Nyheter MDTV Forum Om Doner

Politiet skal få bestemme hva du kan si

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/politiet-skal-fa-bestemme-hva-du-kan-si/

Av Kari Angelique Jaquesson. Herskerne går til videre skritt for å sensurere vekk det de ikke liker. I et nytt utspill tar Ap’s nestleder Hadia Tajik til orde for at politiet skal kunne bøtelegge «netthets». De som føler seg fornærmet skal kunne ta skjermdump av en påstått ytring og sende den til politiet. En påstått…

9 Likes

'If you thought the book Nineteen Eighty-four by George Orwell was something else—even possibly off the wall when written—wait until you learn what’s planned for us by the year 2025. ~ David Icke

For de av oss som har vært våkne i mange år, så er dette ingen overraskelse i det hele tatt. Bilderbergerne er arbeidsgruppa som styrer saueflokken mot det fullstendig dystopiske samfunn. Metoden kaller Icke totalitarian tip toe. Den serveres først med pipette, “vanlige” folk svelger fint unna uten å mukke. Så skrus krana opp, og målet er helt åpent pr i dag. Men undervegs har folk blitt manipulert langt over i psykosen. Man ser tidligere tilsynelatende velfungerende og tenkende mennesker klikke i vinkel. Over Assad - eller Syrias selvstyre som det også kan kalles. Over alternative tanker/medier, Putin, Trump, klima, you name it. De vil krige og bombe og kritiserer når det IKKE gjøres. I 2003 gikk mange av de samme folka i demonstrasjonstog mot Irak-krigen - sammen med titusenvis av andre - dengang tenkende - mennesker. Welcome to the Orwellian state! Og det kommer til å bli verre. VI snakkes i 2025! :slight_smile:

6 Likes

De kjente gjerningspersonene har blitt holdt på beite, slik at de kan brukes som tystere. Men det var i “narko-krigen”. Det er nemlig ingenting som nuller dårlige tall, som gode tall gjør, og det helt uten anstrengelser. Oppklaringsprosenten stiger ekspotensielt om en konsenterer seg om forbrytelser, som er oppklart i det de anmeldes. Det materielle har jo forsikringsbransjen tatt seg av, det er det bred enighet om.
Hvis nå folk skjønner at det dummeste du gjør om gubben slår seg vrang, er å tilkalle politiet, og cannabis blir legalisert, er profesjonen avhengig av å finne nye forbrytelser, som er så lette å oppklare at selv politifolk gidder å gjøre det.

Denne form for “kriminalitet” vil vel bli det eneste de orker på sikt. Dagens torvalder har ikke mye vikingblod i seg. That’s for sure :slight_smile:

1 Like

Ytringsfrihet er egentlig en passiv begrensing av statsmakten; prinsippet om at staten ikke skal hindre eller undertrykke folks politiske meninger. Men personer som har autoritet gjennom sin offentlige stilling må kunne regnes som statlige aktører, og da blir det riktig å kalle de overnevnte fiender av ytringsfriheten (minus journalisten i Dagbladet).

Støtter for øvrig Jaquesson i å kritisere hovedstrømmedias Syria-dekning og CO-hysteri. Og folk som argumenterer med bruk av fakta får vel til slutt oppreisning, om man bare venter mange nok år. Jamfør Karl Rove’s infame utsagn:

“We’re an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you’re studying that reality — judiciously, as you will — we’ll act again, creating other new realities, which you can study too, and that’s how things will sort out. We’re history’s actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do.”

4 Likes

Jeg har kommet dit at de får bare drive på med sensuriet sitt. Når multikulten finner et verktøy som virker mot hat, så vil det bli brukes, og de vil fortsette å bruke det lenge etter at det begynner å virke mot sin hensikt.

Ikke bryr jeg meg om hvor langt de er villige til å gå lenger heller, da undertrykkingen skaper hevnlyst og ekte hat. Hadde de bare gått for grupper som hadde noe å tape, så hadde kanskje hevnlysten og hatet blitt undertrykket, men de legger sten til byrde for de som egentlig ikke har noe å tape om de benytter straffeloven for å få folk til å holde kjeft, og det er ofte ikke så lurt.

Om de ikke er offentlig ansatt, så er de offentlig godkjent ved sin pressestatus.

2 Likes

Tilliten til media er borte etter årevis med ikke bare krigsløgner, så de sliter med å få solgt Iran-krigen. Big business er også i ferd med å bli hatet på grunn av multikulten, og det gjelder også venstresiden politisk.

Spørsmålet er derfor når vi får avhoppere, da ingen av disse gruppene regner jeg med vil ønske å gå ned med multikulten, når den faller, samtidig som det er farlig å hoppe av, så lenge multikulten har makten.

Å hoppe av som de siste er også farlig, da de vil bli sittende igjen med svarte-per og ansvaret for hele greia.

2 Likes

Er det noe rart i om folk mer og mer mister tilliten til det norske såkalte politiet? Krimsaker henlegges over en lav sko, saker med kjent gjerningsperson henlegges, mens her skal de altså bruke en masse ressurser på å overvåke, tiltale og straffe personer som skriver noe på nettet!!! Norge blir synonymt med Nord-Korea, hvor meninger som ikke likes av regimet straffes. Jmf den eldre damen som skrev “korrupt kakerlakk” og fikk fengselsstraff, for hva? HVA er en korrupt kakerlakk? Mens noen såkalte komikere kunne fra en offentlig scene grovt krenke en annen person som “nazifrisør” som er (eller burde være) langt grovere enn “korrupt kakkerlak”, som ikke betyr noe som helst. Så vårt politi skal reduseres til å overbevåke befolkingen gjennom trafikk og internett, og straffe dem for ingenting. Mens kriminelle ler hele veien tilbake fra et grovt innbrudd, vel vitende om at politiet sitter og overvåker Facebook… Hurra for det udugelige norske politiet.

3 Likes

Hverdagskriminalitet er ingen trussel mot den politiske og økonomiske eliten i samfunnet, men tap av definisjonsretten og muligheten til å få politike motstanderne til å holde kjeft fordi kostnadene er for store, kan føre til at de både mister makten og holdes ansvarlige for hva de har gjort.

Når sosial utestengelse og tap av jobben ikke lenger er nok til å få folket til å oppføre seg, så er bruk av straffeloven neste logiske skritt. Det vil selvfølgelig ikke virke, da sosial utestengelse og tap av jobben er hva folk frykter, så da må det innskjerpelser til.

Hvor langt de er villige til å gå skal bli interessant å se, da de må begynne å forstå snart, at de gjør ting man vil bli straffet for om man noen gang skulle miste makten.

4 Likes

Jens Stoltenberg forsvarte den manglende terrorberedskapen både i forkant og i kjølvannet av 22. juli angrepet, med at han ikke ønsket at Norge skulle bli en politistat. Som om en terrorberedskap som er profesjonell i motsetning til amatørmessig (slik ferden i en teit gummibåt unektelig var) har noe å si for om landet er en politistat eller ikke. Denne riv ruskende gale forståelsen av begrepet hpos Stoltenberg kommer nå til uttrykk hos hans undersåtter. Tajiks ønske om å tre inn i den globale senduren som allerede har rammet Snowden, Manning og Assange, er innførelsen av politistat i ordets rette forstand.

2 Likes

Breivik ble terrorist fordi AP-regjeringen brukte politiet og PST til å forhindre nasjonalister fra å organisere motstand mot innvandringen, og det er vel ganske politistatlig? Overvåke alle nasjonalister gjorde de også, uten at det hjalp mot Breivik, da han ikke hadde kontakt med andre nasjonalister, og da fikk overvåkerne aldri vite om ham.

" Hurra for det udugelige norske politiet".
De gjør vel bare det de blir fortalt hva de skal gjøre. På meg virker det som om prosjektet er å gjøre alt offentlig så dysfunksjonelt som mulig med en uvilkårlig kollaps. Da får vi nok fort se hvem som er klar til å ta over.
No more mr nice guy tipper jeg

2 Likes

Men det hadde han jo. BDL. En sionistisk aksjonsgruppe.

1 Like

Han hadde egentlig ikke det. Breivik lekte en frimurende zionistisk anti-jihadist, så de skulle få skylda.

Som sagt så ble Breivik terrorist fordi nasjonalister ikke fikk organisere seg, men dette ble sensurert fra rettsaken. Breivik’s avslutningsbemerkninger hvor han forteller dette, ble sensurert men lekket på Youtube med en gang, uten at media fortalte hvorfor han gjorde det. I steden fikk vi “Fritt ord” som finansierte konspiranoiabøker, mens Breivik havnet i isolat, så samfunnets støtter investerte ganske mye i at folket ikke skulle forstå.

Mente EDL.https://www.debbieschlussel.com/40417/karma-norway-camp-breivik-shot-up-celebrated-hamas-jew-hatred/

Dette er litt uklart for meg, dog ikke verre enn at jeg forstår at du støtter Breiviks versjon av konseptet “nasjonalisme”, men at du forhåpentligvis mener at hans metoder var litt i overkant ivrig. Du er jo en reflektert fyr. Breiviks metode tjente neppe hans sak.

Men kjøper du virkelig argumentet hans om at han ble terrorist fordi nasjonalister ikke fikk organisere seg?

Jeg forsto det. Tommy Robinson var ansett som kontrollert opposisjon, så Brevik måtte selvfølgelig sende en hilsen.

Er det riktig at nasjonalister ble forhindret fra å organisere seg før Breivik?