Nyheter MDTV Forum Om Doner

Sentralbankene er blitt marionetter for BlackRock

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/sentralbankene-er-blitt-marionetter-for-blackrock/

Verdens største investeringsfond, BlackRock, som er godt kjent for våre lesere, har fått i oppgave å styre investeringene både for USAs sentralbank, The Fed, og for Den europeiske sentralbanken. Dette har i realiteten gjort sentralbankene til marionetter for BlackRock, skriver Ernst Wolf i Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Martin Wolf siterer Rick Rieder, som er leder for…

4 Likes

Dette er den globaliserte versjonen av OPS (Offentlig Privat Samarbeid) og NPM (New Public Management). Da har vi latt den private finans- og industri kapitalismens største eiere få styre også den offentlige økonomien. Dette er global privatisering av det offentlige. Det er den ultimate borgerlige høyrepolitikk, og ikke det minste rart at Erna Solberg og Høyre styrer enorme summer av de norske offentlige midler til denne forvaltningen av nordmenns felleseie.

Skulle man være i tvil om at den nye verdensorden har inntrådt (NWO), så behøver man ikke lenger være i tvil om det. I alle fall ikke for dem som tilhører vestens økonomier.

Det er ikke bare råderetten over egne nasjonale penger og ressurser som her blir “outsourcet”, men demokratiet eksisterer nå kun i navnet, og ikke i gavnet. De som trodde Donald Trump skulle redde verden bør nå begynne å tvile på det. Donald Trump er nå Larry Fink´s politiske lakei, hvilket han antakelig har vært ganske lenge.

Det har lenge vært en avledning og avsporing relatert til NWO utviklingen. Man har fokusert på person og organisasjons sverting og stigmatisering (Bill Gates, FN, WHO m.fl.) i stedet for å holde fokus på de sentrale globaliserte finans aktørers implementering av globalisert OPS som samarbeidsmodell og NPS som styringsmodell. Det er å gi reven styring med hønsehuset. Slik virker det nasjonalt, og slik vil det virke globalt.

1 Like
1 Like

Hvem er disse finans aktørene som du mener har overtatt demokratiet? Hvem er de og hva heter de, menneskene bak NWO?

2 Likes

Når Zuckerberg går ut å sier at han kan hindre innblanding i presidentvalget sier han vel egentlig at han kontrollerer valget

1 Like

Du får søke i nettverket til Larry Fink. Det er ganske stort, men der vil du finne mange av aktørene.

Du vet med andre ord ikke hvem de er , eller hva de heter, men du er helt sikker på at Bill Gates ikke er en av dem. Du er deg selv lik :slight_smile:

2 Likes

Nå jobber ikke Bill Gates innen finans, bank, fossil industri eller farmasøytisk industri. Han er kun bruker av slike leverandører. Du får nesten lete etter dem som hører til i toppen av de nevnte bransjer. Se etter dem med tittelen CEO og/eller styreleder. Og finn så ut på hvem sine vegne de sitter i slike posisjoner.

geirico

Patents Assigned to Pirbright Institute Coronavirus Patent number: 10130701

Pirbright
Funding from research grant from industry and charities (such as the Wellcome Trust).

CEPI founders = Gates Foundation & the Wellcome Trust

Bill Gates eget nettsted

www.gatesnotes.com

Apr 30, 2020 - Our foundation is the biggest funder of vaccines in the world, and this effort dwarfs anything we’ve ever worked on before. It’s going to require a …

The Bill & Melinda Gates Foundation - Gavi, the Vaccine …
www.gavi.org › gavis-partnership-model › bill-melinda…

Gates Foundation pledged US$ 750 million to set up Gavi in 1999. The Foundation is a key Gavi partner in vaccine market shaping.

1 Like

Du har visst tungt for det. Bill Gates driver ikke med finansiering som en bank eller finansinstitusjon. Han donerer. Han gir bort av egne penger.

I tilfelle du ikke skjønner hva “grant” betyr på engelsk. Så er det når du blir tildelt penger. Omtrent som når en student får et stipend fra et legat. Bill Gates oppnår ikke noe eierskap, eller noen rett til tilbakebetaling, slik det ville vært om en bank tildelte et lån.

CEPI er

GAVI

The Bill and Melinda Gates Foundation has donated $1.56 billion to the alliance’s 2016-2020 strategic period, as of March 2019.[15]

Event 201, a pandemic exercise to illustrate preparedness …

The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201 .

Det er Gates Foundation som trekker i trådene
CEPI og GAVI er front for Gates Foundation

Gates’ far var eugeniker, eller raseteoretiker på norsk

Norge har, uavhengig av Gates’ prioriteringer, besluttet å øke bidraget til fondet til 2,04 milliarder kroner, en økning på 40 millioner.

Her skjønner vi at Norge bevilger penger til vaksine mot corona. Det er et marked verd $5? trillions. men Norge ser neppe noe til de framtidige inntekter

Bak Gates finner vi deep state.

3 Likes

Du får kose deg med en kjapp sang om super helten din Kill Bill da Geiri. :slight_smile:

Beast 1333 - Mark Of The Beast

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.