Nyheter MDTV Forum Om Doner

Så lyktes sionistene: Jeremy Corbyn suspendert fra Labour

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/sa-lyktes-sionistene-jeremy-corbyn-suspendert-fra-labour/

Tidligere partileder i britiske Labour, Jeremy Corbyn, er blitt suspendert fra partiet, melder The Independent. Han ble anklaget for «rasisme og anti-semittisme,» noe som naturligvis var fullstendig uten saklig grunnlag. Det handler om at Israel-lobbyen i lang tid både har lagt Corbyn for hat og har blinket ham ut som mål for sine helt ekstreme…

4 Likes

Velkommen til NWO, slik det er meningen at det skal være.
Skal du få være med å leke demokrati, bør du sitte stille i sionist-båten. Det er tross alt de som eier pengetreet.

1 Like

Altid godt når en Troskist bliver sparket ud. Arbejderklasse- forrædere som ham og hans holdning til EU, siger alt om Dem.

2 Likes

“The couple’s son and daughter are being brought up in the Jewish faith of their mother and the family attend shabbat dinners.[9]

4 Likes

Når man leser historiebøker om jødisk historie rundt om i Europa så er det ofte historien om utvisninger. Utkastelser er kanskje riktigere? Det er faktisk mye av tankegangen i Talmud som danner grunnlaget for det zionistiske prosjektet om bærer av en overlegen høyere kultur. Det har ofte slått kontra.
Med de framganger som Israel har hatt geopolitisk med Trumps gode hjelp,ser det faktisk ut som om den globale Zionismen er på vei inn i et nytt hybris-modus. Det er ikke grenser for hvordan den tar seg til rette - ikke bare i Midtøsten og LatinAmerika,men også i Europa.
To av de skarpeste kritikere av zionismen og Israel i Frankrike,Henri Ryssen og Alain Soral sitter nå i FENGSEL!!! for sin kritikk-virksomhet.
Dette har vi nå sett utallige eksempler på: Mearsheimer og White som skrev “Israel Lobbyen” i USA ble trakassert og æresskjelt. Dette med Corbyn er bare nok et eksempel på at den globale Zionismen mener tiden er inne til å ta et globalt grep for maktutøvelse.

7 Likes

Og etter Hybris, kommer Nemesis.

Jeg tror ikke det fungerer slik, da jeg tror jødisk innflytelse i hovedsak er desentralisert. Jøder mener all motstand og kritikk er urettferdig forfølgelse og mener at alle skal hjelpe til med å få jødeforfølgerne straffet. Ikke noe sted har de noen mekanisme for å ta til seg kritikken, og da fortsetter de med den samme oppførselen helt til vertsbefolkningen har gått lei.
Jews and blacks

2 Likes
1 Like

Antisionisme er en stygg sak. Macron kalte den i februar i fjor en moderne form for antisemittismen. Den er mer dødelig enn den klassiske antisemittismen sier artikkel forfatteren av denne artikkelen: https://www.algemeiner.com/2019/05/why-anti-zionism-is-more-lethal-than-antisemitism/

1 Like

109 pubs

Rabbi Weiss forteller at ortodokse jøder sterkt protesterer mot at sionistisk-vennlig media og populistiske halv-religiøse sionistiske jøder blander kortene, og med det hevder at anti-sionisme er det samme som anti-semittisme.

Ortodokse lærde rabbinere “world wide” – de som aktivt praktiserer den jødiske tro, ved sine bønner og religiøse studier, og ved sin daglige livsførsel – mener at sionismen ikke har skapt annet enn rasisme, krig og blod!!!

Ifølge dem er sionismen kun en politisk nasjonalistisk og aggressiv bevegelse, som strider mot alt som står i Torahen; Du skal ikke stjele (et land), du skal ikke drepe (palestinere), du skal absolutt ikke ha ditt eget land («Israel») før Messias kommer. Dette er grunnleggende jødiske tro, slik det følger av de hellige skrifter.

Sionister prøver i en rekke land å påvirke både presse og politikere til å stille Israel i et gunstig lys. Og de vil døyve kritikk mot staten Israel, blant annet ved å stemple kritikere av Israel og sionismen, som «anti-semitter» (anti-jøder).

3 Likes


https://www.equalityhumanrights.com/en/our-work/news/investigation-antisemitism-labour-party-finds-unlawful-acts-discrimination-and

Som er ledet av jøden

Her var det mye usannheter, Johnny! Rabbi Yisroel Dovid Weiss tilhører en liten gruppe ( under 500 medlemmer) i Neturei Karta i New York i USA. Det er en veldig ekstremt religiøs gruppe som overhodet ikke har noen noen støtte " world wide" som du sier! i Israel har det Haredi ( ultraortodokse partiet) Shas uten tvil tilsluttet seg til sionismen og har vært og er i regjeringen i mange år. Det samme har det andre partiet av samme slag gjort - nemlig United Torah Judaism! Det du skriver i det nest siste kapittelet er jo reinspikka løgn og et virkelig bevis på din og dine likesinnede sin antisemittisme. Demoniseringen av den jødiske staten og bare den er jo den ekstreme venstresiden sitt varemerke. De gamle maoistene fornekter seg ikke i denne sammenhengen. Stadig flere land i den arabiske/muslimske verden gjør fredsavtalen/normaliseringsavtaler med den jødiske staten. Men kommunistene fortsetter sin anti-sionisme/anti-semittisme! Sionisme betyr at jødene kan komme tilbake til Sion(Jerusalem) en høyde i den byen ( Den jødiske bønnen : “Neste år i Jerusalem” kjenner du sikkert). Der kan de oppleve å få en frihavn uten pogromer, antisemittisme som gjorde Holocaust mulig. Jødene i området har måttet forsvare seg mot arabiske angrep og overgrep siden 1920 da al-Husseini startet angrepene på dem. Han havnet i november 1941 i Berlin og møtte Hitler den 28. november dette året. Etter møtet fikk han en stor stab av nazistene og 70.000 riksmark i måneden av disse. Hans våte drøm var at nazistene skulle komme til Palestinaområdet via Egypt med Rommel og utrydde jødene også der. Det gikk ikke! https://en.wikipedia.org/wiki/Yisroel_Dovid_Weiss

Men hvorfor mener jøder at mangfold og multikulti er bra. Bare ikke for dem selv?

Så hvorfor flytter ikke bare jødene til Israel, i steden for å bo sammen med folk som etter en tid begynner å misslike jøder?
norway-is-too-white-according-to-the-jews

2 Likes

“This Holocaust miniseries was a very emotional and powerful experience for me…I watched the episodes in a day cause I couldn’t stop, it was so exciting and I cared so much about the characters and what is going to happen to them… Lovely video and Meryl Streep and James Woods made a lovely couple as Karl and Inga… I loved the book as well!!”

1 Like

Josvas bok.
Grunnen til at innbyggerne som bodde der den gangen Josva inntok landet , mistet det ,
var at Gud orket ikke mer se på barneofringen til avguder som kaananittene drev med
( Landet het Kaanan ) Når Israelittene etter å ha bodd der en stund, begynte med den samme barneofringen, drev han også Israelittene, (nordriket ) og Juda ( Sør-riket ) ut.

Riket ble delt i to etter Salomo, fordi han elsket mange kvinner , og fordi han hadde det med å la kvinnene få viljen sin, så når de dyrket sine egne guder av forskjellig slag, så begynte han også med det samme . Da måtte noe skje, for selv om Gud gav dem tid til å omvende seg, kunne han ikke gjøre forskjell på de som bodde der først, og de som kom etterpå.

Sønnen hans som kom til makten etter ham brydde seg ikke om å lytte til folket, men snakket om å tukte dem med skorpioner.

Så de ti stammene i nord, snudde ryggen til kongen i Jerusalem, og valgte sin egen konge.
Derretter fortsatte de med den samme avgudsdyrkelsen, helt til de ble bortført av assyrerne og sør-riket ble bortført etterpå av babylonerne så de fikk samme skjebne som de andre, og mistet landet.

Det spilte ingen rolle om de hadde den semittiske etnisiteten .
Det man kan lære av den historien, er at det hjelper ikke å påberope seg semittisk avstamning, om de gjør ondskap, og at profetene var svært kritiske og advarte dem, og de ville vel bli sett på som antisemitter i dag, selv om de sikkert var av samme slekt.

1 Like

Det eneste man kan konkludere med er at erfaring er en overdreven egenskap.

Det er ikke jeg som sier dette, det er Rabbi Weiss selv! :angry:

Her er et lite intervju med han.

1 Like