Nyheter MDTV Forum Om Doner

Persiabukta: Ikke en gang CNN klarer å tro at Iran sto bak

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/persiabukta-ikke-en-gang-cnn-klarer-a-tro-at-iran-sto-bak/

Det er ikke bare vi som har minnet om Tonkinbukta-episoden, den falsk-flagg-affæren som ble brukt som påskudd for å starte Vietnamkrigen. Det er flere observatører internasjonalt som ser faren for at noe liknende kan skje også her. Det kunne for eksempel skje i form av et angrep på USAs marinefartøyer i Persiabukta eller på strategisk…

5 Likes

D8_qqPKUcAAWjUr

4 Likes

Er det trickle-down effekten? Kanskje journalistene begynner å “hedge”?

Hvis Mojahedin-e Khalq (MEK) står bak angrepet, så kan det betyt at sabotasjeaksjonen kan være støttet av John Bolton (ledende løs-kanon). Dette kan være et signal til Japan om å holde seg unna konflikten. I den grad at et av skipene er norsk, så vet man at Norge ikke tør å protestere mot noe av det som USA gjør (og hvilket land vil formelt sett egentlig være ansvarlig for å beskytte et skip som er eid av Frontline, i disse globaliserte tider er ikke dette helt enkelt å fastslå).

2 Likes

Bare nevner denne: https://twitter.com/Ventuckyspaz/status/1139322005310717952

1 Like

Her er en gjennomgang av Irans lederskap de siste århundret, og det viser seg at dem er akkurat så Jødiske som Saudiene. Så her er det skuespill på skuespill, bløff på bløff, og det meste er for å holde opp amerikansk krigsindustri og nærvær i Midt-østen.

http://mileswmathis.com/iran.pdf

1 Like
1 Like