Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Regjeringen har påført samfunnet nærmest ubotelig skade. Hvorfor?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/regjeringen-har-pafort-samfunnet-naermest-ubotelig-skade-hvorfor/

LIVESENDING søndag 5/4 kl.17.30 – Gjør gjerne venner oppmerksomme på denne sendingen ved å dele den, tagge dem i kommentarfeltet eller sende via messenger. Under LIVE-sendingen tas korte kommentarer opp på skjermen. LIVESENDING søndag 5/4 kl.17.30 – Gjør gjerne venner oppmerksomme på denne sendingen ved å dele den, tagge dem i kommentarfeltet eller sende via…

3 Likes

Kanskje gir dette et hint.

A Green reboot after the pandemic.

An European Green Deal.

“In fact, there’s no better time than now to usher in systemic economic change.”
Mar 24, 2020

Låter det kjent ?

New Deal : Det offentlige ble med New Deal tillagt ansvar for enkeltmenneskets velferd.

The World Order – Franklin D. Roosevelt ( Modern History Project )

He ( Hoover ) later termed Gerard Swope’s “economic planning” for the New Deal as “the precise pattern of Fascism”. " Today . “Observer” also noted that Col. House was the elder statesman behind the New Deal

Roosevelt continued the Wilson policies
(actually the House
policies outlined in [his book] “Philip Dru, Administrator”.
House opererte i bakgrunnen.

Philip Dru Administrator , A story of tomorrow.

Anthony Sutton skrev om Wall Street og FDR
http://www.reformation.org/wall-st-fdr.html

Covid-19: Message from the Co-Presidents of the Club of Rome

Mar 18, 2020

Med et historiefag som ikke inkluderer viktige milepæler som reformer på vei mot en ny verdensorden,
er den nye generasjonen lettere å forme.
Agenda 2030 mål 8 har ellers økonomisk vekst på programmet.

2 Likes

Kjøper dere dette ?

Club of Rome skriver i den øverste linken :
“The coronavirus pandemic is a wake-up call to stop exceeding the planet’s limits. After all, deforestation, biodiversity loss, and climate change all make pandemics more likely. Deforestation drives wild animals closer to human populations, increasing the likelihood that zoonotic viruses like SARS-CoV-2 will make the cross-species leap. Likewise, the Intergovernmental Panel on Climate Change warns that global warming will likely accelerate the emergence of new viruses.”

1 Like

Det er en begrunnet spekulasjon at viruset kan være konstruert, som en litt mer aggressiv variant av et sesonginfluensa virus. Den mange store militære laboratoriene storkapitalen eier er ikke bygget for ingenting. Storkapitalens MSM utløser panikk i befolkningene, og storkapitalen utnytter situasjonen den selv har forårsaket ved å innføre kontroll og overvåkning av befolkningen den under normale omstendigheter ikke ville kunne gjøre.

Katastrofekapitalismen, 9/11, Event 201, agenda 2030, den globale storkapitalen har vist og viser at den er fullstendig skruppelløs for sitt mål New World Order. Med utgangspunkt i det kan det være mer grunn til å frykte vaksinen enn viruset. Svineinfluensaen var en lett influensa, men det var vaksinen som gjorde mange syke, og gjorde at en stor prosentandel må ha dyre medisiner for resten av livet, som legemiddelselskapene som fremstilte vaksinen tjener enormt på.

Den store faren er at folk blir tvunget til å ta coronavaksinen på alle kontinenter samtidig, slik at når bivirkningene av vaksinen viser seg, og underrapportert av MSM, får ikke folk reservert seg mot å ta vaksinen. Det hadde de hvis vaksinen hadde blitt prøvd ut først på et mindre antall først. Gates med sitt eugenics program har vært sentral i Event 201, så det er all grunn til å være skeptisk.

1 Like

Bryte ned og bygge opp på nytt.
Fra øvelsen : Politiske føringer på lån.

International Monetary FundThe IMF has about $1 trillion available to lend.5
However, this is meant to address temporary issues with a country’s balance of payments and is not intended to be a form of development aid or response to a health emergency.
Lending is usually conditional on economic policy changes, made after a period of negotiation, and will be made only if the IMF is confident that it will be repaid.6
Without a significant change in policy, many countries would not be willing or able to borrow money from the IMF in order to finance a response to a major pandemic.
National Governments Total internationaldevelopment aid from governmentsis about $200 billion per year.
7Although much of this is allocated to specific uses and could not be redirected, some percentage of it could be made available in a catastrophic pandemic, and/or the total amount might be increased, if there was sufficient global coordination.
Event 201
Fact Sheets
The Center’s scholars researched these topics to inform the scenario.

2 Likes

Det finnes neppe noe entydig, sant svar på noe sånt. Hvorvidt man velger å se på en virusepidemi som en wake-up call fra “moder natur” er opp til enhver, det kan man tro hva man vil om. At det hadde vært en god idé å bli færre mennesker på sikt, er jeg personlig ikke i tvil om, uten derfor å anbefale hverken virus eller krig for å få det til.

1 Like

Vi får fokusere på forskningsalternativer i forhold til hva som dreper viruset, og stoffet finnes i et Apotek nær deg og virker på parasitter.Dessverre har ikke forskningen ennå kommet så langt som til å finne riktig dosering, som handler om punktet mellom det som dreper viruset, og det som er helsemessig forsvarlig, men er ihvertfall kommet dit at de har observert stoffet drepe viruset på 48 timer i en cellekultur i et reagensrør, der det hindres i å trenge inn til kopieringsmaskinen i cellen.
Dessuten er det reseptbelagt, men har i årevis vært brukt til andre ting, og ironisk nok har FHI gitt ut opplysninger der om dosering som da i alle fall er forsvarlig i den sammenhengen.
Salget har økt kraftig de siste årene.Så hvis du slår opp Apotek 1, i din rekkevidde, så befinner stoffet seg ihvertfall der.

God formiddag, moroklumpen. De eneste antiparasittære midlene (ormekurene) som er reseptbelagt i Norge, er de som er for hund og katt. De for andre folk er reseptfrie. Enten ligger du fem dager etter kalenderen mht. når det iflg. tradisjonen er lov å ljuge så det renner av deg, eller så må du iflg. en annen tradisjon nå snarest si “B”, siden du allerede har sagt “A”. Hvilket preparat snakker du om?

Sånn ellers er mitt beste tips for en effektiv vaksine mot coronaviruset å sitte oppe halve natta og drikke kaffe og hjelpe til med å fylle opp alle verdensvevens servere med mer tullprat. Da kan man gjøre akkurat hva man vil på dagtid uten å risikere noe, iflg. Holkefrelseinstituttet.

Den svenske regjeringen lyver, som vanlig: “Antallet koronasmittede som dør i Sverige, er langt høyere enn det myndighetene rapporterer.”

Skiller svenskene nå mellom gamlinger som dør av Covid-19 og gamlinger som bare dør med Covid-19 eller påvist smitte?

1 Like

Om man dør av Korona, så kveles man, eller at hjertet stopper, så nå har du lest for mye benektelsespropaganda.

Forøvrig så er denne typisk for Sverige om dagen. NB merk datoen.
sverige är best

Det besvarer ikke spørsmålet. I artikkelen snakker man om antall dødsfall blant smittede, ikke påvist dødsårsak.

1 Like

At så mange skal dø “med Corona”, er en myte, da ofrene ikke vanskelige å plukke ut.

Du bare klamrer deg til håpet om at dette skal være svartedauen fordi du øyner et håp om at viruset i såfall indirekte også vil kverke globohomo, du. :slightly_smiling_face:

1 Like

Nei. Jeg har sagt at dødeligheten er på ca 1%. Om man har kreft og blir truffet av en bil og dør, så dør man ikke med en traffikkskade.

Stemmer. Og man dør i så fall heller ikke av kreft, men med kreft.

Og veldig få dør “med corona”, da sykdommen er lett gjenkjennelig. Covid-19= SARS-2 = Severe Acute Respiratory Syndrome 2.

Hjertet stopper i grunnen alltid ifbm. at man dør, såvidt jeg vet. Men du mener at hvis en gammel person som ligger for døden med luftveis- og hjerte/ karsykdommer og diverse virus- og bakterielle infeksjoner, hvorav en av dem er Covid-19, dør av kvelning, så må det nødvendigvis være Covid-19 og intet annet som alene er dødsårsaken?

Fordi det er hauger med folk som ligger for døden?

Promblemet du snakker om er forsvinnende lite i forhold til alle som dør hjemme av Korona, men som ikke blir registrert.
bergamo

I hvert fall finnes det til enhver tid hauger av gamle og syke, sårbare mennesker med en nøkternt vurdert veldig kort antatt gjenstående levetid. Og jada, det er sikkert sant at coronaviruset er akkurat hissig nok til at det ofte blir den avgjørende faktoren som sender mange fler i denne kategorien i døden nå, i stedet for at de dør om en måned eller to. Men har du noen tall som viser at den samme, markant økte dødeligheten blant dem som uansett er i ferd med å gå ut på dato, også gjelder for alle andre som smittes, men ikke fyller noen av de kjente kriteriene for å være spesielt sårbare? Da mener jeg ikke tallmagi av typen 100% økning i dødelighet for en eller annen definert gruppe utenom sikkert definerte risikogrupper (eller generelt), hvis tallet reélt evt. har steget fra f.eks. 1 av 1000 til 2 av 1000, som jo er en 100% økning sånn sett, men faktisk virkelig høye dødstall? Hvis ikke, mener jeg fremdeles at mange av tiltakene og det som skjer av sjokkdoktriner og maktforskyvninger på den politiske og økonomiske arenaen er et både mer alvorlig og mye mer interessant problem for folk flest på sikt, enn viruset og pandemien som sådan. Pandemien brukes for alt den er verdt, og det forundrer meg at du ikke vil være med på det, men bare er rørende opptatt av å gjøre gamle og syke menneskers død til en tragedie, noe det ikke er, medmindre du mener hele vår arts eksistens er en eneste stor tragedie fra begynnelse til begravelse - livet såvel som døden.

1 Like