Nyheter MDTV Forum Om Doner

Presidentkandidat Kamala Harris

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/presidentkandidat-kamala-harris/

Joe Biden har valgt Kamala Harris som sin visepresidentkandidat i kampen om Det hvite hus. Siden Biden blir mer og mer åpenlyst dement og knapt kan stille opp i en TV-debatt, betyr dette at Demokratene satser på å gjøre Kamala Harris til president i USA. Vi vet allerede at hun vil bli solgt inn som…

2 Likes
1 Like

Så er jeg spændt på at høre om hun også mener at USA, skal lægge billet ind på den nye covid-vaccine fra Rusland, som Israel allerede har gjort.

Jeg har nettopp lest dagens nyhetsbrev hvor Kamala Harris blir omtalt og sitter måpende tilbake.

Først må jeg si at jeg ikke tilhører “venstresia”, men synes det er viktig å få nyhetsformidling fra flere sider og høre forskjellige meninger, derfor abonnerer jeg på steigan.no.

Men her begynte jeg å lure på om jeg var kommet de for å åpne en side fra Fox News med Tucker Carlsen eller Sean Hannity, men nei, det var Steigan.

Først begynte det med den demente Biden som ikke kunne delta i debatter.

Hvor har du dokumentasjon på dette fra?

Siden kommer morder og korrupte Hillary Clinton og krigshisseren Susan Rice.

tRump kunne ikke gjort det bedre, det er slik “naming” han er kjent for og som bringer debattnivået ned i dritten.

Det er helt ok å kritisere og utfordre folk for deres meninger, men det må da kunne gjøres uten på død å liv å trekke debatten ned på tRumpnivå!

Trodde dette skulle være en smule seriøst, men man skulle heller tro at dere er finansiert av tRumpkampanjen.

Hvis dette skal være den nye normalen (har sett tendenser til det tidligere, dog), tror jeg at jeg må finne meg et annet sted på venstresiden for å finne meninger som kan utfordre meg og kan utvide min horisont.

Jeg bor halve året i USA og ser hva tRump med sine handlinger og retorikk gjør med samfunnet. Det er skremmende og håper inderlig dette tar slutt [20.01.2021]

Jeg finner også en del av den samme retorikken i en del kommentarfelter i nettavisene og på FB, men hadde aldri trodd at det skulle skje på [steigan.no]

Mvh

Kjell Hansen

Enda godt at Trump ikke står i ledtog med Israel…

Sjekk ut talene og debattene med ham. Det er selvsagt ikke hans skyld at han er syk, men det er jo litt underlig at han kjøres fram som presidentkandidat:

2 Likes

Er tRump noe som gjør deg til en seriøs debattant? Kanskje det ville passe bra med en pRump også?

Hva slags bevis er dette?
Give me a break!

Men blir det ikke en ekstrem overdrivelse å si at han er dement? Da ville han neppe kunne fungere slik han tross alt gjør tror jeg, og mener det er riktigere å si at han er mentalt svekket. Det er ikke uvanlig i en alder av 78 år selv om mange i den alderen er 100% åndsfriske også.

Hva Demokratene har tenkt på kan man jo bare undres over. Hadde de ingen bedre kandidat eller er det meninga at visepresidenten skal ta over? Jeg tror en ny seier for Trump er rimelig sikker.

2 Likes

Forstår ikke helt hvorfor man henter “bevis” på en youtube channel som ligger mer til høyre enn Rødt er til venstre.
Biden har i alle år vært slik, så disse klippene sier ikke så mye.
Men INK må tydeligvis ha en høyere utdannelse i psykiatri som klarer å stille en sikker diagnose.
Hvorfor ikke lage en diagnose på tRump også, så kan du jo lage en konkurranse om hvem som er mest dement.

Hør hva Biden sier på opptakene. Hvis du mener han har sagt slike ting i alle år, gjør det ikke akkurat saken noe bedre. For ikke å snakke om alle de klippene der han er upassende nærgående mot kvinner og jenter.

Her fra en venstrevridd kanal, om det har noe å si:


Og litt om fortiden hans:

En valgkamp mellom Biden og Trump, som heller ikke veier sine ord på noen gullvekt, er som en merkelig farse.

3 Likes

Jeg støtter dine kommentarer om Steigans artikkel, samt om hans lojale disipler på bloggen fullt ut. Hvordan kan en med Steigans bakgrunn, så tydelig gjøre seg til markedsfører av Trump? Jeg kan ikke så mye om amerikansk politikk og samfunnsliv, men på tross av det, forstår jeg i alle fall at Steigans holdninger er av den rød-brune sorten, men først og fremst av lojalitet til fascistene i Kreml. I alle sine blogger prøver han (ved å kopiere Kreml-pressen) å stemple Ukraina som nazistisk, kanskje i et forsøk på å motbevise at det er han selv som har slike holdninger. Jeg har over lang tid forsøkt å forklare ham om Ukrainsk nasjonalitet og at det ikke har noen som helst felles trekk med fascisme å gjøre, men han bar kjøre kunnskapsløst på med sine Kreml-kopierte sitater. Dette til sammenligning med mye av det som Fox-news og Trump-kampanjen kommer med av historieløse forklaringer på motstanderne i amerikansk politikk. Det gjør bidrar dessverre til at Steigan.no blir et menighetsblad for en ekstremt marginal menighet

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.