Nyheter MDTV Forum Om Doner

Perspektivmeldingen

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/02/perspektivmeldingen/

Av Tollef Hovig. Regjeringen har kommet med Stortingsmelding 14, som kalles perspektivmeldingen 2021. Denne meldingen fungerer som en premissleverandør til høyresidens ideer om samfunnet. Det kan derfor være nyttig å se om meldingen gir noe grunnlag for disse ideene, eller om faktagrunnlaget i meldingen gir grunn for helt andre ideer. Ideene høyresiden propaganderer ut ifra…

3 Likes

Når man erstatter en bølge med et pyramidespill der poenget er å unngå å komme til punktet der bølgentoppen er nådd og nedstgningen begynner stemmer nok dette.

Unknown
Unknown

2 Likes

Ideene høyresiden propaganderer ut ifra

Legg merke til at denne ideen kommer fra folk som stort sett tjener sine penger uten at de har arbeidet for dem

Bra artikkel. Og sant…

Coronavirus problematikken eskalerar også ulike problemstillinger som teknologisk arbeidsledighet. Hele den kapitalistiske religionen går jo ut på tilgangen på jobb til alle. Nå endres den forutsetningen raskt…

Fra MSM som er forsiktige i sine estimeringer… En bra video som man bør se ifra MSM som ikke bruker å vare så direkte og ærlige. Som nå en professor sier i videoen på en positiv måte så kan jo et scenario bli at vi ikke trenger å jobbe så mye. Game changer… Kapitalen frigjøres ifra behovet for arbeidskraft som de nå sier i videoen indirekte. Og tilvekst økonomien er ikke nok for å løse morgendagens utfordringer :grimacing::see_no_evil::scream:

Skjer nå samtidig med…

Screenshot_20210221_091207_com.huawei.browser

1 Like

bilde

Da er det godt at noen kan fordele våre felles midler til de som har mest fra før…

5 Likes

Dette er ikke noe nytt, den hyper rike makteliten har til alle tider ønsket at menneskene kun skal jobbe, sove, totalt underkuet og dø og ALDRI stille spørsmål.

Alt skal bli forbudt nå når WEF får på plass the great resett.

Velkommen til transhumanisme og robotalderen. bort med homosapien og inn med viljeløse roboter.
sfhdgjhkgj

2 Likes

Vi fikk hva vi røstet på men jeg er rimelig overbevist om at alternativet ikke hadde klart det mye bedre. Det går mer på det demokratiske systemet og korrupsjonen kanskje eller ikke :thinking::grinning:

Screenshot_20210203_102725_com.huawei.browser

Skal jeg være ærlig er det frekt og provoserende at dette kommer fra regjeringspartiene som har holdt landet stengt i ett år og kastet friske mennesker ut i arbeidsledighet. Pga et lite fillevirus som 99% av befolkningen tåler takket være immunforsvaret.
Før dette var arbeidsledigheten lav.
Folk vil og kan jobbe, men får ikke lov. Små bedrifter trues av konkurs.
Og de samme folkene har øst ut våre skattepenger i øst og vest, til testutstyr og tulle-vaksiner (ender i lomma på de store globale aktørene)
Det er så frekt at det er underlig at de tør å se seg i speilet om morgenen?
De er noen overbetalte hyklere og sannsynligvis korrupte tvers igjennom. Fortjener null respekt fra den jevne skattebetaler… trist å være vitne til

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.