Nyheter MDTV Forum Om Doner

Regjeringa vil hastegodkjenne endringer i genteknologiloven

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/regjeringa-vil-hastegodkjenne-endringer-i-genteknologiloven/

Et forslag om å endre genteknologiloven for å prøve ut legemidler med genmodifiserte organismer for å behandle covid-19 er sendt ut på høring, med frist 18. august. Den nye forskriften innretter norsk lov etter en forordning fra EU som ble vedtatt 15. juli i år. Den unntar kliniske utprøvinger av legemidler med genmodifiserte organismer fra…

4 Likes

Hvorfor blir ikke det fremlagt mistillitsforslag mot det kvinnemenneske som så tydelig ikke bryr seg om landet hun er statsminister for? Og hvor er det Norske folket for svingende!

2 Likes

Vaksinen er allerede klar, men husk å skriv testamente før du tar den, etterpå er det for sent.

2 Likes

Bærekraftsmålene skal være førende for utviklingsarbeidet, og Norge skal være en pådriver for å nå flest mulig av dem innen 2030 – både her i Norge og i resten av verden.
Fra “Innlegg på innspillsmøte med sivilsamfunnsaktører” på regjeringens sider

2 Likes

Det er så typisk strategi. Lusa på gangen.

“A memo from the European section, dated June 11, 1965, advises the vice-president of the European Economic Community, Robert Marjolin, to pursue monetary union by stealth. It recommends suppressing debate until the point at which “adoption of such proposals would become virtually inescapable”.

4 Likes

Akkurat som de ikke undertegner andre rettsakter og direktiv fra EU raskt. Norges befolkning har sagt et tydelig nei til EU to ganger, men departementene i Norge er raskere enn mange EU-land til å godkjenne rettsakter og direktiv.

Nordmenn flest har ingen anelse, for den globale storkapitalens MSM med NRK sørger for at det ikke omtales. De avleder nordmenns oppmerksomhet med sport, underholdning, kjendiser, sladder og sludder, til Norge uformelt blir et EU land uten at en mett og trett befolkning registrerer det.

Nøyaktig det samme som da de la Finanstilsynet inn under Brussel i fellesferien 2016. Mens MSM og NRK var stille om saken, nordmenn skulle ikke vite det før etterpå. Men de fleste nordmenn er ikke interessert i geo-politikk, og mange vet ikke engang at vi hadde et eget Finanstilsyn.

3 Likes

Ingen vaksiner i vår familie. Vi har lært leksa den harde måten.

2 Likes

Noen som så VG og Dagbladet i dag ?
VG : GÅR VI MOT EN NY SMITTEBØLGE?
Dagbladet : HER ER DET FLEST SMITTEDE I NORGE
Virker som de hinter eller bygger opp til noe.

2 Likes

Det er nå lenge siden de først snakket om en andre bølge og at vi må belange oss at dette kan ta mellom 2 og 4 år.

1 Like

Dagens Næringsliv snakket om oktober, og det gjorde FHI også. Her er en annen variant :

EXCLUSIVE - PM fears UK second wave in TWO WEEKS: Boris Johnson is ‘extremely concerned’ after 28% rise in British Covid cases during July

Det kan komme ny korona­bølge til høsten, advarer FHI
torsdag 21. mai 2020 - 10:4
Nye bølger av covid-19-epidemien kan komme samtidig med de årlige influensaepidemiene i oktober, advarer Folkehelseinstituttet (FHI) i en fersk rapport. ( ikke så fersk lenger … )

2 Likes

Ikke om Gates får det som han vil
https://www.cnbc.com/2020/05/14/coronavirus-who-warns-it-could-take-up-to-5-years-to-control-pandemic.html
Her er de som mener det vil vare 2 år
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-05-01/covid-19-pandemic-likely-to-last-two-years-report-says

1 Like

Jeg tror de følger Event 201 til punkt og prikke, bølge 2 starter til høsten, de vil innføre informasjonkontroll og ta ned alt de ikke selv kontrollerer. 65 millioner vil dø innen sommeren, alle vil være tvangsvaksinert eller arrestert. som i Wuham vil de gå fra dør til dør og hente inn opposisjonelle og kverke oss og skylde på Corona. da er alt over og NWO skal være på plass.

Et globalt diktatur vi aldri før har sett maken til.

Men så klart, de får det bare til om folk er greie og lar vær å protestere.

Det jeg tror er at vaksinen inneholder Nephilimer DNA, mødre som tar vaksinen vil føde kjempebarn slik de gjorde i Noahs dager da Nepilimerne, vi kjenner dem best som de falne engler. de var svært store og hadde sex med jordens kvinner og avkommet var kjempe babyer, de fleste mødre døde under fødsel så de måtte tas ut med keisersnitt. Makteliten hevder seg i blodslinje med dette avkommet av var uhyre intelligente, hadde evner, svært krigerske og ondskapsfulle.

Skulle jeg tatt med hel historien så måtte jeg skrevet en triologi, uten litt forkunnskap så høres det bare helt dust ut.
Men sånn har det alltid vært, dumme folk ler av folk med mer kunnskap enn dem selv.

1 Like

Har du grovregnet på antall millioner som Deagel reduserte anslagene sine med ? ( I hele verden )
Det kunne vært gjordt.

2 Likes

De følger Event 201 til punkt og prikke GT.

Du kjenner sikkert til Deagon. com, det er siden Pentagon, NSA, USA og alle andre lans myndigheter, EU og FN bruker, det er ikke noe analyse, men en bekreftelse på hva som skjer de neste årene.

Som du ser så skal USA ned til 100 millioner innen 2025, ikke stort bedre for Europa, her i landet skal 1.5 millioner bort.

Så hvordan skal de redusere oss ? Der har jeg bare teorier foreløbig, men mange snakker om asteroide regn som vil ramme USA og Europa til høsten. Ikke vet jeg, men tviler på det er Corona.
Metorregn har vi flere ganger hvert år, men denne gangen er de vist ekstra store.

Her er informasjon om metorregnet, kilder fra det hvite hus, NASA, FEMA og Pentagon har bekreftet det.
Det er mye mer informasjon på samme kanal, Israel News Live.

Jeg vet ikke, men mye tyder på at det kan stemme utifra Deagel

http://www.deagel.com/country/

1 Like

Det er nettopp det, at jeg har sett det der. Burde vært egen tråd for diskusjon det med oljefondet i lys av det der osv. Her er teksten med under : http://www.deagel.com/country/forecast.aspx

The majority of the economic and demographic data used in the making of the forecasts is widely available by institutions such as the CIA, IMF, UN, USG, etc. You can see the most relevant data at every single country’s page. There is a tiny part of data coming from a variety of shadow sources such as Internet gurus, unsigned reports and others.

1 Like

Måtte komme tilbake får å vise deg denne. Tar alltid en liten media runde før seng. Her er det.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.