Nyheter MDTV Forum Om Doner

Regjeringa gjør "en juridisk gymnastikkøvelse" for å holde koronaforklaringene hemmelige

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/02/regjeringa-gjor-en-juridisk-gymnastikkovelse-for-a-holde-koronaforklaringene-hemmelige/

Regjeringsmedlemmer og helsetopper har nå forklart seg for regjeringens Koronakommisjon. Men akkurat hva de har sagt, får du ikke vite. Dette skriver journalist Peter Svaar på NRK.no. «NRK har bedt om innsyn i forklaringene til de som nylig har forklart seg for regjeringens egne granskere: Statsminister Erna SolbergHelseminister Bent HøieFHI-direktør Camilla StoltenbergFHIs overlege Preben AavitslandHelsedirektør…

8 Likes

Du og du som vi “reagerer skarpt på dette”. It’s all by design. Alle vet det, alle skjønner hvorfor. Selv snørrunger skjønner at det er ugler i mosen - på steroider - når noe må holdes hemmelig i 100 år. De som kaster seg på den juridiske gym-øvelsen og de mentale hallingkasta som må til for å holde keisern’s nye klær på plass, fremstår bare ynkelig.

8 Likes

Selvfølgelig… de korrupte kjeltringene vet veldig godt hva slags straff de rissikerer for forbrytelsene de har gjort mot det Norske folk og menneskeheten. De totalt unødvendige tiltakene de satte igang og fortsatt oprettholder uten grunn er mer enn grunnlag nok for å dømme alle for lands svik… Hele korona hysteriet har vert en ensete lang korrupsjons skandale og den bare fortsetter. Men det vil snart komme et lands svik oppgjør som vil være umulig for de korrupte svina å vri seg unna. Altfor mange vet sannheten og altfor mange over hele verden har blitt berørt.

4 Likes

Jeg sier som Nakstad : Hemmelighold er et av verktøyene vi har i verktøykassen.

Hva ønsker de å bygge, denne regjeringen? Det er det ikke meningen vi skal få vite.

Men vi vet hvor veien ender. Agenda 21. Agenda 2030. Kjært barn har mange navn.

7 Likes

Det må være store ulovligheter de vil skjule med 100 år hemmelighold. Det er jo latterlig lenge. Hvorfor holdt det ikke med 30 år?

2 Likes

Selv en 70 åring har gode sjanser til å være i live om 30 år. Ikke minst barna deres.

3 Likes

Usa satte standarden med 50 år for Kennedy drapet.
Når erna trenger det dobbelte for sin virksomhet så er det sensasjonelt. At dette det hele tatt foreslås. Det overgår det meste rett og slett.

Hvorfor ikke kline til med 1000 år erna, så går du enda dypere inn i historiebøkene.
Herostratisk berømmelse, men dog.

4 Likes

Det får uansett ingen konsekvenser for de involverte etter 30 år. Da er Erna 88 år, Bent 78 år og Nakstad 74 år.

1 Like

Jeg leser en del av hva forskerne som skal finne ut hvordan samfunnet best unngår at stadige nye grupper radikaliseres, og da er det bare forskjellige måter å begrense haternes mulighet til å smitte andre med hat-virusene sine som foreslås som virkemiddel, da radikalisering ikke har NOEN TING med hvordan vestlige regimer, merdia eller akademia oppfører seg.

At norske myndigheter hemmeligstempler ting i 100 år ikke akkurat er tillitsskapende, er har ingen ting med at folk mister tillit til media og myndigheter i følge hat-forskerne, da problemet er haterne som sprer grunnløse misstanker om at ting som 100 års hemmeligstempling i praksis betyr at de har noe å skjule.

3 Likes

Etter dagens lovgivning. Noe av det artige med denne nye tiden er jo nedbyggingen av rettsprinsipper der den nye greia er vilkårlighet som #metoo og andre innfallsmetoder skal få dominere. Minner om at grunnloven er satt til side i sakens anledning.

4 Likes
4 Likes

Kan ikke disse politikerne bare ta vaksinen?
bilde

1 Like

Alle diktatorar ønskjer å halde sine gjerningar og rådgjevarar hemmeleg, men hundre år? Då må det vere ille.

4 Likes

Er det en hemmelighet?

iu

6 Likes

Selv ikke Fuckenberg ville ta vaksinen sa han, den er eksperimentell sa han.
Men hykleren sletter alt av FB poster fra andre som er skeptiske til vaksinen.

Myndighetenes innblanding i 22/7 ble hemmeligholdt i 60 år så det må ligge ekstrem kriminalitet bak koronaskammen når de blir skjult for folket i 100 år.

5 Likes

Tjohei. Nå har vi noe å glede oss til. Kun 2 månders ventetid som skal krydres med statlig psykopati.

Selv om denne mutasjonen er mer smittsom, har smittetallene praktisk talt stupt de siste ukene i Sør-Afrika: Nye daglige registrerte smittede er redusert med nesten 90 prosent den siste måneden
Hallo i luken. Normale folk vil si at dette er et bevis på at det muterte viruset er mindre smittsomt

4 Likes

Normale folk vil ha skjønt at kovdiotiet er verdens største hoax. Men først må man antagelig skrubbe logikksenteret med natron :wink:

apple.PNG

7 Likes

Nettopp. Tror nettet flommes over av konspi-troll for å styrke dette som et varemerke dypstaten kan bruke for å avvise kritikk. Også de mest eksplisitte og rabiate “haterne” på Resetts og Documents kommentarfelt jobber nok for nedstengning av disse.

4 Likes

Det er vel samme oppskriften som når noen i mengden på en demonstrasjon gjør nazihilsen, så ei avis kan ta bilde av det og forsøke å manipulere opinionen. " Infiltratør-trollene" fikk motstand fra vanlige folk da de oppfordret til voldelige handlinger ved Capitol så jeg. De ble motsagt.
Man kunne kanskje spraymalings-markert dem med den type maling som ikke gikk bort så lett, hvis man hadde fått med hva de sa og gjorde i mengden i en demonstrasjon til bruk som lærevideo på youtube.

2 Likes

Enig.,.

Her hos mig, kaldes det der nu sker - ikke kun I Norge men, over hele kloden, for den allervaerste forbrydelse mod HELE Menneskeheden nogensinde!!

Dette, blot for at lade dig vide Jon, at du er ALT for venlig/far I dine udtalelser her…!!