Nyheter MDTV Forum Om Doner

Saudikoalisjonen massakrerte minst 21 sivile på marked i Jemen

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/saudikoalisjonen-massakrerte-minst-21-sivile-pa-marked-i-jemen/

Enda en gang har saudiarabiske fly angrepet et matmarked i Jemen. Det skjedde 24. oktober 2018 i Bait al-Faqih-distriktet i den vestlige Hodeida-provinsen, en provins som er offer for svært mange angrep fra Saudi-Arabia og deres allierte. Også tidligere er sivile blitt massakrert der. Saudi-koalisjonens angrep på markeder er nå blitt så vanlige at det…

3 Likes

Hvor går grensen før vestlige land reagerer?
Her går Saudi Arabia til massivt angrep på et fatttig naboland og kan komme til å sulte flere millioner av Jemens innbyggere til døde (noe som bla Jan Egeland påstår er Saudi Arabias hensikt). Målet er trolig å overta naboland før det er slutt på oljen i Saudi Arabia. I tillegg fengsler og henretter diktaturet i Saudi Arabia journalister og opposisjonelle. Den gang Hitler-Tyskland gikk til angrep på Polen så erklærte vestmaktene full krig mot Tyskland. Men når Saudi-Arabia gjør noe lignende så skjer det altså ingen ting, de får derimot støtte fra vestmaktene. (Hitler hadde som mål bla å overta Sovjet mens Saudi-Arabia har som mål å okkupere naboland og å gjennomføre regimeskifte i naboland slik som feks Iran, så det er en viss historisk parallell her til Hitler-Tysklands herjinger, og også når det gjelder masseutryddelse av sivilbefolkning).

2 Likes

Steigan skrev om denne krigen for mange år siden. Vestlig presse har holdt den tilbake under krigen i Syria. Det er slik pressen fungerer, desverre. De jager i flokk.

1 Like