Nyheter MDTV Forum Om Doner

Regjeringa i Storbritannia gir Pfizer garanti mot søksmål

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/12/regjeringa-i-storbritannia-gir-pfizer-garanti-mot-soksmal/

Den britiske regjeringa har gitt den farmasøytiske giganten Pfizer garanti mot søksmål, slik at deres koronavaksine kan rulles ut allerede andre uke i desember 2020. Dette skriver avisa The Independent. Dette bekreftes av det britiske helsedepartementet. Den britiske regjeringa har også fått på plass lovendringer som vil beskytte andre vaksineselskaper mot å bli saksøkt dersom…

3 Likes

Nedstegnigen av hele verden var totalt unødvendig, og nå skal de i tilleg vaksinere folk med en helt ny utestet vaksine. Ren galskap er det…

Kina influensaen er totalt hysteri… Uanvhengig forskning og offentlig tilgjengelig statistikk viser at c0r0na er ikke værre enn en litt over gjennomsnittet vanlig influensa. De som har makten har helt mistet hodet og objektiviteten når det gjelder c0r0na, noen av disse er folk som har “trippet” og ventet på at dette skulle skje i årtier, NÅ har de endelig sjangsen til å redde verden er det de tror. De har mistet all objektivitet grunnet de er besatt av pandemier og klarer rett å slett ikke å se at c0r0na er statistisk sett ufarlig. Samme folkene klarte nesten å starte samme panikken med svine influensaen men det ble stoppet tidlig av et søksmål som klarte å overbevise retten om at det var ikke så farlig som ekspertene påsto.

I tilleg så har media slukt disse fanatikernes syn grunnet frykt selger så de gikk helt bananas med å mate hele verden med skrekk propaganda. Og politikerne falt for allt dette som fluer… Nå har det gått så langt at de som sier noe imot blir utsatt for sanksjoner i form av utfrysing, sparken fra jobb og verv med mere. I tilleg så gjør den strenge sensuren hvor all informasjon som ikke støtter deres fantasiversjon fjernet og alt av kommentarfelt på main stream media er stengt ned.

Summa sumarum så har det ført til at de som sitter og bestemmer lever nå i sin helt egen fantasiverdens ekkokammer totalt avskåret fra all form for kritikk fra de som fortsatt har vettet i behold og ser galskapen i det hele.

3 Likes

Men fortsatt hylles vaksiner over en lav sko. Det er liksom ikke det minste mistenkelig at vaksinepusherne blir fullstendig fritatt for følgeskader. Ikke den minste lille bjelle som ringer. Man kan ikke annet enn å la seg imponere over den totale overgivelse til denne legale mafiavirksomheten. Og “alle” har glemt at GlaxoSmithKline stilte som betingelse at staten måtte påta seg erstatningsansvar for eventuelle skader som følge av vaksinen pandemrix i 2009. Eller? Noen husker hvordan det gikk.

6 Likes

Storbritannias befolkning i yrkesaktiv alder som står for skattegrunnlaget skal nå masse-vaksineres, og det med en uprøvd haste-vaksine som ikke er fagfelleskaps-vurdert, som kan gi bivirkninger som for mange kan bli alvorlige og invalidiserende, og det for å ikke smitte en risikogruppe som utgjør bare et par prosent, som er i høy alder og for de flestes del på sykehjem. Dette for et virus med en overlevelsesprosent på over 99,5%.

Det er hasardspill med nasjonens fremtid, potensielt kan så mange få så alvorlige bivirkninger at de må ut av yrkeslivet, og dermed reduseres skattegrunnlaget som skal brukes til å betale Storbritannias korona-krise rekordgjeld til WB og IMF på over 500 milliarder £.

I tillegg kan Pfizer, som nå garantert ikke blir saksøkt om det blir bivirkninger for store deler av befolkningen, gå fra det hele med full fortjeneste, og også produsere medisiner med stor fortjeneste for å behandle bivirkningene.

Den globale storkapitalen har sine folk på begge sider av bordet, det er deres politikere og representanter for Pzifer som sender hele regningen til befolkningen holdt i en tilstand av panikk av den samme storkapitalens MSM. En kan bare konstatere at fremdriften til New World Order går med store steg fremover.

3 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.