Nyheter MDTV Forum Om Doner

Skandalen komplett: – Kan ikke bevise at nervegiften er fra Russland


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/04/skandalen-komplett-kan-ikke-bevise-at-nervegiften-er-fra-russland/

Det er ikke konkrete bevis for at nervegiften som ble brukt i mordforsøket på eksspion Sergej Skripal og datteren Julia er laget i Russland. Det opplyser ekspertene ved Porton Down som har undersøkt nervegiften. Det britiske militære senteret Porton Down sier de er i stand til å identifisere stoffet som Novitsjok og at det er…


#2

Det kan hende det så smått vil gå opp for våre “eliter” hva “The Whole World is Watching” egentlig betyr. Men de vet det jo allerede, og jobber hardt med å få satt en stopper for det.


#3

“Kjell Grandhagen, Norges tidligere E-sjef mener man kan stole på at Storbritannia nå har grundige bevis for at Russland som står bak nervegassangrepet i Salisbury. Spesielt også etter at reaksjonene fra landets NATO-allierte også har vært entydige.” db.no søndag


#4

Ja det var også svært pinlig at Foreign Office fjernet en tweet fra 20.mars om «made in Russia’ etter at Porton Down sa at de ikke kunne bekrefte at Novichoken var laget i Russland. Regelrett flaut da de ble tatt på dette, og snakkis i britiske media idag. Boris er på tynn is.


#5

Nå er dette vel ingen egentlig nyhet. Det er vel innlysende for ethvert sånn noenlunde oppegående menneske at ingen lab kan bevise hvor et stoff har blitt laget. Hvis noen vet mer om slikt vil jeg gjerne ha metoden for å finne det ut. Grandhagen har vært hentet inn som plapreguru for nrk også tidligere. Det er ikke mye hold i det han sier. Kun propaganda.


#6

Hele historien er merkelig. Novitsjok er ekstremt giftig. Stoffet ble funnet i deres hjem, men likevel dro de to på restaurant, og kom seg til en benk i en park. Det er ikke mulig, da de ville blitt syke omtrent umiddelbart etter kontakt med Novitsjok.
Det er ikke funnet spor av stoffet verken i restauranten eller i parken. Som jeg tidligere har sagt: tviler på at noe forgiftning skjedde, men det hele er et skuespill.


#7

Det er tragikomisk å se hvordan norske aviser reagerer på “nyheten” om Boris Johnsons giftige løgner.
De store norske avisene som f.eks VG fortier den nye utviklingen i denne viktige saken, og VG har faktisk skrevet to artikler om Skripal-saken, etter at nyheten om Boris Johnsons løgner ble offentliggjort!

Det er også svært betenkelig, og farlig, at ukjente kan gjennomføre et angrep, skylde på Russland, og så få hele den vestlige verden med på reaksjoner mot Russland, uten et fnugg av bevis.


#8

Det fikk de også til da de ved hjelp av overløperen fikk utestengt en hel del rene russiske idrettsmenn fra OL uten fnugg av bevis. Kan uttalelser fra en avhopper og veldig lik Thomas Quicks metode. Selv de handicappede ble nektet å delta. Etterpå slo Norges idrettsledere og media seg for brystet og proklamerte at Norge hadde fått rekord i medaljer. Da er det bare å boikotte flere land neste gang slik at medaljhøsten blir enda større, sa jeg tørt til meg selv. Er det neon som spør etter bevis i dag eller er saken glemt?


#9

Russlands bruk av gift i sin krigføring er ikke noe nytt. Alle kjenner til hvordan Livinenko ble fogiftet av radioaktivt stoff i London. -Hvordan den kvinnelige russiske journalisten ble forgiftet i samme tidsrom. -Hvordan den russiske x-agenten ble forsøkt drept i Sallisbury, sammen med sin datter. -Hvordan russerne og syriske militære brukte gass i sine angrep på Aleppo, og nå sist i øst Ghoutta for å drepe frigjøringskrigere og deres sivile med nervegass. Så føyer disse avskyelige metodene seg inn i et mønster for Russlands krigføring (og hybride krigføring). Så leser vi at russerne selv og deres lakeier i vesten, skriver at russerne ikke står bak noen av disse drapene/krigsforbrytelsene, og at hvem som helst som kan ha utført denne type avanserte krigsforbrytelser og rene mord. Denne form for argumentasjon har kun som formål å skape så stor grad av tvil omkring de aktuelle forhold, at opinionen kan vinnes for de løgnaktige diktaturer. Med sin retorikk og løgnaktige journalistikk, prøver Steigan å oppnå en solidaritet for og forherligelse av det fascistiske Russland, som jeg tidligere ikke hadde trodd var mulig.