Nyheter MDTV Forum Om Doner

Pentagons plan for å svekke Russland

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/pentagons-plan-for-a-svekke-russland/

RAND Corporation er tenketanken til USAs væpnede styrker, altså Pentagon. Det betyr at det alltid er nyttig og viktig å følge med på hva som kommer derfra. RAND utreder strategier og forslag til handlingsplaner for de militære styrkene. Det betyr ikke at alt som kommer derfra blir satt ut i livet. Men det betyr at…

3 Likes

Denne praksisen med å pønske ut skikkelig ondsinnet faenskap for deretter å legge det ut som en eventuell valgmulighet, er i seg selv verdt et journalistisk dypdykk. Det etiske aspektet ved disse såkalte “teoriene” glimrer jo med sitt fravær, og blir også sjeldent gjenstand for etisk refleksjon i MSM. De får kort og godt passere under dekke av å være hypotetiske eventuelle valgmuligheter, og dermed skjermet for etisk diskurs. Tilsvarende er MSM veldig flinke til å bryte ut i full panikk hver gang de f.eks gjenoppdager at russland faktisk peker sine atomvåpen mot spesifikke vestlige mål.

3 Likes

USA er ikke noe å bry seg med lenger - militært.Det er mye viktigere å følge med hva hva den utenrikspolitiske ledelsen gjør - og da må vi se til Israel.

2 Likes

flere avsløringer -denne gangen i dyrets hjerte:

Ikke så rart at Pentagon forsøke å svekke Russland, for sovjetunionen ødela en hemmelig amerikansk base i 1979, en rapport om dette forferdelige angrepet finnes på WikiLeaks.

https://wikileaks.org/plusd/cables/P790011-1247_e.html