Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Sensur er farligere enn de sensurerte

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/03/sensur-er-farligere-enn-de-sensurerte/

Av Ivar Austbø. Sensur i sosiale medier er mye farligere enn ytringene som sensureres, skriver skribenten Caitlin Johnstone på sin blogg. Den sosiale medieplattformen Medium, der hun publliserer, kunngjorde nylig at de hadde suspendert kontoene til høyreorienterte profiler som Mike Cernovich, Jack Posobiec og Laura Loomer. Journalisten Shane Bauer i «progressive» Mother Jones reagerte på…

4 Likes

Ahamb og Påskeøya som jorda, for jorda er jo ei lita øy. Konflikter, beskyldninger og utgruppestråmannsmonstre konstrueres. Finnes det en kur? Ja, InnGruppe-Demokratiet (IGD).

Ahamb er forstadiet til Påskeøya før den seiler inn i undergangen, på samme vis som vår jord. Ahamberne forsøkte seg med kristendommen, som nå har feilet Vesten, mens Russerne igjen satser på denne etter det moralske fallet under kommunismen. Imidlertid vet vi nok nå til å bygge et samfunn hvor vi kan unngå Ahambs og Påskeøyas skjebne!

Alle konfliktene på Ahamb kan forstås i lys av handikapprinsippet, som er universelt. Trolig har samtlige sivilisasjoner i universet lidt samme skjebne som Ahamb, og ved å studere konfliktene på denne lille øya kan vi forstå hva som venter oss som global sivilisasjon. Men, i motsetning til for Ahamb, har vi kunnskapen om oss selv, som, hvis vi anvender den korrekt, kan redde oss fra oss selv.

Hvorfor det har blitt så dørgende stille om modellen til Bongard, er nokså uforståelig? Vi burde, som ahamberne, søke en modell som kan redde oss fra deres skjebne, som global sivilisasjon. Denne modellen ligger klar, Bongard trenger kun litt i overkant av 50 millioner til et forskningsprosjekt for hvordan å implementere den i praksis. Ikke mer enn noen meter med motorveg. Men hva skal vi med mer motorveg når den vegen vi nå kjører på som global sivilisasjon, kapitalismen, leder oss rett fra Ahamb til Påskeøya???

https://debatt1.no/ahamb-og-var-sivilisasjon/

1 Like

Her er en fin artikkel av Steinar Eraker: http://www.verdidebatt.no/innlegg/11717200-folk-blir-lurt

1 Like