Nyheter MDTV Forum Om Doner

Propagandafilmen "The Cave" finansiert av UD i Norge, Sverige og Danmark

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/propagandafilmen-the-cave-finansiert-av-ud-i-norge-sverige-og-danmark/

Propagandafilmen The Cave, som liksom framstiller virkligheten i Syria, er en utspekulert propagandafilm som mobiliserer folks følelser til sympati med terroristene i Syria. Den handler om doktor Amani Ballour, som driver et sjukehus i Ghouta, en forstad til hovedstaden Damaskus. Vi får vite at sjukehuset er etablert i en underjordisk hule for å beskytte seg…

4 Likes

Når man har investert milliarder i produktutvikling er det naturlig at man bruker noen millioner på markedsføring

3 Likes

You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time (Abraham Lincoln ?)

Tim Anderson, senior foreleser i politisk økonomi ved Universitetet i Sidney, hadde rett da han i boken sin “The Dirty War On Syria” beskrev hvordan USA invaderte Syria ved bruk av islamistiske grupperinger og leiesoldater, de fleste med kamperfaring for USA i Irak og i Libya. De var opplært, utstyrt og finansiert av USA via Qatar, Saudi-Arabia, Tyrika, Libya og Israel og rykket inn i Syria, drepte offentlighetspersoner og tok folket som gisler der de klorte seg fast.

Han er aldri nevnt av NRK, aldri intervjuet eller sitert. Tim Anderson hadde rett da han skrev i forordet “Selv om enhver krig gjør bruk av løgner og desinformasjon, har den skitne krigen om Syria sett et nivå av massiv desinformasjon som verden aldri har sett maken til.”

Du kan se et intervju med ham på

3 Likes