Nyheter MDTV Forum Om Doner

Russisk angrep er usannsynlig sier dansk etterretningstjeneste


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/russisk-angrep-er-usannsynlig-sier-dansk-etterretningstjeneste/

Den angivelige trusselen fra Russland er hovedargumentet for den voldsomme opprustninga som pågår i NATO. Derfor er det interessant at blant annet dansk etterretningstjeneste sier at en slik trussel ikke eksisterer. Den danske avisa Arbejderen skriver: «Truslen fra Rusland er et centralt argument i den oprustning for milliarder af kroner, som det nye forsvarsforlig indeholder.…


#2

NATO må ha veldig liten selvtillit når organisasjonen hevder at det er fare for et russisk angrep på de tre baltiske land som er NATO-medlemmer, og at dette er et angrep som NATO tydeligvis vil ha problemer med å klare å stanse eller forhindre til tross for at NATO militært sett er 10-12 ganger sterkere enn Russland.

Dette blir nesten som å si at NATO må okkupere Afghanistan for å forhindre at Taliban erobrer hele Midt-Østen og deretter overtar resten av verden.

Hadde Russland ønsket å okkupere Ukraina (helt eller delvis) ville dette ha skjedd for mange måneder siden (før Ukraina kunne ruste opp militært). Isteden har Russland tatt i mot noe slikt som en million flyktninger fra Ukraina. I Skottland var det folkeavstemming for noen år siden, og hadde flertallet av befolkningen i Skottland sagt ja til løsrivelse fra UK hadde dette blitt akseptert i Storbritannia og i den vestlige verden. Og lignende kan man også si om Kosovo som med vestlig hjelp ble løsrevet fra Serbia. Men når 80% av befolkningen på Krim stemmer for å løsrive seg fra Ukraina og for å tilslutte seg Russland, så blir ikke dette akseptert i den vestlige verden. Dette er vestlig dobbeltmoral som ikke er demokratiske land verdig.


#3

Stoltenberg: -En farligere verden

09.30 nrktxttv En endret sikkerhetspolitisk situasjon og en farligere verden gjør at NATO må tilpasse seg, sa generalskretær Jens Stoltenberg da han talte på den årlige sikkerhetskonferansen til den norske atlanterhavskomite i Oslo.

Men hvor er fienden? og hvem gjør verden farligere?


#4

Ikke noen vet og Russland trenger kun vente til dollaren er erstattet med noe annet som verdens valuta. Når den er det så er USAs økonomiske muskler og dermed den militære styrke de har kraftig svekket. En ny verden men for Norges del så blir det spennende da vi står litt vid siden om på en måte i denne diskusjonen mener jeg da… Vi har store naturresurser som vi ikke kan beskytte uten USAs militære styrke. Og Russland er er en veldig autoritær stat med store indre motsetninger. Det i en verden der råvarer er en knapp resurs noe som Norge har mye av… Et Russisk angrep mot eksempelvis Svalbard er noe som jeg trur kan komme å skje 5 min (innom 5 år;) etter at USA ikke lengre beskytter oss.


#5

Nå kan faktaekspertene i NRK i kveld også melde at Russland støtter Den nordiske motstandsbevegelsen. Hadde ikke folk trodd på dette, hadde det vært komisk. Jeg prøver å la være å ha noe med NRK å gjøre.


#6

krigen mot Russland trenger heftig psykologisk demonisering minst ett år før den igangsettes. Høyst sannsynlig etter Trident Juncture,dvs på vårparten 2019.
Som kommentar er inne på: NRK dummet seg noe avsindig ut på dagsrevyen
ikveld 19.
Nynazistene i NRM sloss sammen med russerne i Donbass!!!
Nynazister valfarter til Kiev for å samarbeide med Azov,Høyresektoren,Svoboda etc. Dette skrev Der Spiegel forskrekket om da det var flere hundre som fikk våpenerfaring av de nevnte,tyske nazister.
Der Dritte Weg er allierte med Azov.
Siden uvitenhet er en religion i Norge er det ikke grenser for vilke løgner som kan slås for å mobilisere mot Russland. Og verre skal det bli.
ABC bør ta seg en tur på ski for å våkne opp,pusse brillene og lese James Mattis Security Doktrine. Puss dem godt,kanskje det hjelper? Eller har ABC forlest seg på Klassekampen som hevder at USA forsvarer Norge og Baltikum? (5 feb 2018)