Nyheter MDTV Forum Om Doner

Sirkus Novitsjok i gang igjen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/sirkus-novitsjok-i-gang-igjen/

Et militært spesiallaboratorium har gjennomført en toksikologisk undersøkelse av prøver fra Aleksej Navalnyj, som nå ligger på et sykehus i Berlin. – Aleksej Navalnyj ble utsatt for et drapsforsøk og målet var å få ham til å tie, sier forbundskansler Angela Merkel. Dette skriver NRK. Norge og Nato fordømmerNorske myndigheter har fordømt angrepet på Navalnyj…

7 Likes

Navalnyj er ein russisk agent. CIA står bak ‘gifta’.
Motivet er å hindre den russiske covid-vaksina, Sputnik V å nå den store marknaden først, som er verdt tusenvis av milliarder kroner. ref. Unz: Israel Shamir
Merkel er ein konservativ tysk politikar, dårleg for det tyske folk.
(Stoltenberg er ein dum sau)

3 Likes

Det å være konservativ er ikke hva som gjør henne en dårlig leder for det Tyske folk. Det som gjør henne en dårlig leder for Tyskland er at hun er globalist marjonett slik Solberg, Støre og Stoltenberg er.

5 Likes

Men er det ikke en hvis korrelasjon mellom det å være konservativ politikker og det å være en slik marjonett?

1 Like

Nei, høyre/venstre er samme politiske sykdom. Støre og Stoltenberg er AP og like mye globalistiske marjonetter som Solberg, som er Høyre. Selv Venstre’s Grande er globalistisk marjonett.

7 Likes
  • Hvem har interesse i at forgifte forholdet imellem Rusland og Tyskland, når det gælder Nordstream 2… Det ved Tyskland udemærket. Så de spiller NATO-spillet som de skal. Men lader det selvfølgelig ikke få nogen indvirkning på færdiggørelsen af Nordstream 2.
3 Likes

De som har mest å tape er regimet i Ukraina pga Nordstream II. Og drevet av hat og ønske om å skade Russland generelt. For den ukrainske etteretningstjenesten er det vel også enklere å gjennomføre en operasjon som dette inne i Russland enn for CIA, MI6 og BND. Mest sannsynlig et samarbeid med ukrainere. De “vestlige” kan da også lettere benekte alt uten spor tilbake til dem selv.

3 Likes

Jo
Enkel logikk: Hvis A er sant vil B være sant, medfører ikke at hvis B er sant vil A være sant.

Enda enklere logikk: Ser du noen med en klovnedrakt er det stor sannsynlighet for at det finnes en klovn inni

1 Like

Med den krigs-retorikken USA og vasallstatene brukte mot Russland før Skripal-saken, var det helt urimelig å påstå at Russland ville bruke en gift utviklet i Sovjetunionen, for å likvidere Skripal. Det ville ha vært en gavepakke til USA som var og er ute etter den minste unnskyldning for å forsterke sanksjons-krigen mot Russland.

Det finnes ikke bevis for at Russland sto bak forgiftningen av Skripal og hans datter med Novitsjok. Og etter Skripal-saken så skulle de bruke samme giften igjen for å likvidere en opposisjonell til Putin, og etterpå tillate at Navalnyj bringes ut av landet og at det konstateres i Tyskland?

Det er opplagt at dette er en del av strategien for å opprettholde et maksimalt trykk mot Russland i verdenspressen for å oppnå geo-politiske mål. Nå som bare 150 km gjenstår av den 2460 km lange rørledningen, er det bekymringsfullt for Nord-Stream 2 at Merkel går så hardt ut uten et eneste bevis når hun mer enn antyder at myndighetene (Putin) står bak.

Med en slik retorikk kan det være fare for at det ikke langt igjen til at det kan bli brudd i diplomatiske forbindelser mellom Tyskland og Russland, som er akkurat det USA ønsker seg.

7 Likes

Det kan jo gi bedre lønnsomhet for norsk vindkraft. Muligens.

3 Likes

Det kan ha vært gjort for å gi Merkel en grunn til å trekke seg ut av avtalen uten å miste ansikt. Påfallende at hun går så raskt ut og så kategorisk.

3 Likes

USAs forsvarsminister Esper sa jo det da USA tok tusenvis av soldater ut av Tyskland at dette var et briljant strategisk trekk fordi soldatene derfra kunne flyttes til Baltikum,Ukraina og Romania og derved øke trykket på Russland. Klassekampen ble da bekymret for at Nato svekket seg.
Helt åpenbart planlegger Nato en Operasjon Barbarossa nr 2 mot Russland og skal denne lykkes er første betingelse at den vestlige befolkningen hjernevaskes til å hate Russland. Det vil komme Navalnyi-affærer på løpende bånd de nærmeste årene. oppmoderniserte versjoner av falske flagg Gladioer.

6 Likes

" Tyske myndigheter har slått fast at den russiske opposisjonspolitikeren ble forgiftet av en militær nervegass. Det bør vekke sterke reaksjoner fra EU og Europa, mener Norbert Röttgen, lederen av utenrikskomiteen i Bundestag.

Han mener Europa må stå sterkt opp mot Russland etter giftattentatet og støtten til Hviterusslands autoritære leder Aleksandr Lukasjenko.

– Putins regime er inhumant, noe Navalnyj-saken og støtten til Lukasjenko viser. Det krever et tydelig og sterkt svar fra EU som Putin kan forstå. Nord Stream 2 må være noe vi diskuterer, skriver Röttgen på Twitter."

3 Likes

Steigan mistenkeliggjør ustanselig våre demokratisk valgte representanter, og i hans kommentarhaleheng forhåndsdømmes noen til døden. Imens slipper verdens store despoter unna hans ellers nidkjære øyne. Despotene anerkjennes og hylles. Betyr demokrati ingenting lenger?

Godt spørsmål. Gjor det?

1 Like

Jeg er litt usikker på om det går an å dra den lenger, nå. Det var usammenhengende nok, til at folk måtte legge godviljen til, for å tro på det sist. Å ta en reprise, uten sælig bedre historie, er risikabelt.

EUs utanrikspolitikk er grenselaus USA-servilitet. Trur dei framleis har Mr. Guaido som statsoverhovud for Venezuela?

Med vilje har USA blodtappa EU med alle sine handelssanksjonar mot andre land som EU må følgje.

Blodtappinga held fram med flyktningstraumane etter alle krigane som USA har starta.

EU har mista mykje blod, både økonomisk og politisk av USA sitt kalkulerte angrep på Europa.

2 Likes

Våre “demokratisk” valgte “representanter” trenger ikke å mistenkeliggjøres av Steigan, de er allerede dømt av samtlige lesere av steigan.no.
Dømt som landsforrædere, dømt som krigsforbrytere.

1 Like

Ok. Og én dag skal de bli dømt i virkeligheten også, når dere kommer til makta. Skutt i grøfter og hengt i stolper. Det jeg spør meg om er hva slags samfunn dere/du vil ha, når asken har lagt seg. Hvordan skal det organiseres, hvordan vil det se ut? Jeg går ut fra at du har tenkt på det, i og med at du ser ut til å være genuint opptatt av samfunnsspørsmål.

1 Like