Nyheter MDTV Forum Om Doner

"Ringvaksinering" og "villsmitte"

image

Det var hyggelig å bli kjent med dere.

4 Likes

image

3 Likes

Dette sinnssyke vaksineregimet etterhvert få alvorlige konsekvenser for de politiske individene som nå har flerfoldige menneskeliv på samvittigheten - ooops!, det stemmer - disse er jo samtlige - etter alt å dømme kjemisk fri for nettopp ‘samvittighet’. . .

So, what would Jesus do…?

1 Like

Poenget her er vel at det skal ta VELDIG lang tid…
Slik at man kan ødelegge alle småbedrifter og en hel generasjon Osloborgere…

bilde

1 Like

Jesus ville satt seg ned å spist et godt måltid med tollere og syndere
bilde

1 Like

Spørs hva man definerer som veldig lang tid. Verdensbankens sluttdato er ihvertfall 31. mars 2025.

Det blir mange runder med mutasjoner, nye vaksiner, rasjonering, ressursknapphet, lockdowns og andre restriksjoner innen den tid.

Ihvertfall så lenge folk fortsetter å være like servile som nå. Det eneste nordmenn bryr seg om er visst å ha tilgang til Polet. Så lenge Polet er åpent, er portforbud helt greit.

1 Like

Man kan handle på nett. Ingen grunn til å stå timesvis i kø

Det virker på meg at ganske mange er sinte fordi vi er stengt ned nå, fordi globohomo-Erna ikke klarte å stenge grensene for tredje gang.

Om Globohomo-Erna skal fortsette å slippe inn ny smitte og nye mutasjoner frem til 2025, fordi åpne grenser med tillitsbaserte karantener er viktigere enn å unngå nye nedstenginger, så vil nok ennå fler bli forbannet.

PS. Du som ser på Dassrevyen, vet du om FN Agenda pinsen har blitt borte?
Edit: Jeg ser at den har blitt borte.
høye

Kritikk av Canada lekkasjen. Den anonyme proton-mailen.

"This is the second attempt by Ezra to discredit this memo, and the second time he has come up with zero facts to back up his premise. He seems awfully obsessed with shooting this memo down. If anything, that lends credence to the memo.

Come on Ezra, if it’s bunk then you should be able to give us at least one fact (not hunch, not “writing style” or other nitpicking nonsense) to prove your point."

Det er litt spesielt å påpeke at memoet er “falskt”.

Nå, med rundt 100 koronapasienter ved norske sykehus, er myndighetene i ferd med å innføre portforbud. De har allerede stengt butikker, kjøpesentre, skoler, barnehager, osv. De har ødelagt restaurantbransjen og reiselivet. De er i ferd med å ødelegge flere andre bransjer, og de har drevet hundretusener av nordmenn ut i arbeidsledighet allerede. De raserer Norge, mens folk flest stille sitter og ser på, mens de drukner sine sorger i alkohol.

Memoet beskrev mesteparten av det som skjer i Norge og andre land, og timingen er ganske korrekt. Det er derfor ingen grunn til å tro at det er “falskt”.

Det minner meg om folk som sier at Albert Pikes brev fra 1871 er et falsum fra 1950-tallet. Javel, så er det et falsum fra femtitallet. Men det er likevel profetisk, siden det beskrev hendelser som skulle finne sted mange tiår senere. Hvem det nå enn var som skrev brevet, må han ha vært ekstremt godt informert. Eventuelt synsk.

2 Likes

Skrevet for elleve uker siden:

“If you read the first “to do” is introduce secondary lockdowns in major metropolitan areas. BC just did that today in the Vancouver area.”

En annen sentral ting fra memoet er konsentrasjonsleirene.

Nå driver bl.a. New York med behandling av et lovforslag om koronakonsentrasjonsleire. I Tyskland bygges de. Og Dagsrevyen reklamerte for noen dager siden for de kinesiske leirene som bygges nå, hvor “smittede” skal interneres. (Dagsrevyen omtaler slike leire i positive ordelag for å venne oss til at lignende leire også åpnes i Norge etterhvert.)

Mange uavhengige kilder bekrefter at slike leire fins i bl.a. Canada, New Zealand og Australia.

Det komiske er jo at de antyder at det har foregått “villsmitte” av denne påståtte mutasjonen i mange uker – mens tallet på sykehusinnlagte har vært stabilt og veldig lavt. (Sammenlign med en vanlig influensasesong.) Antallet innleggelser er tilogmed inne i en fallende trend nå.

Om en dag eller to finner de sikkert “bevis” på “ukontrollert villsmitte” som har foregått siden lenge før jul – slik at de får påskuddet de trenger til å innføre nasjonalt portforbud, militære checkpoints og internering av “smittede” i dertil egnede fasiliteter.

En annen ting de sikler etter å begynne med, er såkalt ringvaksinering, dvs i praksis tvangsvaksinering av hele befolkningen. (Siden hele befolkningen potensielt “kan være smittet” med den “nye mutasjonen”.)

Men Ola Dunk er fornøyd så lenge Polet er åpent. Portforbud og tvangsvaksinering er helt greit for gjennomsnittsnordmannen, så lenge han får drukket seg full.

(For the record: Jeg støtter også at Polet er åpent. Men jeg støtter ikke at det gjøres unntak for akkurat Polet. ALLE butikker bør få holde åpent hvis de ønsker det. Og alle restauranter og andre foretak, bør naturligvis få drive som normalt. Siden “pandemien” er ikke-eksisterende.)

3 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.