Nyheter MDTV Forum Om Doner

Psy group- sporet i Trump kampanjen

Overvåking mot profitt, forandrer den måten et demokrati virker …

LIVE :jack_o_lantern: How Israel Infiltrated the Trump Campaign
Se klipp fra 1.05.20

“Know More News” kommentar :
“I was going to cover this breaking story of israeli collusion, but glad i got to watch jake explain it”

Israeli Intelligence Company Formed Venture With Trump Campaign Firm Cambridge Analytica
Psy-Group is owned by entrepreneur Joel Zamel, who has been questioned by special-counsel investigators
Psy group
…signed a memorandum with cambridge analythica.

Israeli Private Intelligence Companies Turn Civilians into Enemies

3 Likes

Nydelig! Dessverre vil ikke første video komme opp siden den visst nok ikke lenger er tilgjengelig. Likevel er dette et virkelig flott innlegg. Tusen takk! Ser gjerne mer fra deg.

“WASHINGTON—A company owned by Joel Zamel, an Israeli entrepreneur whose work has drawn the scrutiny of special counsel Robert Mueller, formed a strategic partnership with a data firm for President Donald Trump’s campaign in a joint bid to win business from the U.S. government and other clients after the 2016 election,”

Vinklingen Trump brukte Israelske selskap er vås datert 2018. “Special counsel Robert Mueller” ble avkledd som svindler. Han ble innkalt til Senats-høring 2019, hvor han framstod som dement og en som ikke kjente til innholdet i Mueller-rapporten. Det var ikke han som hadde skrevet rapporten opplagt.

" Israeli Private Intelligence Companies Turn Civilians into Enemies"
snakker om å infiltrere Trumps presidentkampanje, altså jobbe for DEM

Cambridge Analytica er anti-Trump etter min hukommelse

Edit:
Det var Robert Steel (Peter Strzok / Lisa Page var i kulissene) som jobbet mot Trump. Peter Strzok var MI6 agent, og UK jobbet aktivt for å manipulere presidentvalget til fordel for Hillary. Robert Steel report (ikke Peter Strzok) var kilden til “Russia collusion”. Robert Mueller brukte Robert Steel Report som sannhetsvitne. Man kan ikke bli mer subversiv enn Robert Mueller. Mueller arbeidet for at Trump skulle anklages for landssvik.

" From the footage, Cambridge Analytica executives say they worked on over 200 elections across the world.[58] Alexander Nix was recorded in this investigation, talking “unguardedly about the company’s practices”.[59] Nix said that his company uses honey traps, bribery stings, and prostitutes, for opposition research.[[60]]"

Her ser det ut til at Cambridge Analytica ble brukt av Trumps kampanjemedarbeidere, formodentlig Steve Bannon selv, to profilere en effektiv valgstrategi

“Opposition research” er hva vi assosierer med Clinton Fundation. De var full av det.
NYT / WSJ / TV-kanalene er de som driver “opposition research” på daglig basis. På et tidspunkt var hele Trump Tower og White House avlyttet. NYT / WSJ har tilgang til amerikanske etterretningsorganisasjoner. Både Clapper og Brennan (CIA) ble ansatt i DEM media

Dette firmaet spilte visstnok en rolle i Trumpvalget, ved at de brukte facebook profiler.
Du hører at de sier at de kan bruke israelske firmaer, gode på “intelligence gathering” på denne Channel 4 videoen .Det viser at de er i stand til å gjøre det hvis de vil.

Trump manipulerte velgerne til å stemme Trump blir bunnlinjen.
Den progressive versjon blir at Israel manipulerte velgerne til å stemme Trump, deretter manipulerte de amerikanerne til å betale for det selv. Siden Cambridge Analytica ble stiftet av noen ex-Mossad agenter i London må vi regne alt sammen som Mossad, og styrt av jødene? Verden er akkurat som vi finner på youtube

Jeg syns du sporer av. Det kan vi jo gjøre.
Her er min favoritt.

Holdningen blant de ortodokse er unison negativ til dagens regime i Israel. Nynazistene vil fortelle at det er omvendt, slik som vi skjønner av den nynazistiske “The Goyim Know”
Israel var en kommunistisk stat 1948, med Stalin som viktigste støttespiller. 1948, og årene før og etter, kjennetegnes av israelske terrorgrupper, som slaktet palestinere for fote. De opprinnelige ortodokse i Jerusalem levde i fred med muslimene, og blandet seg med sine muslimske naboer. No problem for dem å leve sammen med muslimer. Alt det endret seg da de ateistiske jødene kom til Israel. Ateistene tålte ikke muslimer.
Logisk vil palestinerne idag kreve at alle israelere skal forlate Israel, unntatt de ortodokse.


Ateistene kommer