Nyheter MDTV Forum Om Doner

"Russiagate" var fake news, la oss gni det inn

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/russiagate-var-fake-news-la-oss-gni-det-inn/

Da spesialetterforsker Robert Mueller sendte sin sluttrapport til statsadvokaten i USA med den konklusjonen at det ikke vil bli reist tiltale mot noen, kollapset den største nothingburgeren i nyere USA-historie. Den bløffen om russisk innblanding som ble kokt sammen av kampanjeledelsen til taperen Hillary Clinton har vist seg å være det den var – en…

4 Likes

Kanskje USA bør begynne undersøkelser av typen SaudiGate, IsraelGate og kanskje endog NorwayGate for å finne ut om andre land har forsøkt å påvirke valget i USA bla gjennom pengegaver og manipulasjoner? (Og deretter kan eventuelt slike skyldige land utsettes for sanksjoner og eventuelt også for bombing?)

2 Likes

Dette er norske medier i et nøtteskall, dessverre!

4 Likes

Hele poenget med Russia-gate, var å holde oppmerksomheten vekk fra det. Og Trump har bare gotta seg.

Russiagate var og er bra for den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien, de trenger Russland som fiendebilde for å rettferdiggjøre årelatingen av statbudsjettet for det astronomiske forsvars(angreps) budsjettet. Det er ikke transparent, og tusener av milliarder forsvinner hver år uten å kunne gjøres rede for.

Det gjelder å få det amerikanske og vestlige folket til å tro at Russland med sin fredelige utstrakte hånd utenrikspolitikk, med omtrent det dobbelte areal av USA, og med et forsvarsbudsjett på 1/10 av USAs, og med et utelukkende defensivt forvar uten en militærbase utenfor russisk territorium, er en trussel mot USA og Vesten. De har de sin vestlige presse og media til, som er en integrert del av det militær-industrielle komplekset.

3 Likes

Helt enig med det som steigan.no skriver i denne artikkelen, men det er mange saker som ikke nevnes med et ord på denne nettsiden. Skal steigan.no ha en framtid må man bort fra det smale fokuset som nettsiden har nå, det er noen få temaer som gjentas gang på gang, dette blir for forutsigbart og kjedelig!

Steigan.no må utvide fokuset, bli mere aktuell, gjerne skrive om tingene som skjer i Norge akkurat nå. Vi har f.eks samrøret mellom politikere og pressen (pølsefesten), vi har Giske-saken og VG, regjeringen og First House, Black Box teateret og wara-saken og Ernas angrep mot ytringsfriheten i Norge. Det skjer mange spennende ting i Norge akkurat nå, og steigan.no sitter og ser på uten å si et ord!

1 Like

“Black Box teateret og wara-saken og Ernas angrep mot ytringsfriheten i Norge. Det skjer mange spennende ting i Norge akkurat nå, og steigan.no sitter og ser på uten å si et ord!”

Wara relatert ?
Mulig noen momenter som kanskje kan sette ting i perspektiv.
Jeg skrev mye her om Wara saken på en annen tråd i dag.
Steigan tråd kommentar
On Facebook, Smash Racism DC has posted a call for more people to swarm the homes of right-wing pundits over their political beliefs. In a post titled “Fascists are vulnerable. Confront them at their homes!“, they wrote that “protecting ourselves and our communities means interfering with those who make a platform for hate.”

“So, we will go to their homes and their workplaces, and find them in restaurants. We invite others to do the same! Get creative!” Smash Racism DC urged their readers.
https://www.thegatewaypundit.com/2018/11/update-antifa-mob-vandalized-tucker-carlsons-home-car-driveway-door-police-investigating-as-suspected-hate-crime/
Jeg påstår ikke at Wara er facist, men mulig det er grupper som kjemper for migrasjonsavtalens implementering etc. som ikke liker innvandringspolitikken hans eller mener han er det ? Vi vet jo om Open Society og George Soros :

“Nonetheless, the left-wing billionaire George Soros has ties to Antifa< through a group called the Alliance for Global Justice (AfGJ). Soros’s philanthropy, known at the time as the Open Society Institute, gave $100,000 to AfGJ ($50,000 in 2004 and $50,000 in 2006).”

Sammenfallende faktorer
Fra Wikipedia :
AFA sitt arbeide består av informasjonsarbeide, kartlegging av høyreekstreme og nynazistiske aktivister og markeringer og motdemonstrasjoner. AFA skiller seg fra andre organisasjoner ved at de har gjort hærverk, fysisk konfrontert og brukt vold mot nynazister og andre meningsmotstandere når de mobiliserer på gateplan
Wikipedia : Antifacistisk aksjon

Somebody once asked the late Huey Long if he thought we would ever have fascism in the United States. “Sure we will,” predicted Long, “only we’ll call it anti-fascism!”
https://quoteinvestigator.com/2017/03/04/anti-fascism/

NY artikkel : Fredag for to dager siden kom dette :

Publisert 22. mars kl. 12:24 Oppdatert 22. mars kl. 13:55
Black Box stykket handler om
Kartlegger «rasistiske nettverk»
Det som foregår i stykket er at flere skuespillere med innvandrerbakgrunn forteller om sine egne forsøk på å kartlegge det de definerer som «rasistiske nettverk».
Disse nettverkene skal blant annet omfatte en lang rekke politikere, finanspersonligheter og folk som støtter opp om høyrevridde nettsider.

se shlomo gordon twitter. Retweet av 8 november, og den artikkelen under bildet.Klikk på den.
UPDATE: Antifa Mob Vandalized Tucker Carlson’s Home, Car, Driveway, Door – Police Investigating as Suspected Hate Crime
by Cassandra Fairbanks November 8, 2018 732 Comments
The Antifa mob that swarmed Fox News host Tucker Carlson’s home on Wednesday evening reportedly vandalized his home and car — and the incident is now being investigated as a suspected “hate crime.”


( klikk vekk og prøv igjen om den blokkeres )

Knyt sammen “dottene.”

Frp vil ha danske tilstander i Norge

Frp er blitt skremt av tall som viser en kraftig vekst i antall ikke-vestlige innvandrere til Norge fram mot 2060. Nå vil partitopper lære av danskene.
Nå reiser han sammen med nestleder Sylvi Listhaug til Danmark, som er langt hardere i klypa i innvandringspolitikken

The Alliance for Global Justice (AFGJ, sometimes styled AfGJ) is an organizing group that serves as a fiscal sponsor to numerous left-wing initiatives, among them Refuse Fascism,
AfGJ has received funding from a number of left-wing philanthropies, including the Tides Foundation, George Soros’s Open Society Foundations,
http://archive.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=7230
Refuse Fascism is an organization formed in December 2016 to oppose the presidency of Donald Trump. It operates out of Revolution Books in Harlem, New York, and receives funding the the Alliance for Global Justice.
Artikkel på siden :
You Can’t Vote Out Fascism – It Must Be Driven From Power
Igjen må jeg minne om at kanskje det er noen som definerer Frp som facister, men det med facist stemplingen er jo bare en taktikk .

Jusprofessor: – Ikke lett for Wara å vende tilbake som justisminister

Wara fikk to ukers permisjon

VG har fått innsyn i brevet der Wara innvilges permisjon i to uker «på grunn av private hendelser».


Innen neste fredag må den permitterte justisministeren Tor Mikkel Wara (Frp) og statsminister Erna Solberg (H) avklare hans fremtid i regjeringen.
Tor Mikkel Wara (54) er for tida permitert justisminister på ubestemt tid. Det skjedde i statsråd fredag som følge av siktelsen mot samboeren.

Nå har jeg gravd nok for i dag.
Merkelig hvor stille det ble omkring disse kommentarene mine.

Ikke for min del. Jeg kommer hit, for slippe unna det tøvet.

Ellers kan jo den som kjenner seg kallet, slenge i hop noe selv. Det kan fort være at redaktøren tar det inn.

3 Likes

Er dette resultat ikke nok en kraftig påminnelse om ikke å bli alt for opptatt av det politiske sirkus i USA, f.eks. ved å snu ryggen til medier som flagrer rundt i dette sirkus. Jeg tenker bla. på Skavlan-episoden fra 24. november 2017, hvor en tvilsom journalist/forfatter er invitert til å snakke om sin nye bok om Russia-gate (ca. 40 minutter inne https://tv.nrk.no/serie/skavlan/2017/KMTE50007117)

Jeg mistenker at det er hele poenget. Tutre i det unendelige om ting vi ikke kan gjøre noe med, slik at vi er opptatt, og ikke stopper å tenke.

Steigan skrev :
“Men han kom ikke til presidentembetet på grunn av russisk innblanding. Han vant ganske enkelt valget, og han vant fordi Hillary Clinton var en så avskydd, upopulær og korrupt kandidat.”

Nei, ikke så enkelt.

Teknologiens rolle er undervurdert i forbindelse med valget.

Separately, Mr Turnbull described how the company could create proxy organisations to discreetly feed negative material about opposition candidates on to the Internet and social media.

Det er flere momenter som bør tilføyes .
Den ene er Jared Kushner som hadde ansvar for valget, en mann som har et kontaktnett som inkluderer toppene i IT verdenen, med hovedkontorene for research i Beer-Sheva i Israel der den millitære ekspertisen fra Unit 8200 til salgs med sigint gjennom firmaer som psy group, noe Wall Street Journal kan bekrefte er en del av hele bildet.

"Israeli Intelligence Company Formed Venture With Trump Campaign Firm Cambridge Analytica
Psy-Group is owned by entrepreneur Joel Zamel, who has been questioned by special-counsel investigators "

Cambridge Analytica’s involvement in the “Defeat Crooked Hilary” brand of attack ads.
Dette selskapet brukte et mailsystem som slettet sine spor."

Så var det dollar-faktoren . Sheldon Adelson donasjonen.
“Sheldon Adelson, a major giver to Jewish and pro-Israel causes, was among the biggest givers to President Donald Trump’s campaign and his inauguration”

Så har vi Det som ikke kommer fram er bruken av Cambridge Analytica som brukte facebook profiler i store mengder, et selskap som også i skjult kamera filming ,avslørt av Channel 4, forteller til en potensiell kunde at de bruker Israelske firmaer gode på "Intelligence gathering " som sine underleverandører, og Israel er nå kommet langt . som Netanjahu skrøt av, ved sin teknologi som andre er ute etter å skaffe seg.
Cyber Israels geografiske område er Beer-Sheva, ekspertisen kommer fra Unit 8200 i det Israelske forsvaret .

Her i slutten av videoen fra Israel kommer en mann med en påstand :
Russernes mulighet til å påvirke massenes tankegang.Russerne manipulerte de amerikanske massenes offentlige tankegang .

Så har vi dette :
Ex-Mossad Head: Russia Decided Trump Was Their Best Candidate, and Ran Him for President.
Russia chose the most advantageous candidate and used cyber bots to catapult Trump to the position of U.S. president, Tamir Pardo says

Hillary sa , og siktet kanskje til dette under her :

In an exclusive interview filmed in October 2017 to promote her book, she said: “There was a new kind of campaign that was being run on the other side – that nobody had ever faced before. Because it wasn’t just all about me. It was about how to suppress voters who were inclined to vote for me.

“When you have a massive propaganda effort to prevent people from thinking straight, because they’re being flooded with false information and you have people who are searching… trying to make sense of it. But every search engine, every site they go into is repeating these fabrications. Then yes It affected the thought processes of voters.”
(sitat slutt )

20 Mar 2018 ( Kilde : Channel 4 )
Exposed: Undercover secrets of Trump’s data firm

An investigation by Channel 4 News has revealed how Cambridge Analytica claims it ran ‘all’ of President Trump’s digital campaign – and may have broken election law. As the report went on air, the firm announced it has suspended chief executive Alexander Nix, pending a full investigation.

An undercover investigation by Channel 4 News has revealed how Cambridge Analytica claims it ran key parts of the presidential campaign for Donald Trump.

The British data company was secretly filmed discussing coordination between Trump’s campaign and outside groups – an activity which is potentially illegal.

Executives claimed they “ran all the digital campaign, the television campaign and our data informed all the strategy” for President Trump.

In the third part of a Channel 4 News investigation into Cambridge Analytica, bosses also talked about:

The full scale of their pivotal work in Trump’s election win
How they avoid Congressional investigations into their foreign clients
Setting up proxy organisations to feed untraceable messages onto social media
Using a secret email system where messages self-destruct and leave no trace
Cambridge Analytica’s involvement in the “Defeat Crooked Hilary” brand of attack ads

In a series of meetings filmed at London hotels over four months, between November 2017 and January 2018 an undercover reporter for Channel 4 News posed as a fixer for a wealthy client hoping to get candidates elected in Sri Lanka.

UPDATE: Cambridge Analytica have announced they have suspended chief executive Alexander Nix pending a full investigation. They said: “In the view of the board Mr Nix’s recent comments secretly recorded by Channel 4 News do not represent the values or operations of the firm.”
‘We ran all the digital campaign’

The company says their work with data and research allowed Mr Trump to win with a narrow margin of “40,000 votes” in three states providing victory in the electoral college system, despite losing the popular vote by more than 3 million votes.

The election was plagued by allegations of fake news and smears on social media, along with the alleged attempt by Russia to influence the outcome.

Mr Nix boasted about Cambridge Analytica’s work for Trump, saying: “We did all the research, all the data, all the analytics, all the targeting, we ran all the digital campaign, the television campaign and our data informed all the strategy.”

Separately, Mr Turnbull described how the company could create proxy organisations to discreetly feed negative material about opposition candidates on to the Internet and social media.

He said: “Sometimes you can use proxy organisations who are already there. You feed them. They are civil society organisations… Charities or activist groups, and we use them – feed them the material and they do the work…

“We just put information into the bloodstream to the internet and then watch it grow, give it a little push every now and again over time to watch it take shape. And so this stuff infiltrates the online community and expands but with no branding – so it’s unattributable, untrackable.


Cambridge Analytica’s senior executives were also filmed discussing a twin-track strategy to campaigning, putting out positive messages through the official Donald J Trump for President campaign, while negative material was pushed out through outside organisations.

Beer-Sheva er cyber Israels identifiserte område.


Verdens 10 største firmaer har sine hovedkontor for research i Israel, og Netanjahu brukte stikkordene “Big Data / IT / Connectivity,” og sa på cyber-konferansen i Tel Aviv at alt ble drevet fra dette NEXUS .

Her en 2017 oversikt over verdens 10 største firmaer med sine hoved- research center i dette Nexus i Israel :

 1. Apple
  2 Google
  3 Microsoft
  4 Amazon
  5 Facebook ( som Cambridge Analythica samarbeidet med i Trump valget )
  6 Tencent
  7 Bershire Hathaway
  8 Alibaba Group
  Kinesiske Jack Ma, selskapet som er Kinas rikeste mann Jack Ma er eier av , og har investert i overvåkingsteknologi.
  9 Johnson & Johnson
  10 J.P Morgan Chase

Jared Kushner som hadde ledelsen av Trump valget, leder nå det nye kontoret i det hvite hus som heter “The American Office of Innovation.” som bygger et nytt multimilliarder dollar computer system. I starten het det :
"But over the past few weeks, its responsibilities have started to come into focus. It now has a staff, which worked behind the scenes to bring in the impressive roster of tech CEOs who attended the summit—
Amazon’s Jeff Bezos, Apple’s Tim Cook, Microsoft’s Satya Nadella, IBM’s Ginni Rometty and more. It spurred the decision by the Veterans Administration to buy a new, multibillion-dollar computer system. "

Varsleren fra Cambridge Analythica har jo stått fram og forklart at det ikke forgikk på demokratisk vis : Se Channel 4 sider om Cambridge Analythica.

Tåpelig, Steigan.
Amerikansk etterretning har godt og grundig dokumentert russisk påvirkning av det amerikanske valget, og det var ikke noe som helst med Clinton-dama å gjøre. Europeisk etteretning har sagt mye av det samme.
Det betyr bare at russerne heller så Trump på “tronen” enn Clinton.

Trumps forretninger i Moskva ville gjøre ham til en vesentlig bedre mann for Moskva, enn Clinton ville ha vært, og de behøvde selett ikke noe konkret samarbeid med Trump i valgkampen for å få det som de ville. Derfor er “no collusion” riktig, og det har jeg sagt siden Trump ble president.

Hva russiske magnater har hjulpet Trump med, i form av både forretningsavtaler og finansiering, det er det selvsagt ingen som har full oversikt over, i alle fall ingen som jeg kjenner - men det betyr ikke at mannen derfor er uskylsdsren. Trump har fått fengslet et antall nære medarbeidere for både det ene og det andre av svindel, deriblant misbruk av valgkampmidler, og betaling av horer.

Alle disse tingene ligger utenfor Muellers mandat, som ikke strekker seg inn i internasjonal økonomi.
Din renvasking av Trump tror jeg enten må skyldes presenil demens, eller overdreven postkommunistisk depresjon, uten at jeg vil påberope meg å være fagmann på psykoser. Måten du tar i mot mannen som en helt, på tross av hans antisosiale politikk både når det gjelder skoler, helse, innvandring og økonomi forundrer.

1 Like

Her virker det som som sammenhengene med Russland kommer spesifikt fram fra 1.05. 20 og utover.

Denne videoen understøtter min oppfatning om at Trump er mer en nikkedukke enn en aktør.
Faren har generert formuen for ham (muligvis sammen med noen russere) TV har generert berømmelsen
og politisk undergrunn leder ham gjennom nettverket. Trump gjør enda bedre jobb enn skuespilleren Reagan,
og omtrent like selvstendig. (Feed him a line - and he spouts a whale.")

Se tråden 12 dager til valget.