Nyheter MDTV Forum Om Doner

Protestene mot koronapolitikken sprer seg til flere byer i Italia

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/protestene-mot-koronapolitikken-sprer-seg-til-flere-byer-i-italia/

Italia går mot en enda strengere unntakstilstand knyttet til koronakrisa. Men mens det våren 2020 ble sunget arier fra balkongene og folk hengte opp plakater med «Andrà bene» – det vil gå bra – er det helt andre reaksjoner nå. Folk er slitne, de er blitt fattigere og de begynner å bli forbannet. Det har…

5 Likes

According to the same report, the most impacted sector would be the services sectors, with average default rates increasing by more than 20% :thinking:

1 Like

“fascisme”…

Oligarkenes mål er jo en en-verdens regjering - noe som kan nærmere kalles for “kommunisme” enn “fascisme”.
At små bedrifter går konkurs nå er jo et nyttig steg mot det; de vil at hele befolkningen blir avhengig av den storforretnings-myndighetenkomplekset.

Det er så dumt å kalle hva som helst der maktene er tyrannisk på en eller annen vis, “fascisme”. Men det er jo det som blir resultatet når de som vinner kriger skriver historien og kontrollerer mediene osv.

Fascist er de venstretroendes ord for kjetteri, og endrer derfor betydning ettersom hva ortodoksien ser på som den største trusselen mot den sanne frihetsteologien…

Mer riktig er det betegnelsen Mussolini ga sin egen politiske bevegelse som var en inspirasjonskilde for Hitler når han bygde sin egen bevegelse. Dette er noe sentimentalistene forsøker å fortrenge. De liker åpenbart å sutre og dyrke nederlaget.

Og da Mussolini var en frafallen kommunist som lagde en utfordrerideologi som lurte arbeiderne inn i fortapelsen i steden inn på veien til paradiset, så ble ordet fascist til de venstretroendes ord for kjetteri.

Og Stalin var en frafallen prest. Hva var poenget?

Ikke rart, da marxisme på mange måter er en ateistisk religion.

At fascist i dag ikke betyr annet enn en kjetter.

Javel. Plager det deg? Kanskje det heller skulle betydd “blomsterelsker”? Det var nå åkkesom mer tæl i Mussolini enn dagens sutrere på samfunnets ytterkant. Alle som utfordrer det bestående må i det minste tåle negativ omtale uten å bryte sammen i gråt.

Har noen fortalt deg at du har blitt en sur gammel gubbe?

Kaklekjærring! Du burde i det minste variere tonefallet i sutringen. Det blir fort monotont med det samme gnålet. Kristendommen, sosialismen og fascismen hadde noe å tilby når de kom på banen. Du har kun sentimental, tilbakeskuende romantikk å tilby. Passer bra til peiskos med sjokoladekake.

Nå må folk gi faen i å gå å teste seg, slutter folk å teste seg så forsvinner også “viruset” og vi kan gå tilbake til 2019 og få friheten tilbake :slight_smile: Skammen ligger i testene.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.