Nyheter MDTV Forum Om Doner

Revolten mot Macron vokser

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/revolten-mot-macron-vokser/

Etter 64 uker med protester over hele Frankrike fraa de gule vstene og med månedsvis med streiker mot regjeringas økonomiske politikk er det tydelig at Emmanuel Macron ikke har klart å knekke motstanden, til tross for en bruk av politivold som vi ikke har sett i Vest-Europa i nyere tid. Tvert om er det grunnlag…

4 Likes

Det er et tegn på at noe er alvorlig galt, når en nødetat går til angrep på en annen nødetat, etater som skal virke sammen under katastrofer. Presset på lønn og vilkår gjelder også for politiet selv, så de burde tatt av seg hjelmene og sluttet seg til demonstrantene, for de Gule Vestene kjemper jo også for politi-tjenestemenns lønn og vilkår.

2 Likes

De skal ha blitt “skjermet”- for ellers ville de nok ha byttet side. Men det kan ikke være noe gøy på fritiden, om de ikke tilbringer også den “skjermet”.

2 Likes

Frankrike er åpenbart i oppløsning. Og det ser ut til å være en villet prosess. Man kan jo bare spekulere hvor dette vil ende

1 Like

Formålet Russland har med å organisere de gule vestenes aksjoner, er selvsagt å skape oppløsningstendenser i Frankrike. De prøvde med å støtte Marine Le Pens siste valgkamp med 10,8 mill Euro, men det førte ikke til noen seier for ultranasjonalismen i Frankrike. Så nå truer en av Putins oligarker med tvangsinnbetaling av det de nå hevder var et lån. Så startet Putin med organisering av demonstrasjoner. Og alle har vel sett DPR-flagget vaie i gatene like ved Notre Dame, hvor de fleste demonstrasjonene startet. Ved besøk i Paris i sept. i fjor snakket min kone med en av dem som hadde rigget seg til mellom halmballene i gateteltene - på flytende russisk!

Tull. Grunnen er at globalistene river limet i samfunnet i filler. Om du lider av fobier av et eller annet slag må jeg be deg å ikke svare på mine kommentarer

2 Likes

Jeg lider ikke av fobier, og jeg svarer heller ikke på ubegrunnede feilaktige påstander om globalisme.

Så at Macron er en globalist har du greid å fortrenge? Man trenger jo da en stor dose russere

2 Likes

Jeg tok Olaf på alvor inntil en kort stund siden. Selv om jeg var uenig i mangt aka mesteparten han sa og særlig måten han vanligvis driver med personangrep og fremmedgjøring. Det sluttet jeg med etter at han angrep Max Blumenthal. Han rett og slett er som Hillary Clinton og Soros kjærlighetsbarn og ser Russere overalt. Etter at han prøvde å sverte Max satte jeg ham på ignorer slik jeg gjør med alle jeg oppfatter som troll. Det sparer meg tid og aggresjon å slippe lese og muligens bli beitet.

Mulig han mener han har en agenda. Men litt for få her på forumet til at det får det helt store gjennomslaget.

1 Like

Du kritiserer meg for å beskrive Max Blumenthal som “Kremliner” i ulike fasonger. Og så kritiserer du meg for personangrep og med manglende faktareferanser.
Husk at jeg sendte deg en link til Wikipedia om Blumenthal. Nå har jeg gjennomgått Blumenthals Twitters for flere uker bakover, samt lest fra Grayzone’s artikler om Ukraina.
Alt dette harmonerer godt med den fake-propagandaen som Kreml spyr ut daglig: Grayzones artikler, enten de er skrevet av Blumenthal selv eller Ben Norton, baseres utelukkende på desinformasjon fra Kremls propagandaapparat. Så du må gjerne være “såra og djupt vonbråten” over at jeg tillater meg å karakterisere Blumenthal og Grayzone for å gå Kremls ærend. Men da har du samtidig gitt deg selv et “stempel i panna”
Jeg kan gjerne påpeke alle de feilene Grayzone begår i å stemple Ukraina som nazi-befengt, men det har jeg gjort mange ganger før, også på Steigan.no. Så du skal slippe å lese det. Men vit at jeg tar ikke dine personangrep mot meg på alvor. Til det blir det for latterlig