Nyheter MDTV Forum Om Doner

Politisk krise i Italia: Presidenten godtar ikke eurokritiker som finansminister

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/05/politisk-krise-i-italia-presidenten-godtar-ikke-eurokritiker-som-finansminister/

Det har gått nesten tre måneder siden valget i Italia 4. mars 2018 og landet har fortsatt ingen regjering. Nå er det president Sergio Mattarella som nekter de to valgvinnerne å danne den regjeringa de har forhandlet seg fram til fordi deres kandidat til finansminister er motstander av euroen. Dette er en situasjon som er…

3 Likes

Presidenten er vel en marionett slik man mistenker at også flere italienske politikere er. Hva skal han oppnå med nytt valg? Skal de klare å jukse?

1 Like

Jeg vet svaret nå. Han ansatte bare en av sine venner i IMF som statsminister, tenk IMF. Macron jublet over det. Hva skal vi med valg?

1 Like

<<Men for EU-eliten og for finanskapitalen er det viktig å ha et av Europas viktigste industriland med i euroen. Ryker Italia ut, blir det klart at euroen bare er Deutsche Mark i forkledning, og da risikerer man at hele det gebrekkelige byggverket raser sammen.>> . . . . . . . .

jpg

1 Like