Nyheter MDTV Forum Om Doner

Sanders vinner debattene, men vil han bli vippet ut av partiledelsen sin enda en gang?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/sanders-vinner-debattene-men-vil-han-bli-vippet-ut-av-partiledelsen-sin-enda-en-gang/

Det foregår som kjent en nominasjonskampanje i Det demokratiske partiet i USA, og det meste av den kampen foregår på TV. Den niende debatten fant sted i Paris Theater i Las Vegas og hadde seks deltakere. Det var første gang tidligere borgermester i New York, milliardæren Michael Bloomberg, deltok. Han hadde kjøpt seg plass. Moon…

4 Likes

Jeg likte Sanders. Han boikottet AIPAC men så støttet han Clinton etter at hun og hele det demokratiske parti dolket ham i ryggen. Det er svakhet, ikke styrke! Jeg har heller tro på Gabbart enn på Sanders og håper hun vil åpne øynene på den Amerikanske befolkningen om hva som forgår.

2 Likes

Jeg er redd for at Soros’ uttalelse om at aksjemarkedet vil bli tatt ned juli/august er seriøst ment. Det ligger i kortene at denne gangen vil et krasj få 2008 til å bli piknic.
–> Trump taper med god margin

Coronaviruset - uansett hvem som har ansvar - bidrar til å skape den perfekten stormen. Tusener i Norge vil vandre rundt i gatene uten den daglige medisinen … pga. av tomme hyller på apotek.
Mye konstruksjon vil stoppe opp av mangel på deler fra Kina.

1 Like

Også på tv i de fleste land, og på NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter er det hovedsaker. Som alltid når det er valg eller nominasjonskampanjer er det “USA eksperter” invitert til å kommentere, og som alltid dreier det seg aldri om politiske saker. Jeg led meg igjennom TV2s halvtimes innslag om valget med samtaler mellom nyhetsankerne og “USA eksperter”, hvor vi fikk vite at en kandidat hadde gått frem 2% i en stat, en annen 4% i en annen stat, og prosentvis fordeling av tilhengere osv.

Ikke et ord om politiske saker, som feks om den enorme fattigdommen og hjemløsheten, i et land hvor det er åtte ledige boliger for hver hjemløs, hvor de blir forfulgt og å sove i biler er straffbart, fattigdom kriminalisert, og fattige blir foreslått internert. Kilde: Abby Martin intervjuer Nitya Raman.

Nesten halvparten av amerikanere har ikke 400$ til uforutsette utgifter, at vannforsyningen er så foreldet med blyrør at befolkninger i flere tusen byer og tettsteder blir blyforgiftet, alt dette mens forsvars-(angreps)budsjettet årelater halvparten av statsbudsjettet, og flere hundre milliarder dollar går rett i lommene på de private eierne av krigsvåpen-industrien hvert år.

Så har da også New World Order kabalen som vil implementere deres sosialdarwinistiske neo-liberale markedsøkonomi i resten av verden hovedsete i Wall Street, og USAs befolkning er også deres ofre. Deres vestlige MSM som TV2 og NRK er en del av, skal servere glansbilder av USA.

Konsekvensene av neo-liberal markedsøkonomi skal skjules for samfunnsklassene under øvre middelklasse, spesielt arbeiderklassen og underklassen, så folk ikke skremmes fra EU og velger partier som står for en sterk nasjonalstat for å holde den globale storkapitalen unna.

2 Likes

Det er samme elendigheten i Israel. 20% lever under fattidomsgrensen, og ungene blir gående uten mat.
Idag nærmer Wuhan seg sult. Bare 34% av forretningene har penger nok for 1 mnd med karantene, og bare 18% av forretningene har penger nok for 3 mnd med karantene.

Det er ikke mye hjelp for dem med hjerteproblemer å møte opp på en sykehus i Wuhan. Mer sannsynlig kommer de tilbake som coronasmittet i tillegg til ubehandlet hjerteproblem.

1 Like

Ja, de vil prøve å få ham fjernet. Det har de gjort lenge! Ikke alle så grovt som WP. New York times forsøker med snedigere metoder. Hele tiden!

3 Likes

Sanders, hvem i kølsvarte er Sanders??? Trump vinner en ny periode uansett hvor mye Sanders og andre prøver seg. Like sikkert som amen i kjerka…

Men som Soros sier: aksjemarkedet kommer til å bli tatt ned i sommer.
Så under valget 2020 vil USA være i dyp depresjon.
Egentlig kan coronaviruset alene sende verden inn i depresjon uten hjelp av Soros.
En depresjon vil for Oljefondet fort bety et verditap på 5.000.000 mill

Det vi vil kunne observere er at kinesiske leverandører på ebay faller fra en for en

Sanders er kommunist, og kommunister har en sjølskreven, metafysisk rett til å reorganisere fjerne samfunn; særlig om det finnes folk som kaller seg kommunister der som i tilfellet med kurderne i Syria.

Her er du langt ute på glattisen. Sanders er egentlig en uavhengig, men stiller opp under DEM -> for å få ressursene til DEM i ryggen dersom han vinner primærvalgene.
Han regnes som mest anti-establishment nest etter Trump. Trump har null bakgrunn in Washington DC.
Sanders stemte mot Iraq-krigen.

WASHINGTON — Sen. Bernie Sanders, I-Vt., has for years cast his opposition to the Iraq War as near-absolute, insisting he knew the Bush administration was “lying” from the start about the threat to the U.S. posed by Saddam Hussein and his regime’s alleged production of weapons of mass destruction.

Dine folk er de vanlige presstitutes (horer) det går 20 på dusinet av. På nettstedet ditt uttrykker du deg slik at mediahore er forbildet for deg. Din Dawkins tilhøre gruppen mediahore. Jeg har ikke sett noe kristent nettsted med sympati for han

thormothr
The psychological manipulation may include making the victim question his or her own memory, perception, and sanity. The abuser may invalidate the victim’s experiences using dismissive language: You’re crazy. I’m worried; I think you’re not well.
https://www.mytub.org/author/thormothr/

Et nettsted som steigan.no vil bli infiltrert av alt mulig slags rask. I tilfelle thormothr, en som gjerne vil avspore til uaktuelle temaer.

Bernie WINS the Nevada caucuses and celebrates with ‘future first lady’ Jane: Donald Trump congratulates ‘Crazy’ Sanders for landslide victory that cements his front-runner status and mocks ‘weak’ Democratic opponents who are struggling to catch up

Og taper er thormothr. med hans totale mangel på bakkekontakt med amerikansk virkelighet. Med en gang folk stoler på NRK som kilde = for dum til å leve.
I dagens klima med pandemi, de som er for dum til å leve blir de første ofrene.

0-1 til NRK her. På tide at NRK-ekspertene får dekt utgiftene til Prozac?
Lå oss huske hva NRK fortalte kveld etter kveld
-De nye opplysningen bringer Trump nærmere riksrett

Nå står de der med skjegget i postkassa