Nyheter MDTV Forum Om Doner

Portforbudet og unntakstilstandens filosof

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/portforbudet-og-unntakstilstandens-filosof/

Av Terje Valen. Siden mars i fjor har vi nå reelt sett levd i en unntakstilstand, med mer eller mindre massive nedstengninger av samfunnet og påbud om oppførsel i det økonomiske liv, det offentlige og privat i familien og med påbud om påkledning (ansiktsmaske). Vi så å si læres opp til å leve i unntakstilstand.…

4 Likes

Og det er ikke kineserne som sørger for dette fallet av den indoeuropeiske sivilisasjon. Men det er de som skal få skylda.

Hvordan ville man ha reagert om han som kelner ville ha oppført seg på samme måte om man klagde på maten? Så her er det kun fernisset av autoritet som er avgjørende.

2 Likes

Saker som nevnes er denne;
“Blandt lovforslagene er der et om en forhøjelse af afgiften for ulovlig standsning på handicapparkeringspladser”.
Ikke at de folkevalgte blir satt på sidelinjen i en prekær situasjon for demokratiet.
Dette kan ikke lenger kalles noe annet enn et kupp.

1 Like

Mens folk mister jobb og pålegges bevegelserestriksjoner kan arbeidsinnvandrere bevege seg fritt over grensen. Om dette påpekes er man en “hater”.

At Norges befolkning er stemplet som smittespredere av staten må vel da bety at de hater oss.

2 Likes

Eg nyttar sjansen til å dela dette innlegget:

Og er samd med dei som meiner at debatten om hets mot arbeidsinnvandrarar fungerer som ei avsporing av debatten (jamfør NRK radio Dagsnytt klokka 12 i dag). Sjølvsagt er det uakseptabelt at arbeidsinnvandrarar vert utsette for hets, men det er ikkje det saka dreiar seg om. Det er systemet som er feil. Arbeidsinnvandrarane sjølve gjer berre som best dei kan, dels er dei vel også offer for menneskehandel…?

1 Like

“- Det er oppsiktsvekkende at regjeringen ikke gjør mer. Det er for svakt å stenge noen av grenseovergangene juridisk og bemanne andre på dagtid. Da har vi ikke kontroll. I den situasjonen vi er i nå må vi han kontroll på grensa, sier justispolitisk talsperson for Frp, og tidligere justisminister Per-Willy Amundsen til Dagbladet”.

“Om vi skal ha en tilfredsstillende personkontroll ved land-, luft- og sjøgrensene utenfor Schengen-samarbeidet, vil det koste 3,9 milliarder kroner årlig i lønnskostnader. I tillegg kommer investeringer i milliardklassen”.

1 Like

Her på Jessheim i Ullensaker kommune er det forbudt å ha besøk i private hjem

“- I Ullensaker er det 40.000 innbyggere, og fra mars til dags dato er det maks 1,5 prosent av befolkningen som har hatt Covid-19 - og mange er friskmeldte. Halvparten av smitten skjer dessuten i nær familie, mens de den andre halvdelen er importsmitte fordi vi har Gardermoen, sier Staahle”.

3 Likes

«Bestemmelsen er fastsatt som en regel, og brudd på den kan dermed sanksjoneres av politiet. Men det er viktig å understreke at bestemmelsen er ment å ramme rene sosiale besøk, og ikke arbeid i hjemmet eller nødvendig bistand for å få hverdagen til gå i hop», skriver kommunen.Det gis også eksempler på hva som vil være et brudd på forskriften:

«Det vil være brudd på regelen dersom en familie inviterer gode naboer inn på en kopp kaffe

Heldig er den naboen som får drikke av dette flotte kaffekruset.

3 Likes
2 Likes

Screenshot_2021-01-12-23-35-39-1

2 Likes

FRP er blitt rene nazi partiet, FRP er som eneste parti på Tinget som har tvangsvaksinering i partiprogrammet sitt, tvangsvaksinering betyr at de tar eierskap på deg som et dyr, du bestemmer ikke lenger over egen kropp, eget liv eller egne barn lenger. da er det Siv og FRP som tar eierskap på deg.

Håper de de går i 0%. :slight_smile:

1 Like

Det nye i Skamdemien er at dødstallene går rett til værs på alle sykehjem der de nå har vaksinert de eldre.

En rekke eksperter bekrefter at en del av agendaen med Covid 1984 er en global befolkningsreduksjons slik Bill Gates og WEF har lovet oss.

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at denne økningen i dødsfall vil de skylde på ny farlig mutasjon fra Galapagos eller Tasmania som igjen vil få folk til å strømme til vaksinekontorene i panikk og vi får enda flere dødsfall.

Det er ikke rart at folk heller vil ha en god trekant enn en vond sirkel.

1 Like

Milde himmel!!! Man blir ordløs!

4 Likes

Milde himmel hva et Bilderbergerbesøk gjorde med hodet til Siv.
Dette partiet gjør alt de kan for å bli kvitt velgerne, planen er styrt avvikling og rett til eu jobb?
De har gjort seg til fiender med alle, bortsett fra eiere av kraftproduksjonsselskap og snøskutere, det er nesten så en ikke kan tro det er sant, dette med covidvaksineringsplikt.
De tok Karita Bekkemellem på ordet. Bare vent til alle vaksineskadene kommer for dagen, da blir det tidenes svømmetur. Og nå har angivelig kongeparet vaksinert seg. Kan vi virkelig tro på det, har de så dårlige rådgivere?

1 Like

“Norges forsvarsminister mener på sin side at det er en risiko som er verdt å ta.
– All aktivitet innebærer risiko”

1 Like

Akkurat som de fleste kjendis-vaksinasjoner vi har sett på TV og lignende er jeg nok ganske sikker på at de bare har satt saltvannsoppløsning, og det finnes vel et par slike videoer hvor når man zoomer inn er det en tom kanyle eller kanyle uten spiss som ikke går gjennom huden. Elitene vet hvor mye lit vi vanlige folk setter til kjendiser og annet pakk.

Jeg tar dette med en god klype salt helt til jeg og Bill Gates går til produksjonslinja, henter ut et tilfeldig valgt glass og jeg setter en dose på Gates personlig. Han må ikke vite om dette på forhånd selvsagt - det blir en «single-blind» studie :smiley:

2 Likes