Nyheter MDTV Forum Om Doner

Posie Parker - Woman – Adult Human Female

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/posie-parker-woman-adult-human-female/

Mot Dag-Conference 2019. Kellie-Jay Keen-Minshull aka Posie Parker presents at the Mot Dag-conference in Oslo, Norway. She is the founder of Standing For Women, a global women’s rights campaign group, and the creator of the action Women Stand Up! She is a woman, a mother of four, a free speech advocate and a feminist (in…

1 Like

Hvor vil de med dette? En ting er i hvertfall sikkert, dette handler ikke om å gjøre verden til et bedre sted for en svært liten minoritet med en medisinsk tilstand. Det er langt større enn som så, og det lukter skjult agenda lange veier. Ikke la det være noen tvil, denne typen skjulte agendaer med en påfølgende orkestrert internasjonalmassekampanje, er ikke i din fordel! Det er den despotiske elitens grep på folket, og den vil alltid være forkledd som noe annet enn det det egentig handler om. Kjønnsrelativisme i tilknytning til identitetspolitikk handler ene og alene om å begrense befolkningsveksten. Det er bare til å bli dårlig å spy av det forkvaklede verdigrunnlaget til en slik agenda. Ikke rart den er skjult.

2 Likes

I Aldous Huxleys “Vidunderlige nye verden”, er fødsel, mor og familie stygge ord. Aldous var barnebarn av T.H.Huxley, som hadde oppnavnet “Darwins bulldog”. Han var bror av Julian Huxley, som var UNESCOs første leder, og en ihuga eugenist.
Jeg regner med at boka ble formet ved middagsbordet.

2 Likes

Den enkleste forklaringen er ofte den beste. De som mener at transeksuelle virkelig finnes i noen utbredt grad er koko.

Folk som får det for seg at de er transeksuelle, er stort sett bare homofile, og det er en stygg ting når ungdom som sliter med å akseptere sin homofile legning, blir eksperimentert på fordi vår politiske elite er på jakt etter grupper som er undertrykket at partiarkatet.

2 Likes