Nyheter MDTV Forum Om Doner

Regjeringas vaksinepolitikk risikabel og hastverkspreget

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/regjeringas-vaksinepolitikk-risikabel-og-hastverkspreget/

Med koronaviruset som argument har regjeringa fremmet endringer i bioteknologiloven som gjør det mulig å ta i bruk vaksiner som bygger på uprøvd teknologi og som ikke vil være forsvarlig testet før de tas i bruk. Storingsrepresentant Kjersti Toppe fra Senterpartiet uttalte til Morgenbladet 22. mai 2020: “I mine år som folkevalgt har jeg ikke…

4 Likes

Kjersti Toppe er nødt til å innse at hun ikke kan gå god for galskapen, ved å fortsette som stortingsrepresentant. Hun må derfor gå av i protest, la quislingene gjennomføre landssviket sitt uten hennes hjelp, og håpe at andre ærlige politikere velger å følge hennes eksempel.

Anklagen mot Solberg må være “jobber for deep state”.
Å anklage Solberg for å favorisere Vanguard og BlackRock blir gjesp

Jeg leser ikke norsk hovedstrømspresse for tiden, men en skumlesning gir inntrykk av at de skriver mye om ‘filleendringer’ i loven, men nesten overhodet ikke nevner denne delen. Så hele lovprossessen fremskyndes voldsomt, bare for å få lurt dette punktet gjennom!?

4 Likes

På samme måte som halve verden innførte drakoniske lockdown-tiltak omtrent samme dagen, må vi regne med at halve verden vil innføre tvungen vaksinering omtrent samme dagen.
Vi vil aldri bli fortalt hvem som står bak.

2 Likes

Det er ikke riktig at Modernas RNA-teknologi (og Pfizers) forandrer på arvestoffet DNA. Man gir ordre til cellene ved å injisere RNA om å produsere virusbestanddeler som kroppen da produserer antistoffer mot. Modernas teknologi er allerede ferdig med fase 1 med 45 pasienter hvor man fant adekvat antistoffproduksjon og sikkerhet til å kunne gå videre til fase 2. Fase 3 kommer antageligvis fra juli og vil da inkludere forsøk på mange tusen pasienter før vaksinen blir godkjent av myndighetene i de forskjellige landene før den slippes løs på den store befolkningen i de forskjellige verdensdelene. Dette er som alle andre vaksiner, bare at det går mye fortere. Og det er jo ingen som vil bli tvunget til må ta disse vaksinene, når disse en gang er ferdig. Enhver kan velge fritt og vurdere om man synes det virker sikkert nok. Flott at de store investorene og Pentagon har gått inn i dette prosjektet for å få det ut i praksis så fort som mulig. Det vil kunne redde mange liv.

“Vaksinen” vil inneholde nano-teknologi. “Corona” vil være påskuddet for å vaksinere. Politikken vil være fryktbasert medisin, liksom dagens kreftbehandling.
Legene prøver å overbevise folk med kreft på den dagen de er mest deprimert. Så overflommes de med phony statistikk som er junk. Det funker på 99% av befolkningen, unntatt dem som er leger selv.

Sør-Afrika - mens det fortsatt var apartheid - opprettet helseteam av folk som vanligvis hadde null erfaring med medisin - som reiste rundt i Afrika for å vaksinere afrikanere. Vaksinen inneholdt AIDS etter det jeg husker. Av og til vil vaksinene innholde steriliserende midler.
Vaksiner fra WHO kan inneholde alt mulig, polio, sterilisering, corona, kreft.
Hvem stoler på et team fra WHO?

1 Like

Tallene for Covid-19 viser at dødeligheten ikke er stort høyere enn for et sesonginfluensavirus. Det er de i risikogruppene, i høy alder og ofte med underliggende sykdommer som er mest utsatt, for de som ikke er i risikogruppen er det meget lav risiko. Er det da nødvendig at de som ikke er i risikogruppen vaksineres?

I MSM snakkes det om vaksiner som om det må gis, enn å stille spørsmålet om det er nødvendig. Hva skjer med kroppens immunforsvar når det stadig vaksineres mot virus som i dødelighet ikke er farligere for de aller fleste enn et influensavirus?

Folk stoler på legemiddelindustrien til tross for at den ikke er transparent, enda de gjemmer seg bak patentrettigheter og konkurranseregler som de selv dikterer til politikerne. Det er vanskelig for eksempel å finne ut hva en medisin faktisk koster å produsere. De tallrike skandalene som mektige Big Pharma kjøper seg ut fra, sier mye om at det er profitt som settes høyest.

Men de forlanger at folk skal stole på dem når det gjelder vaksiner, enda vaksineprogrammene til Gates og Tamiflu vaksinen for svineinfluensaen gjør at folk burde være skeptiske. Men storkapitalens MSM underrapporterer dette. Nå er befolkningene på alle kontinenter fremdeles i panikk på grunn av Covid-19, og kan derfor ukritisk komme til å se frem til å få en vaksine som er mangelfullt utprøvd.

Hadde MSM vist Big Pharma som det er, og Gates eierinteresser i selskapene, hadde det vært mer grunn til frykt for vaksinen enn for et virus som ikke har vist seg farligere for de aller fleste enn en sesong influensa.

6 Likes

Nye tall viser at WHO / NRK / den norske regjeringen bommet med 10 : 1 på dødelighet.
Folk har så kort hukommelse at at nordmenn flest vi tro at NRK hadde innertier.

Fant en versjon med engelsk tekst på Nobelprisvinneren som oppdaget Hiv - viruset.

Gå gjerne inn og se i genbanken.

Det lønner seg å gå inn i genbanken fra linken under her.
Jeg valgte proteinstrukturer ( klikk på et av tallene til venstre som kommer opp )
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/genbank/sars-cov-2-seqs/#protein-structures
klikket på en på lista, som gjorde at jeg kom inn.
Viktig : Til høyre der står det " Run blast "
Jeg klikket da der, og da fulgte det med et nummer.

https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi?PAGE=Nucleotides&PROGRAM=blastn&QUERY=MT539176.1&DATABASE=nr&MEGABLAST=on&BLAST_PROGRAMS=megaBlast&LINK_LOC=nuccore&PAGE_TYPE=BlastSearch

Klikk betacoronavirus i valgene der, og så på knappen BLAST
Så venter du litt, mens den jobber. Da kommer til slutt ei liste opp.

https://www.megasoftware.net/videos


Prøv fra 6.00 her.

"The insertions were observed to be present in all the genomic sequences of 2019-nCoV virus available from the recent clinical isolates (Supplementary Figure 1). To know the source of these insertions in 2019-nCoV a local alignment was done with BLASTp using these insertions as query with all virus genome.

Unexpectedly, all the insertions got aligned with Human immunodeficiency Virus-1 (HIV-1). Further analysis revealed that aligned sequences of HIV-1 with 2019-nCoV were derived from surface glycoprotein gp120 (amino acid sequence positions: 404-409, 462-467, 136-150) "
Dette er ment som å gjøre seg kjent med programmet.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/?term=Human+immunodeficiency+virus+1+genome
https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi#alnHdr_4558520
Klikk “NCBI genbank” med blå skrift så kommer man lettere igang, og så på tallene til venstre.

Lykke til med å finne ut av det. Jeg har akkurat bare sett inn der.

2 Likes

(antakelig søkte de med disse 4 her .)

3 Likes

Jeg ler så tårene triller her, nordmenn er sett på som det mest hjernedøde og tilbakestående folket i verden.

Erna setter seg opp til diktator med mer makt en Hitler der hun kjører over alt av demokratiske prosesser og underlegger oss fremmede makter og folket svarer med å klappe.
Det blir som jødene skulle stått og klappet for Hitler på vei til ovnene.

Vi står med begge beine godt plantet i tidenes største kupp og mange står og klør seg i ræva der de ikke skjønner en dritt.

For noen dager siden startet de fase 2 med global take over for å få folket til å ønske seg militæret i gatene. eliten betaler for alle opptøyene som er registrert av Soros og CIA.

Snart kommer tvangsvaksinering som i klartekst betyr at du ikke eier din egen kropp, deg selv eller barna dine lenger, vi er reduser til dyr som eliten eier.
Så kommer ID2020 der alle i verden skal merkes som dyr på samme måte som jødene i konsentrasjonsleirene og folket klapper.

Kill Bill holder fine foredrag om programmet han kaller The Final Solution der han skal ta livet av milliarder av uskyldige mennesker med vaksiner.
Vaksinen endrer ditt DNA og du vil ikke lenger være et menneske lenger, men derimot en verdiløs hybrid, bare søppel og ikke lenger en del av skaperverket som også betyr at du ikke vil få komme inn i det helligste.

Ser NWO har kjørt inn svært mange provokatører i kommentarfeltet til Steigan som forventet.
Psykopatene tror vist de klarer å overbevise oss til å utslette oss selv.

Når 5G er på plass så kjører de Kill Bills bølge nr 2 som vil få 100 millioner dødsfall som vil skremme de hjernedøde i hendene på vaksine morderne. det skjer 22.12.

2 Likes

Og spesielt fororoligende er det å lese at lovendringsforslaget kom allerede for 1 år siden. Noe som beviser at innsideren Erna og CEPI har vært med på plandemien.

2 Likes

De nyeste tallene fra CDC viser 0,26, mens risikoen for å dø av influensavaksinen er 0,5-0,7. Skal alle som tar influensavaksiner i karantene for det???

1 Like

Dette høres jo brillefint ut! Håper jeg kan være med å teste ut denne vaksinen så fort den kommer! Ha ha ha ha ha ha ha

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.