Nyheter MDTV Forum Om Doner

Rødt fordømmer kuppet i Bolivia

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/rodt-fordommer-kuppet-i-bolivia/

Leder i internasjonalt utvalg i Rødt, Marie Sørhaug, er svært bekymra for situasjonen i Bolivia etter kuppet mot Evo Morales’ regjering søndag 10. november. Dette skriver partiet Rødt i en pressemelding 12. november 2019. Sørhaug sier blant annet: «Bolivia har nylig avholdt presidentvalg med observatører fra Organisasjonen av amerikanske stater (OAS) og EU tilstede. Valget…

2 Likes

Det er til å grine av at dette er det eneste partiet jeg har å stemme på. Et grufullt parti uten noen form for mot eller integritet. Og alikevel så så er dette det eneste alternativet jeg har hvis jeg vil benytte meg av min demokratiske rettighet.

Det er ikke slik at jeg misunner de som har flere partier å stemme på. Jeg ønsker ikke deres tanke tomme tilværelse. Så jeg får lide meg gjennom min politiske tragedie og fremdeles bruke min stemme på dette eneste norske partien blant en haug med politiske kadaverer som er verdt min oppmerksomhet.

Så selv om Marie Sørhaug på alle vis er noe “sein”. Så er hun og alt annet som puster et bedre alternativ enn Erna Idiot Solberg https://no.wikipedia.org/wiki/Idiot .

1 Like

bedre sent enn aldri var det en gang noe som het, det forsvant vel i sosial media tiden det også! Fint at i alle fall et parti klarer på sin egen rare måte, å komme med en kommentar til en urett.

1 Like

Helt fantastisk bilde, her spiller hun candycrush i VR mens verden raser rundt henne!!!