Nyheter MDTV Forum Om Doner

Roma sier – Basta!

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/roma-sier-basta/

Roma, «den evige stad» forfaller i stort tempo, og nå har romerne fått nok. Flere tusen innbyggere i den italienske hovedstaden samlet seg 27. oktober 2018 under parolen «Roma dice basta!» – «Roma sier at nå er det nok!» Forfallet i Roma er nå kommet så langt at det er direkte farlig. Veiene er så…

3 Likes

Her er det noen herfra på berget som sier det samme.

HRS skriver dette 12 oktober 2018 :
Nå er det nok. Nå bør vi ta grep. Politikerne har bevist at de ikke evner det, for ingenting skremmer dem. Ikke engang folket som sørger for at de har de posisjonene de har. Det vises bare til at partiet har så og så mange prosent, til kjøttvekta, eller så kan ett eller annet miniparti sette (en eller annen) regjering i fare. Og vi finner oss i det?
Nå kan vi vise noe annet.
Skal vi få makt, må vi samle oss. Derfor ønsker HRS å starte en Folkeaksjon for Norge. Den skal være partipolitisk uavhengig, og merk så dette: den har ingenting med innvandringsmotstand å gjøre. For det handler ikke om å være for eller mot innvandring, det handler om å sette Norge i førersetet. Hva er bra for Norge i dag og for fremtiden, dét er spørsmålet som alltid skal ligge i bunn.
Det er mange innvandrere i Norge som bidrar positivt, både økonomisk og kulturelt. Vi vet fra tilbakemeldinger at også de ønsker det beste for Norge, og de ser med bekymring på den utviklingen landet vårt tar.
Det er lagt ned betydelig energi på å gjøre folk som setter fedrelandet høyt til negative nasjonalister. Vi skal skremmes til taushet om våre meninger. Det er for eksempel ikke få «skapHRS-ere», etter hva vi blir fortalt, også i høye stillinger, og denne «tausheten» gjør at politikerne tror de fortsatt kan gjøre hva de vil.

1 Like

Sånn blir det i Norge også. nwo-gutta har hatt planen klar lenge, og den sklir sømløst igjennom mens folket glor zombie-aktig på sin siste snap, og bilderbergerbollene forteller oss at vi ikke må tru verken på våre egne ører, øyne eller sunn fornuft. Pk’erne og soros-manuskriptet har gjort jobben. Det finnes ingen motstand. Genialt rigga - det skal de fanden meg ha.

3 Likes

Går det ikke et kurs i Ungarn for dem ?
Hungarian Foreign Minister: We Are Fed Up With ‘Politically Correct, Hypocritical’ European Union’

1 Like

Svært interessant. Utenriksministeren har nesten samme fornavnet som deg. Det at han bruke en god del penger på å hjelpe kristne, som har blitt angrepet av muslimer, til å bygge opp igjen hjemmene deres, er noe en norsk regjering jeg ville være bekjent av ville gjort. Her skulle det vært stillt spørsmål til våre eliter.

1 Like

Fornavnet begynner nok på en helt annen bokstav enn utenriksministeren.( Jeg har kun dette nicket også her )

1 Like