Nyheter MDTV Forum Om Doner

Sahra Wagenknecht: Hvorfor kan ikke vi kjøpe russisk gass når USA setter rekord i å kjøpe russisk olje?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/sahra-wagenknecht-hvorfor-kan-ikke-vi-kjope-russisk-gass-nar-usa-setter-rekord-i-a-kjope-russisk-olje/

Den tidligere parlamentariske gruppelederen for die Linke i i den tyske forbundsdagen, Sahra Wagenknecht, skrev på Twitter: “Hvorfor skal EU ikke få kjøpe gass fra #Russland mens USA importerer en rekordmengde olje fra Russland? BuReg må ikke falle for # Trumps hykleri. Skifergass fra USA er et dyrt og miljøskadelig alternativ! « Warum soll die…

6 Likes

Norge har ingen utenriksminister. Søreide er Erna sin underdanige sekretær.
Merkel er truleg korrupt, slik som Stoltenberg.
Min sympati med det tyske folk har blitt stor etter studier av sann krigshistorie.

3 Likes

Når USA nekter Tyskland å kjøpe gass fra Russland mens USA kjøper olje fra Russland som aldri før, er det en maktdemonstrasjon og en ydmykelse av Tyskland. USA har okkupert Tyskland siden 1945, og opptrer som en formynder som setter grenser for Tyskland men ikke for seg selv. Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør.

Merkel gikk så raskt og hardt ut mot Russland etter forgiftningen uten et fnugg av bevis, at det kan spekuleres om at hun hadde tenkt å ofre Nord Stream 2 allikevel hvis USA satte foten ned. USA vil ikke ha normaliserte forbindelser mellom Tyskland og Russland, det vil styrke Russlands økonomi, og gjøre der vanskeligere å styrte Putin, og dermed blir det vanskeligere for globalistene å ta Russland.

2 Likes

Det som hadde vært interessant å vite er hva de har på henne som gjør at hun kaster sitt eget land foran svin, slik hun gjør. Håper da inderlig at Tyskerne endelig bestemmer seg for å kaste henne ut av politikken en gang for alle.
Samme bør Norge gjøre med Solberg, som heller ikke har tanke for egen befolkning.

2 Likes

Dette kan ikke stemme. Den amerikanske presidenten er jo valgt med hjelp av russiske nett-troll, hvordan kan han da handle mot dem? Skulle nesten tro at han handlet på vegne av sitt eget lands interested.

1 Like

…hva handler artikkelen om?

image

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.