologrammer og hemmelige tribunaler. Og om at “folk flest ikke takler å høre sannheten, så den må holdes hemmelig”.

Men deepfaketeknologien er ihvertfall kommet langt:

VALGJUKS?

1 Like
  • WikiLeaks avsløringer om The Red Cell er nesten for utrolig til å være sant!
  • Når høytstående generaler forteller noe bør man lytte!
  • Løgnen er en langt bedre strategi enn sannheten!
  • The truth/fact is always stranger than fiction!
1 Like

Hovedproblemet med slike narrativer er at du gidder å bruke ett eneste sekund på å vurdere dem eller besøke nettstedene der de presenteres som faktiske. De trenger ingen formell falsifikasjon. :slightly_smiling_face:

Javel! Hvis du sier det så!

1 Like

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
A. Hitler

“Think of the press as a great keyboard
on which the government can play.”
― Joseph Goebbels

1 Like

“The truth is always stronger than the lie.”
― Joseph Goebbels, Reichstagung in Nürnberg

Which is not to say everything seemingly genuine is always false.

Makt- og systemkritiske mennesker må for kølsvarte beholde sin kritiske innstilling også i møte med påstander som bestrider offisielle sannheter, ikke sluke disse rått bare fordi man liker så godt alt som støtter ens kritiske holdning til sauefjøsvirkeligheten. Da blir man fort en sau blant sauer.

1 Like

Når det påvises et hemmelig dokument fra CIA som sier at måten å selge Afganistankrigen er å kjøre likestillingsaspektet og norsk presse gjør nettopp det. Hvilke konklusjoner trekker du da? At noe ikke er sant før det står om det i norsk presse??

Nei. Hvorfor tror du det?

1 Like