Nyheter MDTV Forum Om Doner

Privatlivet til politikere er også privat

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/privatlivet-til-politikere-er-ogsa-privat/

Av Kari Angelique Jaquesson. I en teaterforestillingen har det blitt brukt video-opptak av boligen til Tor Mikkel Wara (FrP), politikerne Ingvil Smines Tybring-Gjedde (FrP) og Christian Tybring-Gjedde (FrP), samt Resett-redaktør Helge Lurås. Tor Mikkel Waras hjem er også hjemmet til hans samboer Laila Bertheussen og deres barn.  De har i løpet av kort tid vært gjenstand for…

5 Likes

Som Chesterton sa : At du har rett til å gjøre noe, betyr ikke at det er rett å gjøre det.

1 Like

Dette var godt skrevet. Enkelt og direkte, rett på sak. En liten forklaring på og til de usaklige i kommentatorfeltene og langt om privatlivets fred og de uskyldige som er rundt maktpersonene(som dessverre blir dratt inn i dette).
Kunne alle tenkt og oppført seg som dette kunne vi faktisk hatt et godt debattmiljø og kommet oss videre - utviklet oss. Og ikke hatt skyttegravskrig og usakligheter. Men verden er ikke slik dessverre i min mulig naive drøm om saklighet og fremskritt. Uansett, godt skrevet innlegg.

2 Likes

Dette minner mye om en “falsk tagg-aksjon”, utført for å skape empati for det arbeiderfiendtlige fremskrittspartiet. Falsk tagg-aksjonene utføres ofte av berusede Frp-ere som har hatt morro på skattebetalernes regning!

Men ellers enig med Kari Angelique Jaquesson!

2 Likes