Nyheter MDTV Forum Om Doner

Rødt: – Hva vil du ha Norge til å gjøre i Persiabukta, Frank Bakke-Jensen?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/07/rodt-hva-vil-du-ha-norge-til-a-gjore-i-persiabukta-frank-bakke-jensen/

Rødt ber om snarlig avklaring av hva slags operasjoner USA har bedt Norge om å bidra til i Persiabukta, etter at forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) snudde i Klassekampen. Dette skriver ABC Nyheter, som fortsetter: Norge kan være i ferd med å bli dratt inn i et nytt USA-prosjekt i fjerne farvann, denne gangen i kysten…

3 Likes

Kanskje kan det bli snakk om å gjennomføre minesveiping. Men i en spent situasjon kan selv dette få fatale konsekvenser for norske fartøy på oppdrag i Persiagulfen hvis feks partene begynner å skyte med skarpt.

1 Like

Det.beste forsvarsministeren kan gjøre er å sette seg helt stille. En oljepris på USD 100 - 500 pr fat burde være mere enn nok, for å «forsvare» Norges interesser.

3 Likes

Burde vi ikke heller dratt til Gibraltar? Men der er vi vel på piratenes side. Sannheten er at de har bundet oss til dollar-masta, og da må de følge den hvor den går. Går dollaren under, går bygggverket de har skapt seg på Stortinget, den samme veien.

2 Likes